Fans denken dat Jude Law's dochter de volgende Kendall Jenner is, en hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Jude Law's dochter de volgende Kendall Jenner is, en hier is waarom
Fans denken dat Jude Law's dochter de volgende Kendall Jenner is, en hier is waarom
Anonim

Wie was het best betaalde model in 2021? Kendall Jenner natuurlijk. Maar misschien komt de dochter van Jude Law voor haar optreden.

Iris Law wordt bijna 21 en ze voert al een paar jaar grote merkcampagnes. Ze was een gezicht van Burberry in 2017, kreeg een Chanel Beauty-contract in 2020 en is momenteel een merkambassadeur voor Dior Beauty en Bulgari. Het VK is al een tijdje dol op Iris, maar de rest van de wereld werd net wakker met haar statuspotentieel als icoon nadat haar geschoren hoofd de aandacht trok tijdens Paris Fashion Week.

Dit is wat mensen zeggen over Iris en haar overeenkomsten met mevrouw Jenner:

Een 'nepotismepop'?

De grootste reden waarom Iris en Kendall steeds vergeleken worden, is dat ze allebei modellen zijn wiens carrières profiteren van familiebanden - en ze zijn niet de enige!

Herinner je je Cindy Crawford en Kate Moss nog? Hun dagen op de catwalk hebben onze huidige definitie van 'supermodel' gevormd, en nu Kaia Gerber en Lila Moss en harken in de banen grotendeels dankzij functies die hun beroemde moeders hebben doorgegeven.

Moeten beroemde kinderen geprezen worden voor hun succes in sectoren die hun ouders al kennen en liefhebben? Twitter heeft meningen.

Deze tweet van @WrittenByHanna leest "nieuwe nepotisme-pop net gevallen" op een afbeelding van Iris tijdens Paris Fashion Week.

Het leverde duizenden 'likes' en reacties op van fans die het erover eens zijn dat het succes van Iris voortkomt uit vriendjespolitiek.

Reacties die haar een 'nepotismekind', 'nepotisme' noemden, 'het meisje', en een van Hollywood's 'trustfondsbaby's' kreeg honderden eigen likes.

"Ze is een 5'4''-model, hmmm," leest een van de vele Tweets die twijfelen aan haar baanpotentieel.

"Als ik nog een kop zie over de dochter van so+sos die niets meer is dan het standaard blanke meisje", voegt een andere Tweet over Iris eraan toe, "dan gooi ik mijn telefoon tegen de muur."

Dit nummer raakt mensen hard! Zo hard dat zelfs sommige beroemdheden zich ertegen uitspreken. Maisie Williams van 'Game of Thrones' heeft een app ontwikkeld om ons allemaal te helpen bij het identificeren van nepotisme in de entertainmentindustrie. (Je kunt Maisie hier in haar eigen woorden zien praten.)

Iris Klinkt als Kendall

"Als je aan haar touwtje trekt, zegt ze dat ze door hard werken is gekomen waar ze is", luidt een andere Tweet met ongeveer 270 likes.

Weet je nog dat Kendall beweerde dat haar immense voorrecht niet de bron van haar succes was? Fans vonden het niet geweldig.

"Natuurlijk had ik een platform en ik nam dat nooit als vanzelfsprekend aan, ik wist altijd dat dat er was, maar dat maakte mijn werk bijna een beetje moeilijker", vertelde Kendall aan E! terug in juni."Ik ging letterlijk naar castings in het midden van nergens. Ik heb me zeker een weg gebaand naar waar ik nu ben."

Net als Kendall heeft Iris gezegd dat haar optredens het resultaat zijn van haar eigen inspanningen. In een interview met Evening Standard in juli 2021 erkende ze de connecties van haar ouders in de branche, maar zei dat hun meest waardevolle invloed haar een sterke arbeidsethos geeft.

"Ik heb zoveel geluk dat ik zulke geweldige mensen heb die opkijken en om advies vragen", legde Iris uit. "Als er iets is wat ik doe dat nieuw is, hebben mijn ouders eerder gedaan, ze zijn altijd een telefoontje verwijderd [om me te vertellen] beleefd te zijn, op tijd te zijn, attent te zijn, heel hard te werken."

Niet haar eerste controverse

Ze is nieuw op de catwalk, maar Iris is al haar hele leven in de publiciteit. Haar meest adembenemende moment tot nu toe kwam op tweejarige leeftijd toen ze een ecstasy-tablet slikte in een nachtclub in Soho.

Zoals The Guardian meldde: "Iris Law werd naar het ziekenhuis gebracht nadat haar moeder merkte dat ze iets van de vloer had opgeraapt en in haar mond had gestopt […] Een woordvoerster van Soho House weigerde commentaar te geven op het incident."Het internet is het niet vergeten. Sommige reacties op Iris' modelmomenten op IG bevatten verwijzingen naar die tijd ("weet je nog dat het verhaal overal was?") en schokkend dat hetzelfde kind bijna 21 is ("Hoe is ze nu allemaal opgegroeid ??").

Ze krijgt misschien een pas voor 'Fabulous zijn'

Ongeveer de helft van de Tweets en IG-opmerkingen over Iris verdedigen haar recht op de schijnwerpers. Ze beweren dat ze elke fashionweek-look die ze droeg 'at'. Meisje heeft stijl!

"IMHO het is te verdragen, want ze ziet er in ieder geval echt uit, in tegenstelling tot veel van haar mede-trustfondsbaby's", luidt een Tweet met ongeveer 270 likes.

Anderen roepen beroemde kinderen op die het 'goed' doen, zoals Iris zou kunnen zijn: "Dit. Als je een nepotisme-kind wordt, wees dan een Laura Dern of een Bella Hadid en loop nooit een optreden binnen zonder volledig de opdracht begrijpen."

Wat betreft het hoogteprobleem, veel fans denken niet dat short zijn Iris diskwalificeert om PFW-looks te dienen. Zoals een fan het uitdrukte: "Ik accepteer deze omdat ze gezicht geeft."

Aanbevolen: