Alle prestaties van Addison Rae in 2021, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Alle prestaties van Addison Rae in 2021, uitgelegd
Alle prestaties van Addison Rae in 2021, uitgelegd
Anonim

Addison Rae verscheen voor het eerst op TikTok met een reeks dansvideo's in 2019. Ze waren meteen een hit en op haar beurt werd ze een nachtelijke sociale media-sensatie. Met meer dan 86 miljoen TikTok-volgers en 40 miljoen fans die op haar hebben afgestemd op elke beweging op Instagram, heeft Addison Rae een indrukwekkend vermogen van $ 8 miljoen op de jonge leeftijd van 21.

In het jaar 2021, met slechts 2 jaar blootstelling aan sociale media op haar naam, verbrak Addison Rae records door uit de wereld van sociale media te springen en zich op verschillende manieren te vertakken. Ze heeft een aantal verschillende inkomstenbronnen geopend door de afgelopen maanden een aantal wilde avonturen te beleven. Zo zag 2021 eruit voor Addison Rae…

10 Addison Rae sierde de cover van Glamour UK

Addison Rae pakte haar eerste grote tijdschriftomslag in 2021 door de voorkant van Glamour UK te sieren. De jonge starlet gaf Glamour een openhartig interview waarin ze haar plotselinge opkomst naar roem besprak en hoe dat haar ogen opende voor de donkere kant van roem en online bekendheid. Ze onthulde haar worsteling met het lichaamsbeeld en het effect dat online haters op haar leven hebben gehad, en deelde enkele ervaringen uit het echte leven met haar fans.

9 Ze maakte haar 'MET Gala'-dromen werkelijkheid

Iedereen weet dat alleen de meest prominente beroemdheden een uitnodiging krijgen om het MET Gala bij te wonen, en dit jaar stond Addison Rae voor het eerst op de lijst. Dit was een ware verklaring van hoe ver ze in zo'n korte tijd is gekomen en sprak over de impact die haar aanwezigheid op sociale media heeft gehad, niet alleen op haar fanbase, maar op een hele generatie jongeren. Ze stond versteld op de rode loper in een strakke rode jurk, terwijl ze met fans deelde dat ze altijd van dit moment heeft gedroomd en het misschien heeft gemanifesteerd door erover te schrijven in haar 'droomdagboek'.

8 Addison Rae's reality-tv-show

Addison Rae heeft een behoorlijk beroemd gezelschap, waaronder natuurlijk haar bestie, Kourtney Kardashian Het lijkt erop dat de reality-tv-bug ook op Rae is verdwenen. In 2021 kondigde ze aan dat ze voor het komende jaar een spannend nieuw project op de planning heeft staan. Fans hebben zojuist vernomen dat ze zal samenwerken met Snapchat aan de productie van haar eigen reality-tv-show getiteld Addison Rae Goes Home. Het uitgangspunt van de show is om haar terugkeer naar haar geboorteplaats Louisiana te schaduwen, nadat ze een vereerde ster werd sinds de laatste keer dat ze daar was.

7 Ze maakte haar acteerdebuut

Addison Rae profiteerde ten volle van 2021 door haar carrière bij de teugels te nemen. Ze schokte haar fans met haar uitzonderlijke acteervaardigheden toen ze uitbrak in haar debuut acteerrol in He's All That. Rae liet haar fans zien dat ze elk aspect van haar carrière serieus neemt en zich met extreme toewijding in de dingen stort, en dompelde zich 7 dagen per week onder in acteerlessen. Ze zag een ongelooflijke opbrengst van haar inspanningen toen de film de nummer 1 bereikte in meer dan 60 landen, haar naar een heel ander niveau van superster lanceerde en haar vermogen aanzienlijk verhoogde.

6 Addison Rae sloot een multi-beeldpact met Netflix

Na het enorme succes met haar doorbraakrol in He's All That, trok Addison Rae de aandacht van de krachten bij Netflix en verdiende ze een enorm contract met meerdere foto's met de streaminggigant. Netflix heeft ingestemd met het ontwikkelen en produceren van verschillende projecten die speciaal voor Rae zijn ontworpen, waardoor ze zowel een ster kan worden als uitvoerend producent op de lijst.

Rae reageerde door te zeggen: "De kans krijgen om met Netflix te werken was zo'n knijpmoment en nu om de relatie voort te zetten gaat mijn stoutste dromen te boven. Ik vind het geweldig om met dit ongelooflijke team samen te kunnen werken en ben enthousiast om projecten te ontwikkelen terwijl ik mijn vaardigheden als actrice blijf versterken."

5 Ze schokte fans met haar muzikale debuut

Maart 2021 onthulde nog een ander talent dat Addison Rae nog nooit eerder aan haar fans had getoond. Ze schokte haar volgers en zorgde ervoor dat ze opgewonden raakten toen ze haar debuutsingle Obsessed uitbracht. Ze stopte daar niet. Tegelijkertijd bracht ze de videoclip voor het deuntje uit, dat meteen een enorme hit was geworden.

Later legde ze uit dat de betekenis van het lied ging over van zichzelf houden tijdens de strijd van het leven en leren hoe ze zichzelf kan accepteren tijdens de meest uitdagende tijden van het leven. Ze onthulde later dat ze in het geheim had gewerkt aan Obsessed voor een jaar voorafgaand aan de release van het nummer.

4 Addison Rae scoorde enkele grote prijsnominaties

Het is één ding om deze grote verscheidenheid aan prestaties in de entertainmentindustrie te volbrengen, maar het is iets heel anders om erkend te worden omdat je erin uitblinkt. Addison Rae plukte het voordeel van erkenning voor haar harde werk door middel van een reeks nominaties en onderscheidingen die ze in de loop van het jaar vergaarde. Ze werd genomineerd voor een MTV Award, evenals een Kids' Choice Award, en maakte ook kans op Social Star-awards.

3 Ze heeft haar podcast op een grote manier vernieuwd

Veel fans van Addison Rae herinneren zich haar succes op de podcast die ze in 2021 met haar moeder lanceerde, genaamd Mamma Knows Best. Ze stemmen echter af op een podcast die vanaf nu een nieuwe naam draagt. Rae herdefinieerde haar imago en haar merk door de podcast te vernieuwen met een naamswijziging. Nu genaamd Dat was leuk?, Rae's podcast zal steunen op haar beroemde vrienden om deel te nemen aan het gesprek en dient om diep in elke situatie te graven om te ontdekken of het echt "zo leuk" was.

2 Addison Rae's cosmeticamerk

In 2020 maakte Addison Rae haar fans enthousiast door haar eigen cosmeticamerk uit te brengen, en ze zag direct financieel succes als gevolg van de grote vraag naar haar producten.2021 was een jaar van enorme expansie voor het merk, aangezien Rae aankondigde dat haar merk zou worden verkocht in samenwerking met de schoonheidsspecialiste Sephora. Rae ging nog een stap verder met het succes van haar schoonheidslijn en lanceerde ook een huidverzorgingslijn voor Item Beauty die met evenveel succes werd onthaald.

1 Ze scoorde een aantal enorme goedkeuringsdeals

Het is duidelijk dat Addison Rae ongelooflijk veel macht levert op sociale media, en dat is muziek in de oren van grote product- en stijlmerken die het onmiddellijke voordeel van haar goedkeuring zien. In 2021 groeide het vermogen van Addison Rae aanzienlijk als gevolg van haar band met een aantal high-end merken die rijkelijk betaalden voor haar om hun producten aan te bevelen aan haar enorme aanhang. Addison Rae nam enorme salarissen mee naar huis voor haar goedkeuringsdeals met American Eagle, Fashion Nova, Iamkoko, SKIMS en Pandora.

Aanbevolen: