10 schandalen die de cast van 'Two And A Half Men' teisterden

Inhoudsopgave:

10 schandalen die de cast van 'Two And A Half Men' teisterden
10 schandalen die de cast van 'Two And A Half Men' teisterden
Anonim

Two and a Half Men is een cultklassieker, beroemd en liefdevol voor de excentrieke personages en ironische humor gespeeld door sterren als Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones en later Ashton Kutcher. Maar wat de show nog verslavender maakte, waren de talloze schandalen waarin de sterren in de loop der jaren verwikkeld waren geraakt. Van contacten met prostituees tot een oorlog van zeer bedreigende woorden op Twitter, het lijkt erop dat de disfunctionele dynamiek op het scherm zich ook in het echte leven afspeelde.

Ondanks de populariteit van de show, werd frontman Sheen uiteindelijk ontslagen nadat hij de krantenkoppen had gehaald om de verkeerde redenen. We gaan dieper in op het explosieve persoonlijke leven dat deze sterren tijdens de show hebben geleid en duiken in de hectische krantenkoppen die achter de schermen naar voren kwamen.

10 Jon Cryer en Charlie Sheen hebben vrouwen van de nacht ingehuurd

Hoewel Charlie Sheen aan het roer stond van enkele van Hollywood's meest beruchte en giftige schandalen, was Jon Cryer geen onbekende in drama tijdens de duur van de show. In 2004 struikelde Cryer over een openbare scheiding van de Britse vrouw Sarah Trigger. Morsend in zijn memoires (gedeeld via The Hollywood Reporter) vertelde Cryer hoe zijn scheiding hem "een emotionele mand" achterliet die "zich niet dateable voelde". Cryer nam contact op met Charlie, die "een paar online leveranciers voorstelde die hij gebruikte, aangezien prostitutie op dat moment voet aan de grond kreeg op internet."

9 Jon Cryer en Charlie Sheen's Love Triangle

Nadat Cryer besloot weer meer traditionele romantiek na te jagen, ontmoette hij een vrouw die hij alleen Stephanie noemde. Na een tijdje daten, bracht Cryer haar naar de set van Two and a Half Men waar duidelijk werd dat Stephanie en Sheen al bekend waren. Uiteindelijk kwam de waarheid aan het licht. Sheen had in het verleden niet alleen met Stephanie gedate, maar probeerde haar te overtuigen om een triootje te hebben, waarna Stephanie Sheen hoog en droog achterliet. Cryer maakte vervolgens een einde aan de zaken met Stephanie omdat haar verleden met Sheen "informatie vooraf" had moeten zijn.

8 Jon Cryer verborg Charlie Sheens voorraad op set

Jon en Charlie waren een sluw duo op en buiten het scherm. Tijdens een onverwacht bezoek van Sheens toenmalige vrouw Denise Richards, haastte Charlie zich naar Jon om hulp. Het probleem? Charlie hield een tas vast waarvan hij beweerde dat het zijn "voorraad" met expliciete inhoud was en vroeg Cryer om deze voor Richards te verbergen. Cryer verplichtte, hoogstwaarschijnlijk Sheen redden van verdere problemen - op die dag, tenminste.

7 Sheen geconfronteerd met beschuldigingen van huiselijk geweld

Er zijn meerdere beschuldigingen van huiselijk geweld geuit tegen Sheen. De eerste beschuldiging dook in 2006 op tijdens een bittere voogdijstrijd tussen Sheen en zijn nu ex-vrouw Denise Richards. Tijdens het gevecht beweerde Richards dat Sheen haar verbaal en fysiek had mishandeld en zelfs had gedreigd haar te vermoorden. De autoriteiten namen de beschuldigingen serieus en vaardigden een straatverbod uit tegen Sheen. Maar in 2009 werd Sheen gearresteerd voor soortgelijke beschuldigingen van misbruik door zijn derde vrouw Brooke Mueller.

6 Charlie Sheen werd beloond voor slecht gedrag

Ondanks de vele publieke schandalen die de productie van Two and a Half Men op zijn grondvesten deed schudden, steeg het salaris van de acteur. Us Today meldt dat toen Sheen zich voor het eerst bij de serie aanmeldde, hij $ 300.000 per aflevering ontving. In mei 2010, kort na zijn arrestatie wegens huiselijk geweld, steeg het salaris van Sheen naar $ 1,8 miljoen per aflevering. Sheen werd destijds de best betaalde acteur op tv en verdiende zelfs meer dan zijn iets minder problematische 'broer' Cryer, die op dat moment $ 600.000 per aflevering verdiende.

5 Angus T. Jones had duistere geheimen off-screen

Ondanks zijn afstandelijke optreden als Alan's zoon/ Charlie's neef, heeft Jones een turbulente familiegeschiedenis. Niet alleen schoot zijn oom, Eric Claypool, een man neer (hij zit vervolgens een gevangenisstraf van 99 jaar uit), maar zijn beide ouders hadden ook een aanvaring met de wet. Zijn moeder sloeg een agent terwijl ze dronken was en werd later gearresteerd voor inbraak, terwijl de vader van Angus moeite had met vuurwapens zonder vergunning.

4 Drugsmisbruik van Jones

Jones vond al op jonge leeftijd enorm succes en werd helaas blootgesteld aan de onsmakelijke kant van roem. In een 'bekentenisvideo' die werd gedeeld door CBS, gaf Jones toe dat hij begon te experimenteren met drugs om te ontsnappen aan de druk van het leven, tijdens zijn tijd als junior en senior op de middelbare school.

3 De show verstoorde Jones' geloof

Jones vond God tijdens zijn tienerjaren, maar zijn hervonden geloof leidde ook tot een weerlegging van zijn sitcom. In een gesprek met The Forerunner Chronicles drong hij er bij luisteraars op aan: "Als je naar 'Two and a Half Men' kijkt, stop dan alsjeblieft met kijken'" omdat het "hun hoofden vulde met vuiligheid." Jones wierp nog meer beledigingen af en verklaarde: "Je kunt geen echte godvrezende persoon zijn en in zo'n tv-show zitten."

2 Ashton Kutcher werd omgekocht met geld

Ondanks de schandalen die uit de cast opborrelen, werd Ashton Kutcher ingelijfd als Walden Schmidt, een nieuwe frontman om het vrijgezellengat te vervangen dat Sheen verliet na zijn vertrek in 2011. Volgens ScreenRant was Kutcher aanvankelijk terughoudend om nam de rol aan, maar toen er een aanbieding van $ 700K+ per aflevering voorbijkwam, was het geld te goed om te laten liggen en veranderde hij van gedachten.

1 Kutcher en Sheen hebben elkaar niet op goede voet ontmoet

Gezien het aantal schandalen dat Sheen tijdens de shows veroorzaakte, was het begrijpelijk dat de producenten geen geduld meer hadden, Sheen ontsloeg en Kutcher castten. Aanvankelijk zweeg Sheen over zijn vervanging, maar toen de kijkcijfers van de show daalden als gevolg van Sheen's acties, keerde hij zich tegen Kutcher en vertelde hem via Twitter dat hij moest stoppen met het verpesten van "zijn" show. Kutcher nam wraak, maar Sheen had het laatste woord en bedreigde Kutcher door hem te vertellen dat als hij weer iets terug zou zeggen, hij hem een jaar lang op 'ziekenhuisvoedseldieet' zou zetten.

Aanbevolen: