Hier is waarom sommige mensen een hekel hadden aan het werken met Jennifer Aniston op de set

Inhoudsopgave:

Hier is waarom sommige mensen een hekel hadden aan het werken met Jennifer Aniston op de set
Hier is waarom sommige mensen een hekel hadden aan het werken met Jennifer Aniston op de set
Anonim

Ten eerste weten we allemaal dat Jennifer Aniston de ex-vrouw van Brad Pitts was en ten tweede als deze schattige, vriendelijke en liefhebbende persoon die haar leven misschien aan haar beste vrienden zou geven; net als haar bijna gemiste karakter uit Friends; Rachel Groen. Veel mensen wilden zelfs vrienden zijn of met haar samenwerken nadat de bekende show eindigde in 2004. Maar niet alles is wat het lijkt, omdat we uit verschillende bronnen hebben vernomen dat sommige mensen een hekel hadden aan het werken met Jennifer Aniston.

Als ster op de A-lijst heeft Aniston een behoorlijke houding getoond op de set met haar co-sterren.

Een vermomde diva

Volgens RadarOnline portretteerde de 51-jarige actrice zichzelf als een ongenaakbaar individu. Een bron vertelde de Amerikaanse roddelwebsite dat wanneer iedereen zou lunchen in de kantine, de Just Go With It-ster haar lunch als to-go zou pakken en zou vertrekken.

Bovendien zou haar privétrailer mijlenver verwijderd zijn van de filmset en de bemanningsleden konden het niet helpen, maar bestempelen haar als een Diva.

"Haar gedrag is voor iedereen een duidelijke indicatie dat ze niet benaderbaar is. En het is gewoon onnodig", aldus de bron. "Er is geen reden waarom ze zich beter zou moeten gedragen dan wie dan ook op die filmset."

Passief-agressief gedrag

Aniston had ook een fase doorgemaakt waarin ze haar passief-agressieve kant liet zien en dankzij Jay Mohr ontdekten we zijn meest ongemakkelijke interactie met een 'vrouwelijke beroemdheid'. In een recent interview zei Mohr dat de 'leidende vrouw' (naar verluidt was Aniston de enige film die hij in 1997 maakte Picture Perfect en de tijdlijn paste perfect) niet tevreden was met Mohrs aanwezigheid en dit vanaf de eerste dag duidelijk had gemaakt.

Destijds was Mohr niet beroemd, maar op de een of andere manier kreeg hij de rol als hoofdpersoon. De actrice die hij verder zei, schreeuwde vaak: "Echt niet! Je maakt een grapje!" tussen takes naar andere acteurs op de set. Mohr was zo gekwetst dat hij letterlijk naar het huis van zijn moeder ging om te huilen. Toen hem echter werd gevraagd of het echt Aniston was waar hij het over had, verklaarde hij dat hij dat nooit, maar dan ook nooit zou beantwoorden.

Maar het is niet zo moeilijk te raden dat het Aniston is, gezien het feit dat ze haar hele leven al worstelde met het feit dat ze een controlefreak was.

Heeft de leiding over haar leven

De waarheid is dat Aniston zelf erkent dat ze een controlefreak is. In een interview met Hollywood Reporter verklaarde de Murder Mystery-actrice dat ze graag de leiding heeft over alles in haar leven, omdat ze 'zo uit de hand liep toen ze opgroeide'. Ze zou het moeilijk hebben met een paar slechte regisseurs, maar ze zou zichzelf altijd beheersen door op haar tong te bijten en hun bevelen op te volgen.

"Sommige regisseurs zijn net als -- oh, God, oh God, oh God! Ik [moet] hier gewoon door lijden." Ze zei.

Ruzie met andere beroemdheden

Blijkbaar hadden verschillende andere beroemdheden, zoals wijlen Joan Rivers, Piers Morgan, Elisabetta Canalis, John Mayers en Kristen Stewart, allemaal een dissident tegen Aniston of zeiden ze een aantal echt onbeschaamde opmerkingen.

In 2016 zei Piers Morgan het een en ander over Aniston nadat ze had deelgenomen aan een live Q&A op het Giffoni Film Festival in Italië. NickiSwift meldde dat Morgan beweerde dat Aniston zichzelf opslokte en grip moest krijgen.

"Als je dat doet, kun je niet zeggen: 'Oh wee mij, en ze maken allemaal foto's van mijn lichaam die ik net naakt op een tijdschriftomslag heb gezet voor de 5000e tijd. Kom op! Pak je grip!" Morgan zei ondanks zijn co-host, Susanna Reid die probeerde de Friends-actrice te onderbreken en te verdedigen.

In 2010 verklaarde actrice Joan Collins aan Daily Mail dat Jennifer Aniston "schattig is, maar ze kon haar niet mooi noemen omdat ze geen Ava Gardner of Lana Turner is."Toen zei komiek Joan Rivers in 2011 in een interview met Us Weekly dat "ze Jennifer Aniston zou willen nemen en haar haar over haar fg gezicht zou willen doen."

Het lijkt erop dat er ook veel meer beroemdheden zijn die niet over Aniston zijn uitgekomen, maar kunnen we even stilstaan bij het feit dat Aniston gewoon een ander mens is met eigenaardigheden en gebreken zoals de rest van ons?

Aanbevolen: