Dit is waarom fans denken dat Britney Spears er ouder uitziet dan 39 jaar

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Britney Spears er ouder uitziet dan 39 jaar
Dit is waarom fans denken dat Britney Spears er ouder uitziet dan 39 jaar
Anonim

Oeps! We hebben het weer gedaan: we hebben het over de popprinses, Britney Spears. De muziek van de zangeres is de belichaming van aanstekelijk, zo veel dat we moesten verwijzen naar een van haar grootste knallers!

Iedereen herinnert zich haar tophits als 'Toxic' en 'Slave 4 U', amirite? Hoewel het icoon pas achter in de dertig is, wordt ze vaak gezien als veel, veel ouder. Dit is een deel van de reden waarom de jeugd van tegenwoordig haar misschien niet anders kent dan een vervagende ster, godslastering, toch?

Degenen onder ons die bewust genoeg waren om te weten wat een 'pech' in 2007 was, herinneren zich haar echter als de belichaming van jeugdige pop. Wat de vraag oproept: wat is er echt gebeurd met Britney Spears?

Bijgewerkt op 21 juli 2021, door Michael Chaar: Britney Spears wordt vaak ouder geacht dan zij is! De 39-jarige was ooit het gezicht van de popindustrie, maar de stress, lange uren en haar inzinking in 2007 eisten zeker een tol van Britney's uiterlijk, waardoor velen dachten dat ze ouder is. Bovendien is de zangeres haar hele carrière overgeseksualiseerd, waardoor het publiek haar als ouder ziet dan ze altijd is geweest. Vooral als het gaat om Britney's oude uiterlijk, heeft haar immorele conservatorschap zeker een tol geëist. Gelukkig voor Spears heeft ze nu haar eigen advocaat gekregen en spreekt ze zich eindelijk uit over haar voogdijschap, waarvan ze duidelijk heeft gemaakt dat ze er vanaf wil!

Ze is dan misschien 39 jaar oud, maar we zien haar nog steeds als de popster die ze ooit was

Britney Spears komt veel ouder over dan haar werkelijke leeftijd; ze wordt 40 jaar oud op 2 december 2021 Daar zijn verschillende redenen voor, waar we op in zullen gaan, maar een groot deel van waarom we denken dat ze vaak als ouder wordt gezien, is omdat van de enorme hoeveelheid tijd die ze in de publieke belangstelling heeft doorgebracht.

Tijd is lastig en onze perceptie van tijd is vaak scheef. Britney Spears is, in onze gedachten, een jonge popster. Dat was ze toen we naar haar luisterden, en dus zal ze altijd zijn. Haar behoud op een eeuwigdurende 20-jarige leeftijd werd afgedwongen door het feit dat ze ook zo lang uit het publieke oog verdween.

Houd er echter rekening mee dat dat verre van de enige reden is. Sommige sterren stappen immers uit de schijnwerpers en komen er beter uit dan voorheen. Britney had veel redenen, en ze kunnen allemaal terug te voeren zijn op haar inzinking in de late jaren 2000.

Gedurende deze tijd schoor Britney haar hoofd kaal en legde het moment uit als bevrijdend, omdat, "in haar gedachten, mensen haar altijd probeerden te vertellen wat ze moest doen, hoe ze moest handelen. Ze voelde zich een pop. Haar haar eraf scheren was de ultieme rebellie. Het was bijna een reinigende ervaring. Het was haar manier om een duidelijk signaal af te geven dat ze zich niet langer wilde laten beheersen."

Uit de schijnwerpers stappen om echt hulp en proces te krijgen was de natuurlijke volgende stap, en daarom was ze nog steeds een vroege 20-iets in onze gedachten.

Er zijn fysieke redenen

Sommige leden van het Britney-leger hebben fysieke redenen bedacht waarom ze er ouder uitziet. Fysiek hebben ze erop gewezen dat "haar [neuscorrectie] haar hele mond uit vorm heeft getrokken, de opening tussen haar neus en mond ziet er nu raar uit en heeft haar mond letterlijk verbogen", waardoor haar wangen een meer gesneden uiterlijk hebben dat we vaak associëren met oudere gezichten, een aantal fans genoemd.

Bovendien eisten de make-up en de lange uren die gepaard gaan met het zijn van een popicoon ook hun tol van Britney. Veel fans hebben zelfs gezegd dat eventuele medicijnen die ze moet nemen, kunnen bijdragen aan wallen in haar gezicht.

Maar meer dan wat dan ook, "STRESS! Het meisje werkt als een ezel, ze verloor haar huwelijk met een [Federline], ze verloor de voogdij over haar kinderen, ze heeft geen duurzame relatie gehad, ze ondersteunt waarschijnlijk het grootste deel van haar familie tot op zekere hoogte, en ze staat constant onder druk om haar eerdere succes te overtreffen", deelde E! Online.

Het Conservatorium

Nou, na jaren van Britney-fans die licht werpen op haar conservatorium, heeft Britney Spears zich eindelijk uitgesproken. Niet alleen is de zangeres haar hele carrière overdreven geseksualiseerd door de media en consumenten, maar ze staat nu al 13 jaar onder een immorele voogdij.

Ondanks dat ze niet in staat werd geacht om voor haar persoon te zorgen, slaagde Britney er toch in om een talentenreeks te beoordelen, op te treden in Las Vegas, vier albums uit te brengen en wereldwijd te touren. Dit kwam allemaal tot een hoogtepunt vorige week toen Britney zich eindelijk in de rechtbank uitsprak en onthulde dat ze eruit wil!

Ze hebben haar niet alleen gedwongen om medicijnen te nemen, maar Britney is zelfs gedwongen een spira altje in haar te hebben om zwangerschap te voorkomen. Gelukkig voor Britney is ze eindelijk aangesteld als haar eigen juridische team.

Het spreekt voor zich dat het feit dat ze onder zo'n streng conservatorium stond van haar vervreemde vader, Jamie Spears, de grootste tol eiste van Britney, die tot op de dag van vandaag nog steeds de echte popprinses is!

Aanbevolen: