Bob Saget deed ongelooflijk zorgzaam voor deze Howard Stern Show Staffer

Inhoudsopgave:

Bob Saget deed ongelooflijk zorgzaam voor deze Howard Stern Show Staffer
Bob Saget deed ongelooflijk zorgzaam voor deze Howard Stern Show Staffer
Anonim

Wanneer een geliefde beroemdheid overlijdt, is er een tijd dat elke beroemde persoon die ooit met hem in contact is gekomen een openbare lofrede houdt. Terwijl sommigen het duidelijk goed bedoelen en de overledene willen eren, zijn anderen bandwagon-jumpers. Wanhopig om aandacht. Verlangend naar onverdiend medeleven. Dit is wat radiolegende Howard Stern opmerkte kort nadat Bob Saget begin 2022 tragisch stierf. Howard was een van de beroemdheden die de Full House-ster persoonlijk kende. Bob was ooit een vaste gast bij The Stern Show en de twee kenden elkaar zelfs sociaal. Dus Howards ware gevoelens over Bob waren iets dat hij wilde delen.

Toch wilde Howard er niet te lang op hameren, omdat hij gelooft dat beroemdheden zoals hij "de energie opzuigen" van Bob, de persoon die aandacht verdient. Maar terwijl hij het onderwerp besprak tijdens zijn show op 11 januari, belde Howard's stafmedewerker Ralph Cirella op om zijn gedachten te delen over het overlijden van Bob. Meer in het bijzonder wilde Ralph het publiek vertellen over iets wat Bob voor hem heeft gedaan, heel veelzeggend.

Bob Saget's passie voor het genezen van sclerodermie bracht hem in contact met Howard Stern Staffer Ralph Cirella

Ralph Cirella is een van de meest controversiële stafleden van Stern Show. Vooral omdat hij zelden in de studio is met de andere medewerkers. Dit komt omdat hij de leiding heeft over Howards garderobe en niet veel nut heeft in de gangen van SiriusXM. Toch weerhoudt dit Ralph er niet van om op te bellen en on-air te verwoesten. Hij staat niet alleen bekend om het uitkiezen van ruzies en het te veel delen van zijn meningen, maar Ralph is notoir moeilijk in sociale functies. Hij werd zelfs verbannen uit Howards huis. Maar dat betekent niet dat hij geen ontroerend moment of twee is. En toen hij vertelde wat zijn vriend Bob Saget voor hem deed, barstte Ralph in tranen uit…

"Ralph wil iedereen vertellen dat Bob Saget hem heeft geholpen", zei Howard tegen zijn medepresentator Robin Quivers en het publiek voordat hij een grap maakte over hoe niemand Ralph meer heeft geholpen dan hij. Maar zodra Ralph in de lucht was, was het duidelijk dat hij een serieuze opmerking wilde maken over een vriendelijkheid die Bob aan hem en zijn zus betaalde.

"Bob's zus stierf aan deze vreselijke ziekte, sclerodermie, waar niemand iets van af weet", legde Ralph Cirella uit. "En ter ere van haar deed hij heel veel liefdadigheidswerk. En ik bedoel niet liefdadigheidswerk voor stieren. Ik bedoel, je weet wel, voeten op de grond. Hij was er gewoon echt bij betrokken."

Bob's werk met Scleroderma Research Foundation was zo bekend onder zijn vrienden dat de liefdadigheidsorganisatie onlangs tonnen donaties heeft ontvangen ter ere van hem. Vanwege de dood van zijn zus was de zaak van groot belang voor Bob. Maar, in een tragische zin van ironie, steunde Bob het goede doel zelfs voordat zijn zus zelfs maar werd gediagnosticeerd.

Bob Saget heeft het leven van Ralph Cirella's zus gered

Vanwege Bob's passie voor het vinden van een remedie voor de ziekte, wisten degenen die het dichtst bij hem stonden er een beetje van af. Dit omvat zijn Full House-tegenspeler, John Stamos, een persoonlijke vriend van Ralph. Het was John die sclerodermie in Ralph's eigen zus zag. Vanwege deze connectie besloot Bob om in te grijpen en persoonlijk te helpen met de strijd van Ralph's zus met sclerodermie.

"Bob koppelt mijn zus persoonlijk aan een première bij Johns Hopkins en…"

"Dat wist ik niet", zei Howard.

"Wacht even, hij maakt het uit," kwam Robin tussenbeide toen hij Ralph begon te huilen aan de andere kant van de telefoon.

Na ruim twintig seconden dode lucht antwoordde Ralph eindelijk: "Sorry, sorry… Hij heeft mijn zus persoonlijk in contact gebracht met deze man bij Johns Hopkins. Mijn zus is een puinhoop, weet je. Hij heeft haar leven gered…"

Ralph kwam duidelijk niet door het verhaal heen. Wat Bob voor hem en zijn zus deed was ZO betekenisvol en ontroerend.

"Mijn zus komt binnen om deze man te zien. Twee keer per jaar. Het heeft allemaal te maken met het bloed. En als je ziek bent en je weet niet waarom je ziek bent, is het gewoon…" Ralph ging door voordat hij weer instortte. "Het spijt me, het spijt me…"

"Nee. Dit is goed. Dit is goed. Ik wist niet dat je een hart had, " grapte Howard, Ralph onmiddellijk aan het lachen maken. "Ik bedoel, deze man is een brute, verdomde boze idioot. Wie wist? Dit is een nieuwe kant van Ralph.

"Het is moeilijk om erover te praten," gaf Ralph toe. "Deze man [Bob Saget]… Hij was gewoon echt… Bob was zo'n geweldige kerel. Hij was de aardigste man, zoals iedereen zegt. Maar, weet je, wat hij voor mijn zus heeft gedaan, is gewoon ongelooflijk."

Aanbevolen: