Deze 'Girls Next Door'-ster zegt dat het leven in de Playboy Mansion zo traumatisch was dat ze stotterde

Inhoudsopgave:

Deze 'Girls Next Door'-ster zegt dat het leven in de Playboy Mansion zo traumatisch was dat ze stotterde
Deze 'Girls Next Door'-ster zegt dat het leven in de Playboy Mansion zo traumatisch was dat ze stotterde
Anonim

Na de oprichting van Playboy Magazine in 1953, zou Hugh Hefner de beroemdste uitgever ter wereld worden. Hij werd zelfs zo ongelooflijk bekend dat zelfs nu het jaren geleden is dat hij stierf, veel mensen willen weten wat er nu gebeurt met Hefners beroemde huis The Playboy Mansion.

Naast dat hij de persoon was die het Playboy-imperium decennia lang leidde, werd Hugh Hefner bekend om iets anders: hij verscheen op evenementen met verschillende mooie vrouwen aan zijn arm. Altijd aangeduid als zijn vriendinnen, veel mensen wilden weten wie die dames waren en hoe het is om met Hugh Hefner te daten. Om die reden kwam iemand op het idee om een show te maken gericht op de dames in het leven van Hefner, The Girls Next Door. Nu het vele jaren geleden is dat de laatste aflevering van The Girls Next Door voor het eerst werd uitgezonden, hebben sommige sterren van de show het gevoel dat ze eerlijker kunnen zijn over hun tijd in het Playboy-huis. Een van de dames die in The Girls Next Door speelde, heeft bijvoorbeeld gezegd dat het wonen in het landhuis zo traumatisch was dat ze begon te stotteren.

Holly Madison werd de 'hoofdvriendin' van Hugh Hefner genoemd, maar hij trouwde met iemand anders

Toen het eerste seizoen van The Girls Next Door op E! in première ging, leerde de wereld Holly Madison, Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson kennen. Met alle drie de vrouwen geïdentificeerd als de vriendinnen van Hugh Hefner, hebben sommige mensen misschien aangenomen dat ze allemaal op gelijke voet stonden. Het bleek echter dat de dames van Hefner een verrassend goed gedefinieerde hiërarchie hadden, waarbij Holly werd aangewezen als zijn "hoofdvriendin".

Gezien het feit dat Holly Madison de titel 'hoofdvriendin' kreeg, is het niet zo verwonderlijk dat er tijdens de zes seizoenen van The Girls Next Door veel werd gepraat over hun huwelijk. Uiteindelijk zou dat echter nooit gebeuren en is Crystal Harris degene die met Hefner door het gangpad liep. Als gevolg daarvan nam ze de naam Crystal Hefner aan en erfde ze een stuk van Hugh's landgoed, terwijl zijn zoon de rest kreeg.

Holly Madison is bot geweest over de realiteit van het Playboy Mansion

Tijdens afleveringen van The Girls Next Door leek Holly Madison vaak alsof ze heel graag met Hugh Hefner wilde trouwen. Als gevolg hiervan waren veel fans geschokt toen Holly uit The Playboy Mansion verhuisde en Hefner met een andere vrouw trouwde. Veel mensen wilden zelfs weten wat de ware aard van de relatie tussen Hugh Hefner en Holly Madison was.

Uiteindelijk koos Holly Madison ervoor om veel van de vragen over haar relatie met Hugh Hefner op te helderen en veel geld te verdienen als onderdeel van het proces. Om beide dingen voor elkaar te krijgen, bracht Madison in 2015 een autobiografie uit met de titel "Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Warningary Tales of a Former Playboy Bunny". en daten met Hefner beïnvloedde haar.

Zoals Holly Madison in haar boek schrijft, fascineerde Playboy haar al op jonge leeftijd. Als gevolg daarvan, toen Madison de kans kreeg om een vast onderdeel van het leven in de Playboy Mansion te worden, greep ze die kans en trok ze er snel in. Helaas, toen Madison eenmaal een steunpilaar werd in The Playboy Mansion, kreeg ze al snel te maken met de realiteit van alles wat daarbij kwam kijken.

Hoewel Holly Madison ervoor zorgde dat haar autobiografie over veel meer ging dan alleen intieme ontmoetingen, was ze eerlijk over dat aspect van het leven in de Playboy Mansion. Madison beschreef de 'slaapkamerroutine' slechts één keer in haar boek, maar dat gedeelte was veelzeggend. Madison beschrijft immers bijna die ervaringen waar alle vriendinnen van Hefner op een transactionele manier als groep aan hebben deelgenomen.

Het blijkt dat veel van Holly Madison's andere ervaringen in de Playboy Mansion haar echt naar beneden hebben gehaald. Het ergste van alles is dat ze in Madison's boek schrijft dat ze werd gepest door de andere dames die in de Playboy Mansion woonden toen ze er voor het eerst kwam wonen. Ze onthult zelfs dat ze zo bezorgd werd dat alles wat ze zei zou leiden tot meer pesterijen dan Madison een stotter ontwikkeld. Toen ze eenmaal problemen begon te krijgen met praten, werd Madison nog meer bezorgd over de gevolgen van iets zeggen, dus zweeg ze en bleef meestal stil.

Het is niet verwonderlijk dat het feit dat Holly Madison nauwelijks het gevoel had dat ze kon praten toen ze voor het eerst naar de Playboy Mansion verhuisde, erg traumatiserend voor haar was. In het eerder genoemde boek van Madison onthult ze zelfs dat ze zelfs overwoog om zelfmoord te plegen. Gelukkig ging het veel beter voor Madison toen Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson bij hen introkken, omdat ze veel meer steun gaven. Met dat in gedachten is het triest om te weten dat er zoveel drama is geweest in de relaties van Madison, Wilkonson en Marquardt sinds The Girls Next Door eindigde.

Aanbevolen: