Kylie Jenner wordt getrolld als lichaamspositieve video 'niet goed ouder geworden

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner wordt getrolld als lichaamspositieve video 'niet goed ouder geworden
Kylie Jenner wordt getrolld als lichaamspositieve video 'niet goed ouder geworden
Anonim

Gebruikers van sociale media reageren op een oude video van Kylie Jenner waarin ze beweert van zichzelf te houden om hoe ze eruitziet.

De uitgebreide Kardashian-Jenner-familie is vaak onder vuur komen te liggen vanwege het promoten van onbereikbare schoonheidsnormen en niet altijd open te zijn over de cosmetische operaties waartoe ze mogelijk hun toevlucht hebben genomen.

De 23-jarige Jenner zou haar lippen hebben laten bijwerken toen ze nog maar 17 was. In de opnieuw opgedoken video vertelt een jongere Jenner echter een ander verhaal en zegt dat ze dol is op haar uiterlijk.

Kylie Jenner sloeg over oude video die lichaamspositiviteit promootte

Een oude video van Jenner is gepost door een Instagram-account voor roddels van beroemdheden @deuxmoi.discussions.

In de clip spreekt Jenner haar haters aan en legt uit dat ze blij is met haar uiterlijk.

"Misschien vind je mijn kaaklijn of mijn kin niet leuk, of mijn ogen zijn misschien te groot voor je, of mijn lippen zijn misschien te klein, maar ik hou van de manier waarop ik ben gemaakt", zegt Jenner in de video.

De clip vroeg om reacties van Instagram-gebruikers.

“Oh wauw, dat is triest. Wat is er tussendoor gebeurd?” een gebruiker schreef.

"Het is zo triest, want ze is absoluut mooi in deze clip!" leest een andere opmerking.

“Haar echte gezicht ziet er zo schattig uit..wie heeft haar gepest totdat ze dacht dat ze het moest veranderen? Dat is zo triest', merkte een andere gebruiker op.

Sommige trollen reageerden ook door te zeggen dat ze niet op de huidige Kylie lijkt.

Khloé Kardashian beschuldigde onlangs van zwartvissen

Jenner is het laatste lid van de Kardashian-Jenner-familie dat is onderzocht vanwege haar uiterlijk.

Eerder deze maand trollden gebruikers van sociale media Khloé Kardashian nadat ze enkele recente foto's op haar Instagram zwaar had bewerkt.

In een post om haar merk Good American te promoten, ziet de jongste Kardashiaanse zus er bijzonder gebruind uit. Sommige gebruikers van sociale media beschuldigden Khloé van zwartvissen en het zwaar bewerken van haar foto's.

“Wauw, ik ben half Afrikaans en ze is donkerder dan ik. Gefeliciteerd,' merkt een gebruiker op.

“Hier in India willen mensen dat hun huid bleker is…. en de westerlingen daar laden nepbruin als een hel. We moeten allemaal gewoon dankbaar zijn voor wat we hebben en mediteren”, schrijft iemand anders.

Khloé is niet de eerste Kardashiaanse zus die is beschuldigd van zwartvissen en culturele toe-eigening. Kim werd hard bekritiseerd omdat ze vorig jaar haar haar in cornrows droeg, om maar te zwijgen van een van de meest recente incidenten waarbij de Armeens-Amerikaanse familie betrokken was.

Aanbevolen: