The Notebook' + Nicholas Sparks' andere beste films, gerangschikt volgens IMDb

Inhoudsopgave:

The Notebook' + Nicholas Sparks' andere beste films, gerangschikt volgens IMDb
The Notebook' + Nicholas Sparks' andere beste films, gerangschikt volgens IMDb
Anonim

Als het gaat om beroemde auteurs van romantische boeken wier romans vaak verfilmd zijn, komt er meteen één naam in me op - auteur en scenarioschrijver Nicholas Sparks De beroemde schrijver - die heeft 21 romans gepubliceerd - staat bekend om zijn klassieke romantische verhalen die de lezers vaak in tranen achterlaten en een aantal ervan zijn omgezet in zeer succesvolle films.

De lijst van vandaag werpt een blik op de meest succesvolle van die filmaanpassingen - en rangschikt ze volgens hun huidige beoordeling op IMDb. Van Miley Cyrus en Liam Hemsworth's coming-of-age-drama The Last Song tot Rachel McAdams en Ryan Gosling's romantische drama The Notebook - blijf scrollen om erachter te komen welke filmaanpassingen van Nicholas Sparks de eerste plaats hebben ingenomen!

10 'The Last Song' (2010) - IMDb-beoordeling 6.0

Het laatste liedje
Het laatste liedje

Het begin van de lijst is het romantische coming of age-tienerdrama uit 2010 The Last Song. De film - die het verhaal vertelt van een getroebleerd tienermeisje dat opnieuw contact maakt met haar vader en voor de eerste keer verliefd wordt - is zeker een van de bekendste Nicholas Sparks-filmaanpassingen, aangezien er Miley Cyrus, Liam Hemsworth en Greg Kinnear in de hoofdrol spelen.. Momenteel heeft The Last Song een beoordeling van 6,0 op IMDb. Zoals fans al weten - het was op de set van de populaire film dat voormalig echtgenoot en echtgenote Miley Cyrus en Liam Hemsworth elkaar ontmoetten - en begon de romance.

9 'Message In A Bottle' (1999) - IMDb-beoordeling 6.3

Flessenpost
Flessenpost

De volgende op de lijst is de romantische dramafilm Message in a Bottle uit 1999, die het verhaal vertelt van een vrouw die op het strand een liefdesbrief in een fles ontdekt. Message in a Bottle sterren Kevin Costner, Robin Wright Penn, John Savage, Illeana Douglas, Robbie Coltrane en Paul Newman - en het heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb.

8 'Dear John' (2010) - IMDb-beoordeling 6.3

Beste John film
Beste John film

Laten we verder gaan met het romantische oorlogsdrama uit 2010 Dear John. De filmsterren Channing Tatum, Amanda Seyfried, Henry Thomas, Scott Porter en Richard Jenkins - en het vertelt het verhaal van een soldaat en een conservatieve student die verliefd worden.

Momenteel heeft Dear John een beoordeling van 6,3 op IMDb, wat betekent dat hij zijn plek deelt met Message in a Bottle.

7 'The Lucky One' (2012) - IMDb-beoordeling 6.5

De gelukkige
De gelukkige

Een andere film gebaseerd op een roman van Nicholas Sparks die de lijst van vandaag heeft gehaald, is het romantische drama The Lucky One uit 2012. De film vertelt het verhaal van een man die op zoek is naar een vrouw die volgens hem zijn geluksbrenger was tijdens zijn dienst in Irak, en met in de hoofdrollen Zac Efron, Taylor Schilling, Jay R. Ferguson en Blythe Danner. Momenteel heeft The Lucky One een beoordeling van 6,5 op IMDb.

6 'The Choice' (2016) - IMDb-beoordeling 6.6

De keuze
De keuze

De volgende op de lijst is het romantische drama The Choice uit 2016, dat het verhaal vertelt van twee buren in een klein kustplaatsje die verliefd worden op de eerste keer dat ze elkaar ontmoeten. The Choice sterren Benjamin Walker, Teresa Palmer, Maggie Grace, Alexandra Daddario, Tom Welling en Tom Wilkinson - en het heeft momenteel een 6,6 rating op IMDb.

5 'The Best Of Me' (2014) - IMDb-beoordeling 6.7

Het beste van mezelf
Het beste van mezelf

Laten we verder gaan met het romantische drama The Best of Me uit 2014, dat het verhaal vertelt van twee middelbare schoolliefjes die na vele jaren weer herenigd worden tijdens een bezoek aan hun geboortestad. The Best of Me heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb en de sterren James Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey en Liana Liberato.

4 'Safe Haven' (2013) - IMDb-beoordeling 6.7

Veilige haven
Veilige haven

Een andere film gebaseerd op een roman van Nicholas Sparks die de lijst van vandaag heeft gehaald, is de dramathriller Safe Haven uit 2013.

In de film - die het verhaal vertelt van een jonge vrouw met een mysterieus verleden die verliefd wordt op een weduwnaar - schitteren Josh Duhamel, Julianne Hough, Cobie Smulders en David Lyons. Momenteel heeft Safe Haven een 6,7-beoordeling op IMDb, wat betekent dat het zijn plek deelt met The Best of Me.

3 'The Longest Ride' (2015) - IMDb-beoordeling 7.1

De langste rit
De langste rit

Laten we verder gaan met het romantische westerndrama The Longest Ride uit 2015 met in de hoofdrollen Scott Eastwood, Britt Robertson, Jack Huston, Oona Chaplin en Alan Alda. De film vertelt het verhaal van een jong stel dat helpt een oudere man te redden uit het voertuig dat crashte - en het heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb.

2 'A Walk to Remember' (2002) - IMDb-beoordeling 7.4

Een wandeling om niet te vergeten
Een wandeling om niet te vergeten

De nummer twee op de lijst van vandaag is het romantische coming-of-age-drama A Walk to Remember uit 2002. De film vertelt het verhaal van twee tieners die niet meer van elkaar konden verschillen, maar toch verliefd worden - met in de hoofdrollen Shane West, Mandy Moore, Peter Coyote en Daryl Hannah. Momenteel heeft A Walk to Remember een 7,4 rating op IMDb.

1 'The Notebook' (2004) - IMDb-beoordeling 7.8

Noah probeert Allie te kussen
Noah probeert Allie te kussen

De lijst op nummer één zetten is verreweg de beroemdste verfilming van Nicholas Sparks - het romantische drama The Notebook. De film vertelt het verhaal van een jonge man die verliefd wordt op een jonge rijke vrouw en de obstakels die hun romance moet overwinnen - met in de hoofdrollen Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Garner, Gena Rowlands, James Marsden, Kevin Connolly, Sam Shepard, en Joan Allen. Momenteel heeft The Notebook een 7,8 rating op IMDb.

Aanbevolen: