Survivor' favoriete Sarah Lacina's leven na het winnen van seizoen 34

Inhoudsopgave:

Survivor' favoriete Sarah Lacina's leven na het winnen van seizoen 34
Survivor' favoriete Sarah Lacina's leven na het winnen van seizoen 34
Anonim

Met 41 succesvolle seizoenen is Survivor ongetwijfeld de beste competitie die de televisies van het publiek zal sieren. Met meer dan 600 deelnemers en een hoofdprijs van $ 1 miljoen, heeft de show de afgelopen 22 jaar 41 winnaars gezien.

Sarah Lacina is een van de deelnemers die meerdere keren op de show is geweest. Ze was de favoriet van de jury voor Survivor: Game Changers, dat in 2016 plaatsvond. Bovendien had Lacina deelgenomen aan Survivor: Cagayan en later Survivor: Winners at War-games.

Lacina werd de 14e vrouw die de show won, en de laatste die lid werd van de club van winnaars was Erika Casupanan, die ook de eerste Canadese is die de show won. Na het smeden van sociale banden en onbevreesd strijden om miljonair te worden, is dit het leven van Lacina na het winnen van de show.

8 Sarah Lacina's passie voor mode

In 2020 brak Lacina het nieuws dat ze een modeshow zou organiseren in de serie Survivor: Winner At War. Ze creëerde haar kledinglijn met unieke ontwerpen voor eilandmode. Lacina vond het een goed idee om de deelnemers iets leuks te laten doen, zoals een modeshow, wanneer ze niet aan het afronden waren.

"Veel mensen denken dat ik gewoon slim, grappig en mooi ben, maar ik ben eigenlijk heel creatief", zei Lacina. Ze ontwierp het Koru-ontwerp voor dames en plande een modelleergelegenheid, en iedereen in de game was dol op de Fiji-kledinglijn.

7 Sarah Lacina liep marathons over de hele wereld

Hardlopen is niet iets waar Sarah Lacina ooit veel aandacht aan heeft besteed, maar in 2018 besloot Lacina iets geks te doen - ze nam deel aan zeven marathons op de zeven continenten. Het idee dat ze kreeg van haar vriend David Samson, een andere Survivor-concurrent.

Ze wijdde zich aan een 1-jarige zware training en voegde zich bij het marathonteam waar ze in Novo raceten; Antarctica, Kaapstad; Zuid-Afrika, Perth; Australië; Doubai; Verenigde Arabische Emiraten, Lissabon; Portugal en Cartagena, Colombia, voordat ze uiteindelijk in Miami voor hun laatste run.

6 Sarah Lacina is mede-eigenaar van een CrossFit Gym

Sarah Lacina en haar man zijn trotse eigenaren van een CrossFit sportschool. Het stel runt en beheert samen de sportschool als een zakelijk partnerschap. Via haar Instagram-pagina plaatst Lacina veel foto's van de sportschool en deelt ze de voortgang met haar fans.

De sportschool is volledig uitgerust met up-to-date apparatuur. De sportschool bevindt zich ook in Iowa, waar ze bij de politie werkt.

5 Sarah Lacina's echte carrière als onderzoekspolitieagent

Sarah Lacina's moeder werkte in hetzelfde veld en inspireerde Lacina om politieagent te worden. De 38-jarige is momenteel gevestigd in Iowa, waar haar primaire baan die van een onderzoekende politieagente is. Na de middelbare school verhuisde ze naar Cedar Rapids en werd ze agent in 2006.

Na haar geweldige werk is ze nu in rang opgeklommen om rechercheur te worden. Het was duidelijk dat haar ervaring in het politiewerk door consistentie, toewijding en het vermogen om de gedachten van mensen te lezen haar de winnaar van de uitdaging zou maken.

4 Sarah Lacina traint voor MMA-gevechten

Sarah Lacina deed in 2009 mee aan boksen en vechtsporten, maar ze heeft het nooit op een competitief niveau nagestreefd. Toen ze echter bij de politie kwam, stelde haar collega Tom Grubb haar voor aan de spellen en hielp hij haar zich voor te bereiden door fitnesslessen te volgen.

Ze begon op professioneel niveau te trainen met Team Hard Drive, wat ze leuk vond. “Ik geniet enorm van boksen. Toen ik er voor het eerst in kwam, wilde ik MMA vechten, zei Lacina in een interview gepubliceerd door Heavy. Momenteel traint ze hard om het niveau te bereiken dat haar in staat zal stellen deel te nemen aan MMA-gevechten.

3 Sarah Lacina en gezinsleven

Sarah is al heel lang verloofd en getrouwd met een collega-agent, Wyatt Wardenburg. De twee tortelduifjes verwelkomden hun zoon in 2014 en noemden hem Knox. Ze onthulde zelfs dat ze al zes maanden zwanger was toen ze oorspronkelijk meedeed aan Survivor: Cagayan.

Haar moeder moedigde haar aan tijdens de zwangerschapsperiode en zorgde ervoor dat ze zich op de overwinning concentreerde. Ze deed het echter niet, maar in 2016 kwamen zowel Wyatt als Knox op Survivor tijdens het bezoek van geliefden van Winners at War. Ze droeg haar overwinning op aan haar familie en gebruikte de prijs van $ 1 miljoen om een huis te kopen waarvan zij en haar man hun zoon Knox grootbrengen.

2 Sarah Lacina's work-outroutine

Sinds ze samen met haar man een sportschool hebben, hebben Sarah Lacina en haar familie trainingsroutines gemaakt die hen helpen fit en gezond te blijven. Sarah gelooft in hard trainen en consistentie om het lichaam in vorm te houden. Ze heeft meermaals gezegd dat een van de redenen waarom ze naar de sportschool blijft gaan, het feit is dat ze kan leren en zelfs beter kan worden in haar krijgskunst.

Aangezien ze fulltime politie is en geïnvesteerd heeft in MMA/Cage Fighting, lijkt een goede training niet echt een optie. Gelukkig voor haar gaan de man en hun zoon ook met haar mee naar de sportschool om samen te sporten.

1 Sarah Lacina nam deel aan het 'Survivor' All Star-seizoen

Sarah Lacina verenigde zich met andere sterren in Survivor: Winners at War-seizoen, waar haar strategie was om zich over één dag tegelijk zorgen te maken zonder zich zorgen te maken over dag 39 voordat je voorbij de eerste stamraad bent. De strategie bracht haar ver, maar was niet genoeg om de uitdaging te winnen. Ze eindigde als 4e, wat goed was gezien het een seizoen met alle sterren was.

Aanbevolen: