Wat is er gebeurd met Sadie Robertson Huff uit 'Duck Dynasty'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Sadie Robertson Huff uit 'Duck Dynasty'?
Wat is er gebeurd met Sadie Robertson Huff uit 'Duck Dynasty'?
Anonim

In 2012 maakte 'Duck Dynasty' zijn debuut op A&E. Vanaf het begin werd de realityshow een monsterhit, zozeer zelfs dat de debuutaflevering voor seizoen 4 een record brak voor een non-fictie kabelserieshow, goed voor 11,8 miljoen kijkers. Dat was nog maar het begin, want de inkomsten voor merchandise zouden ook omhoogschieten tot $ 400 miljoen.

Na 11 seizoenen en 131 afleveringen kwam er in 2017 eindelijk een einde aan de show. Was het te controversieel voor het netwerk? Komt er ooit een reboot? Dat zijn vragen die de fans stellen.

Bovendien vragen fans zich af wat sommige personages tegenwoordig uitspoken, waaronder een van de meest populaire van het stel, Sadie Robertson.

In het hele artikel zullen we dieper ingaan op hoe haar leven er tegenwoordig uitziet, weg van de schijnwerpers van de show.

Sadie Robertson vond succes buiten 'Duck Dynasty' dankzij 'Dancing with the Stars'

' Duck Dynasty ' bleek een schot in de roos voor A&E en met zijn succes werd het beroemd voor de rest van de cast, waaronder Sadie Robertson.

De 24-jarige heeft een indrukwekkend cv en gaat seizoen 19 van 'Dancing with the Stars' in. Het was niet alleen genoeg voldoening om op de show te zijn, maar ze won bijna de hele competitie en werd de eerste runner-up.

Samen met de realityshows kreeg Sadie ook wat werk in de wereld van acteren, door rollen te spelen in 'God's Not Dead 2', samen met 'I'm Not Ashamed'.

Hoewel het optreden van 'Dancing with the Stars' haar populariteit deed stijgen, gaf ze samen met ET toe dat het ook haar lichaamsbeeld onder druk zette. Iets waar ze hard voor moest werken om te overwinnen.

"Telkens wanneer mijn lichaam er een beetje anders uit begon te zien, kwam de strijd binnen", vervolgt ze.

"Er waren mensen in mijn leven, die gewoon heel negatieve invloeden waren, die dingen zeiden die niet opbeurend waren over de manier waarop ik eruitzag en hoe ik het lichaam dat ik had moest behouden. Het was zo verkeerd Ik was op dat moment onzeker, dus ik geloofde ze en dacht: 'Oh, ik moet het pushen.'"

Tegenwoordig is dat allemaal een probleem in het verleden, aangezien haar grootste focus op het moederschap ligt.

Sadie Robertson's belangrijkste prioriteit tegenwoordig is moeder zijn en haar gezin uitbreiden

In de afgelopen jaren was Sadie's grootste doel op haar persoonlijke leven, ze verloofde zich in 2019 met Christian Huff, alleen voor de twee om later in het jaar te trouwen. De goede tijden gingen dit jaar door, want medio mei kreeg het paar hun eerste dochter, Honey James Huff.

Naast de popcultuur besprak Sadie dat ze momenteel dolblij is en bovendien is het paar nog niet klaar met het maken van baby's.

"Op een dag zeggen we vier kinderen, op een dag zeggen we drie."

"Ik heb zoiets van, 'Blijf dit kleine voor altijd!' Ik vind het gewoon geweldig. Eerlijk gezegd begon ze haar fles alleen vast te houden en ik was zo trots. Het zijn gewoon de kleine mijlpalen en de dagelijkse dingen die me zo trots en zo blij maken om haar moeder te zijn, "Robertson zei van Honey.

"Ze lachte veel, en ze begon gewoon te lachen en het is het beste moment. Ik kijk er elke keer naar uit als ik bij haar ben, gewoon om haar te zien lachen of haar aan het lachen te maken. We zit momenteel in een heel leuk seizoen."

Robertson zou ook zeggen dat ze volledig openstaat voor adoptie, gezien hoe mooi de gezinsdynamiek kan zijn als een samengesteld gezin.

Naast het moederschap houdt Robertson zich bezig met een paar andere projecten.

Sadie Robertson heeft ook haar eigen boekenclub en podcast

Wat kunnen we nog meer toevoegen aan Sadie's toch al indrukwekkende cv? Welnu, in 2014 werd ze een bestsellerauteur van de New York Times voor haar boek gebaseerd op geloof en christelijke waarden, getiteld 'Leef origineel'.

Het succes van haar boek zou leiden tot de 'Live Original'-community, een boekenclub-app. Fans kunnen de app gratis uitproberen tijdens een proefperiode van 7 dagen.

Sadie heeft ook haar eigen podcast, 'WHOA That's Good Podcast', die een aanhang heeft van meer dan 262K fans op IG. De show is kort, 18 minuten per podcast en regelmatig op woensdag.

En natuurlijk is de belangrijkste plek om Sadie te vinden op Instagram, met meer dan 4,6 miljoen volgers. Tegenwoordig is er geen 'Duck Dynasty'-praat en in plaats daarvan is ze volledig gefocust op haar gezinsleven en verspreidt ze zoveel mogelijk positiviteit.

Als 'Duck Dynasty' ooit opnieuw zou worden opgestart, zouden fans zonder twijfel hopen dat Sadie zou terugkeren naar de show.

Aanbevolen: