Tom Cruise-fans smeken sociale media om 'vriendelijk te zijn' nadat er 'onflatteuze' foto's zijn verschenen

Tom Cruise-fans smeken sociale media om 'vriendelijk te zijn' nadat er 'onflatteuze' foto's zijn verschenen
Tom Cruise-fans smeken sociale media om 'vriendelijk te zijn' nadat er 'onflatteuze' foto's zijn verschenen
Anonim

Gebruikers van sociale media smeken om vriendelijkheid nadat Tom Cruise werd getreiterd vanwege zijn schijnbaar "onherkenbare" gezicht.

De Top Gun-acteur, 59, genoot van een avondje uit in Oracle Park om de San Francisco Giants te zien spelen tegen de Los Angeles Dodgers.

Hij werd vergezeld door zijn geadopteerde zoon Connor Cruise, 26, die hij deelde met ex-vrouw Nicole Kidman.

Video's van fans en de videoschermen van het stadion toonden Tom die van oor tot oor grijnsde terwijl hij naar de wedstrijd keek terwijl hij aan het kletsen was met fans, en medeacteur Danny Glover. De beelden gingen al snel viraal en veel mensen zeiden hoe verschillend de Oscar-genomineerde eruitzag.

Dr. Nyla Raja, oprichter van Medispa-klinieken in Cheshire en Harley Street, beweert dat de Mission Impossible-ster mogelijk vulstoffen heeft gehad.

Dr. Nyla vertelde FEMAIL: "Het lijkt erop dat Tom te veel anti-rimpelinjecties en huidvullers heeft gebruikt, wat een nadelig effect heeft gehad op zijn uiterlijk. Zonder zorgvuldige overweging van de resultaten van de vullers van de gezichtsstructuren van elke individuele patiënt kan gezichten "vervormd en onnatuurlijk laten lijken"

Dr Ross Perry, medisch directeur van de Cosmedics skin clinics, voegde toe:

"Tom ziet er significant anders uit op zijn meest recente foto's en ik zou willen voorstellen dat het een combinatie is van gewichtstoename en huidvullers."

Hoewel velen Cruise bekritiseerden vanwege zijn ogenschijnlijk veranderende uiterlijk, steunden velen de acteur tegen wrede mishandeling.

"Of misschien is hij onwel… bekind jullie gieren," merkte iemand op.

"Hij ziet eruit alsof hij een pond of twee is aangekomen. Geen grote Tom Cruise-fan, maar hij ziet er een miljoen keer beter uit dan de meeste mannen van zijn leeftijd. Hij is er een paar bijgekomen. Big deal. Hij ziet er nog steeds geweldig uit," een tweede toegevoegd.

"Het lijkt erop dat hij net is aangekomen, wij 50+ kerels doen dat als we zelfs maar naar een worst kijken", grapte een derde.

Naast zijn zoon Conor is Cruise de vader van dochters Isabella, 28 en Suri, 15.

Cruise deelt Suri met ex-vrouw Katie Holmes. Naar verluidt voedt ze de tiener alleen op, aangezien is gemeld dat de acteur zijn dochter in jaren niet heeft gezien.

Holmes begon aanvankelijk met Tom te daten in 2005, en zeven weken na de relatie waren ze verloofd.

Hun scientoloog-huwelijk vond plaats in het Castello Orsini-Odescalchi in Bracciano in november 2006, zeven maanden nadat hun dochter Suri was geboren.

tom-suri-cruise-netto-waarde
tom-suri-cruise-netto-waarde

Volgens meerdere rapporten is het Cruise verboden zijn dochter te ontmoeten, aangezien ze niet tot de Scientology Kerk behoort.

In 2012 klaagde Cruise de tijdschriften Life & Style en In Touch aan omdat hij had gemeld dat hij zijn dochter in de steek had gelaten.

Maar in een verklaring gaf hij toe dat Scientology een van de redenen was waarom zijn ex-vrouw, Katie Holmes, de echtscheiding had aangevraagd.

Volgens een HuffPost-rapport explodeerde Cruise "in woede toen hem werd gevraagd of Holmes hem gedeeltelijk verliet om Suri te beschermen tegen Scientology."

De Scientology Kerk heeft heftig ontkend dat ze Tom bij zijn dochter vandaan heeft gehouden.

Maar fans vragen zich nog steeds af waarom Suri en Tom nooit samen worden gezien, net zoals we Katie en Suri samen zien.

Aanbevolen: