Wendy Williams beweert dat ze goed genoeg is om tv-shows te doen en haar geld te beheren

Inhoudsopgave:

Wendy Williams beweert dat ze goed genoeg is om tv-shows te doen en haar geld te beheren
Wendy Williams beweert dat ze goed genoeg is om tv-shows te doen en haar geld te beheren
Anonim

Wendy Williams komt eindelijk aan het woord nadat ze haar talkshow overdag heeft verloren aan Sherri Shepherd en de geruchten de wereld uit heeft geholpen dat ze "niet gezond van geest" is en niet in staat is om haar financiën te beheren. De presentator van de talkshow heeft tijdens een interview met Good Morning America beloofd dat ze "groter en helderder" dan ooit terug zal zijn, maar gaf toe dat er nog steeds "privé-dingen" zijn waar ze mee te maken heeft.

Wendy Williams gelooft dat Wells Fargo een gek verhaal heeft verzonnen om controle over haar rekeningen te krijgen

Wendy is sinds juli 2021 afwezig op haar beroemde paarse stoel op The Wendy Williams Show, maar in een verrassend telefonisch interview met GMA-presentator TJ Holmes sprak de shockjock eindelijk haar 'Wendy-watchers' toe en verzekerde hen dat ze was bijna klaar om weer aan het werk te gaan.

Toen haar werd gevraagd of ze “gezond van geest” was, lachte Wend en antwoordde: “absoluut, ben je?”

"Waarom zou iemand aannemen dat je dat niet bent?" TJ volgde.

"Nou, weet je, als mensen controle over hun rekeningen willen, zeggen ze alles, ook zoiets geks over mij", reageerde Wendy. "Ze zeggen dat ik iemand nodig heb om mijn rekening te beheren, en dat wil ik niet. Ik wil al mijn geld. Ik wil al mijn geld zien waar ik mijn hele leven hard voor heb gewerkt. Mijn hele leven. Ik lieg niet, ik speel niet vals en ik steel niet. Ik ben een eerlijke, hardwerkende persoon."

Wells Fargo vroeg om conservatorschap voor de presentator van de talkshow, omdat ze dacht dat ze "het slachtoffer zou kunnen zijn van ongepaste beïnvloeding en financiële uitbuiting". Wendy ontkende de aantijging heftig, maar de bank bevroor haar rekeningen toch voor twee maanden, waardoor ze haar de toegang tot haar eigen geld ontzegde.

De beroemde Shock Jock zegt dat haar gezondheid 'zeer goed' is en dat ze de geest en het lichaam van een 25-jarige heeft

Wendy verzekerde de kijkers dat haar gezondheid verbeterde, ondanks complicaties van de ziekte van Graves die haar van haar show afhielden.

“Gezondheid is heel goed. En ik heb eigenlijk een paar afspraken gehad. Weet je, ik ben nu 57. En ik heb de geest en het lichaam van een 25-jarige,” zei ze.

Wendy zegt dat ze "zeer comfortabel" is met haar vermogen om weer aan het werk te gaan, en dat "iedereen er klaar voor is". Mensen die met Wendy werken, hebben haar verzekerd dat als haar gezondheid zou verbeteren tot het punt waarop ze zou kunnen terugkeren, ze op hetzelfde tijdstip weer op tv zou zijn.

“Geef me ongeveer drie maanden,” vervolgde ze. "Er zijn privézaken waar ik mee te maken heb en dan ben ik klaar om terug te komen en vrij te zijn en klaar om mijn ding te doen."

Aanbevolen: