Wat is er echt gebeurd tussen Trace Cyrus en Brenda Song?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Trace Cyrus en Brenda Song?
Wat is er echt gebeurd tussen Trace Cyrus en Brenda Song?
Anonim

Brenda Song geniet momenteel van het ouderschap met partner Macaulay Culkin, aangezien het paar in april 2021 een zoon verwelkomde. Het lijkt zo lang geleden dat de Disney-aluin verloofd was met de broer van Miley Cyrus, een van de vele interessante feiten over Trace Cyrus.

De exen waren zeven jaar samen voordat ze er definitief mee ophielden. De reden voor hun uiteenvallen is onbekend en het paar lijkt in der minne uit elkaar te zijn gegaan.

In de loop van hun relatie deden geruchten de ronde over zwangerschap en een mogelijke miskraam.

Na hun breuk ging Song naar Instagram om zich te verontschuldigen voor het niet eerder ophelderen van de geruchten. Waarop Cyrus reageerde door haar te beschuldigen van liegen tegen hem en zijn familie en vrienden over de zwangerschap.

Dus wat is er echt gebeurd met Trace Cyrus en Brenda Song?

Ze waren zeven jaar aan en uit

In 2010 gingen Song en Cyrus naar buiten met hun relatie en waren een paar jaar aan en uit. Het was een relatie waar veel mensen belangstelling voor hadden, aangezien zowel Brenda als Trace op dat moment op het hoogtepunt van hun carrière waren.

Brenda Song en Trace Cyrus glimlachen voor de camera
Brenda Song en Trace Cyrus glimlachen voor de camera

Het waren zwangerschapsgeruchten die niet waar bleken te zijn. Song en Cyrus gingen uiteindelijk uit elkaar na zeven jaar samen. Geen van beide partijen onthulde de oorzaak van hun breuk, maar beiden bleven vrij stil over hun tijd samen.

Trace heeft een nummer geschreven over hun relatie genaamd 'Brenda' na hun breuk. Per T een Vogue legde hij het nummer uit in een inmiddels verwijderde Instagram-post.

"Ik schreef dit nummer vorig jaar in Nashville nadat Brenda en ik uit elkaar waren. Zij en ik zijn allebei verder gegaan en ik ben ontzettend blij voor haar. Ze inspireerde me om talloze liedjes te schrijven en was zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik zal altijd liedjes koesteren die ik heb, zoals deze om me te herinneren aan onze gekke 7 jaar samen."

Trace legde uit: "Toen ik dit nummer schreef, was het mijn laatste afscheid toen we onze relatie beëindigden. Ik zei tegen mezelf dat nadat ik dit nummer had geschreven, het mijn laatste nummer over Brenda zou zijn, en ik heb mijn woord. Muziek als deze is mijn therapie. Geniet ervan. Fijne Valentijnsdag."

Er was echter wat drama rondom hen na hun breuk. In een nu verwijderde Instagram-post deelde Song een oprechte verontschuldiging aan haar ex, over de geruchten over zwangerschap en miskraam.

In het bericht stond: "Een paar jaar geleden waren er geruchten dat ik zwanger was en/of een miskraam had gehad. Ik wil alleen maar zeggen dat die geruchten niet waar waren. Het waren gewoon leugens en verzinsels. Mijn excuses voor het niet eerder opruimen hiervan en voor de voortdurende schade die deze leugens @TraceCyrus hebben aangericht."

Hoewel de opmerking van Cyrus onder de post met tongen kwispelde. De zanger reageerde met: "Ja, het waren leugens DIE U VERZOND en vertelde me, mijn hele familie en al onze vrienden."

Cyrus had weer een verbroken verloving

Begin 2018 ging Trace naar de beurs met zijn relatie met Instagram-model en zanger Taylor Lauren Sanders. Ze plaatsten vaak foto's van elkaar op hun respectievelijke Instagram-accounts. Cyrus en Sanders werkten zelfs muzikaal samen.

Ze waren later dat jaar verloofd en beiden deelden het nieuws op sindsdien verwijderde Instagram-berichten. In 2020 maakte Cyrus bekend dat hij single was op Instagram.

Zowel hij als Taylor verwijderden foto's die ze van elkaar hadden gedeeld van hun respectievelijke accounts.

De rockster schreef: "Gelukkig nieuwjaar! Dit jaar heb ik geen specifieke doelen. Ik wil me alleen concentreren op mijn familie, muziek en fitness, alles wat ik kan! Sommigen van jullie weten het misschien al, maar ik ben onlangs vrijgezel en enorm dankbaar dat ik mijn familie om me heen heb in deze tijd. Ik voel me de laatste tijd zo gezegend! Bedankt, @mileycyrus, dat je er altijd voor me bent… Ik hou zo veel van je, mietje."

Het is onduidelijk of de crooner momenteel iemand ziet. Er zijn geen foto's die erop wijzen dat hij een relatie heeft op zijn sociale media. Een ding dat je echter op zijn Instagram-account kunt vinden, zijn geweldige kiekjes van zijn familie.

Lied is al jaren bij Macaulay Culkin

In april 2021 waren fans geschokt en opgewonden toen ze hoorden dat Song en haar oude vriend Home Alone-ster Macaulay Culkin ouders werden.

Het duo ontmoette elkaar op de set van Changeland in Thailand in 2017 en is sindsdien samen.

Culkin en Song hebben hun relatie grotendeels privé gehouden, zo erg zelfs dat de meeste mensen niet eens wisten dat ze samen waren. Culkin had eerder een negenjarige relatie met That 70s Show-actrice Mila Kunis.

In een interview met Esquire in 2020 spraken Brenda en Macaulay over elkaar.

Song vertelde het tijdschrift: "Mensen realiseren zich niet hoe ongelooflijk vriendelijk en loyaal en lief en slim hij is. Echt, wat Mack zo speciaal maakt, is dat hij zo onbeschaamd Mack is."

Aanbevolen: