Meghan McCain en Whoopi Goldberg zijn het eigenlijk eens over deze controversiële onderwerpen

Inhoudsopgave:

Meghan McCain en Whoopi Goldberg zijn het eigenlijk eens over deze controversiële onderwerpen
Meghan McCain en Whoopi Goldberg zijn het eigenlijk eens over deze controversiële onderwerpen
Anonim

The View heeft naam gemaakt als een van Amerika's meest controversiële talkshows overdag. De vijf vrouwelijke presentatoren van de show debatteren over alles, van wapenbeheersing tot rassendiscriminatie, en beloven een slot van 40 minuten vol politieke confrontaties en vurige debatten. Voor haar vertrek vorig jaar beloofde de show ook constante vetes tussen Meghan McCain en huidig panellid Whoopi Goldberg. De twee waren het over alles oneens, van de homohuwelijkswetten tot de retoriek van Biden en hun argumenten waren zo frequent dat kijkers zich constant afvroegen of het paar het ergens over eens was.

Maar er is een enkele keer voor de camera vastgelegd waar de twee gastheren het eens zijn geworden over controversiële onderwerpen - onderwerpen die absoluut verrassender zijn dan je denkt. We gaan kijken naar die zeldzame gevallen waarin Meghan McCain en Whoopi Goldberg het daadwerkelijk eens waren over controversiële onderwerpen.

6 Meghan en Whoopi hebben een hekel aan Trump geuit… om het zacht uit te drukken

McCains politieke houding is op zijn zachtst gezegd gecompliceerd. McCain was de republikein van The View, terwijl Goldberg een stevige democraat is, maar als het op Trump aankomt, hebben beide vrouwen hun minachting uitgesproken. Hoewel McCain Republikeins stemde in de presidentiële race van 2020, gaf ze toe dat ze zich 'opgelucht' voelde door de overwinning van Biden en dat ze ernaar uitkeek 'een president te hebben die [krijgsgevangenen] respecteert die zijn gevangengenomen'. McCain verwees naar opmerkingen die Trump in 2015 maakte en beweerde dat McCain's vader - een veteraan van de Amerikaanse marine - "geen oorlogsheld" was en dat hij "van mensen [soldaten] houdt die niet zijn gevangengenomen."

Onnodig te zeggen dat de opluchting van McCain die ontstond bij de overwinning van Biden, een gemeenschappelijk terrein creëerde, hoe klein ook; Goldbergs afkeer van Trump is door de jaren heen glashelder gemaakt.

5 Whoopi was het niet eens met de aanval van Trump op de overleden vader van Meghan

Voormalig president Trump heeft zich ook gericht op de overleden vader van Meghan, de Republikeinse senator John McCain. Op Twitter schreef Trump hoe hij 'het voor haar vader mogelijk maakte om 's werelds langste begrafenis te hebben', ook al was hij 'nooit, om het zacht uit te drukken, een fan'.

Whoopi is al heel lang een vriend van senator McCain en deelde de verontwaardiging van Meghan. In dezelfde aflevering riep Goldberg Trump uit voor zijn wrede woorden toen ze ongelovig vroeg: "echt, wat is er in hemelsnaam aan de hand? Wat ben je [Trump] aan het doen?!… Je mist het punt en wat je baan wordt verondersteld te zijn?".

4 Goldberg en McCain zijn het erover eens dat er meer gesprekken nodig zijn over wapenbeheersing

Voor alle duidelijkheid: tijdens haar tijd bij The View stond Meghan vast aan haar mening dat wapenhervormingen een schending van rechten zouden zijn. Ze houdt nog steeds vast aan deze opvattingen en begrijpelijkerwijs veroorzaakte dit verontwaardiging en ontsteltenis in de aflevering die volgde op de tragische schietpartij in Colorado in maart 2021. Terwijl Meghan aanvankelijk om het onderwerp heen ging, gaf ze uiteindelijk toe dat "we respectvol moeten zijn" en "gesprekken moeten voeren" in deze tijden. Whoopi herhaalde haar opmerkingen en zei: "Iedereen moet aan tafel gaan zitten en dit gesprek voeren." Het lijkt misschien niet veel, maar voor deze twee gastheren was het een kleine stap in de richting van een belangrijke gedeelde mening.

3 Whoopi en Meghan zijn het erover eens Kourtney Kardashian heeft meer sociaal bewustzijn nodig

In een onverwachte beweging vonden alle vier de panelleden overeenstemming over de Kardashians. In een video die aan het panel wordt getoond, huilt Kourtney over het feit dat ze 40 wordt en klaagt ze bij haar zus Khloe over het feit dat ze "zoveel" heeft, maar zich niet tevreden voelt in het leven. Whoopi was letterlijk gevloerd door Kourtney's negativiteit en viel dramatisch van haar stoel in ongeloof. Meghan verwoordde wat Whoopi probeerde te zeggen en maakte duidelijk dat ook zij geen medelijden had met Kourtney.

"Ik ben het met Whoopi eens", was Meghan's reactie."Jij [Kourtney] hebt al het geld, alle kansen, levensvoordelen in de hele wereld. Er zijn mensen die hun kinderen niet kunnen voeden". Ze drong er bij de realityster op aan om "hier een beetje over na te denken."

2 Zowel Whoopi als Meghan hebben hun steun betuigd voor het homohuwelijk

Whoopi is al lange tijd een vocale activist voor het ondersteunen van het homohuwelijk, en uitte haar vreugde toen het Hooggerechtshof weigerde beroep te horen van vijf staten over hun verbod op het homohuwelijk. Hoewel niet zo'n prominente activist als Whoopi, heeft Megan de behoefte geuit aan meer steun voor de gemeenschap. Toen ze in 2014 met Politico sprak, zei ze bijvoorbeeld: "Ik geloof echt dat ik ben dat, tenzij we beginnen met het bereiken van minderheden en vrouwen, en eerlijk de LGBT-gemeenschap gaan steunen, er geen toekomst meer is voor de Republikeinse partij." In dit opzicht zijn beide vrouwen het eens over een grotere focus op het streven naar gelijke rechten binnen de LGBTQIA+-gemeenschap.

1 Meghan verdedigde Whoopi in het Jeanine Pirro-debacle

Toen Fox News-presentator Jeanine Pirro op The View verscheen, eindigde haar showtijd abrupt toen Goldberg Pirro beschuldigde van het hebben van "Trump Derangement Syndrome". bewerend dat Goldberg toen backstage kwam om haar in het gezicht te spugen en haar vertelde "verdomme uit het gebouw te halen."

Het probleem werd aangepakt tijdens Meghan's verschijning op Watch What Happens Live!, waar Meghan het personage van Goldberg verdedigde en zei: "Het is echt moeilijk om niet van Whoopi Goldberg te houden." Ze verschoof ook de schuld op Jeanine omdat ze niet ruimdenkend genoeg was in het panel. Ze beschreef Goldberg als "heel eerlijk", dus het "was jammer dat rechter Jeanine niet elke dag zag wat ik in haar zie… ze staat heel open om de andere kant te horen."

Aanbevolen: