Getrouwd op het eerste gezicht': zijn Myrla en Johnny echt aan het daten?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht': zijn Myrla en Johnny echt aan het daten?
Getrouwd op het eerste gezicht': zijn Myrla en Johnny echt aan het daten?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 17 november 2021 worden hieronder besproken! in Houston hebben ze zeker de diepten van dit alles doorgemaakt voordat ze tot de dag van de beslissing kwamen. Hoewel het duidelijk was dat er een paar getrouwde stellen waren die het niet zouden halen, ja, we kijken naar jullie Brett en Ryan, en Zack en Michaela, maar er waren er een paar waar de kijkers hoge verwachtingen van hadden.

Bao en Johnny, die elkaar jaren geleden op de universiteit hadden ontmoet, hadden vanaf het begin een goede klik, maar halverwege het seizoen ging het mis, waardoor Bao uiteindelijk geen andere keuze had dan scheiding aanvragen! Hetzelfde kan gezegd worden van Mylar en Gil, die misschien geen geweldige start hebben gehad, maar erin slaagden de zaken om te draaien en zelfs de harten van fans te veroveren.

Nou, dat leek allemaal tot een einde te zijn gekomen na de première van de MAFS seizoen 13-reünie, waar Myrla en Gil onthullen dat ze officieel uit elkaar zijn! Niet alleen zijn de twee niet meer samen, maar er gaan geruchten dat Myrla en Johnny nu aan het daten zijn. Wat zeg je? Dus, zijn Myrla en Johnny echt onder één hoedje? Laten we het uitzoeken!

Johnny en Bao noemen het stopt

Johnny en Bao leken een heel speciale band te hebben na hun huwelijk, maar toen de huwelijksreis ten einde liep, verdween ook de liefde die de twee ooit voor elkaar hadden. Johnny begon vrij snel zijn ware aard te laten zien en fans waren niet blij met wie hij was en hoe hij Bao behandelde.

Hoewel Bao haar bagage had, was het duidelijk dat ze veel beter verdiende dan wat Johnny te bieden had, vooral nadat Johnny met Bao's 'vriend' Sarah had gesproken over hun relatie achter haar rug om. Nou, toen het op de dag van de beslissing aankwam, wilde Johnny dingen regelen en getrouwd blijven, maar Bao maakte meteen een einde aan dat idee en maakte duidelijk dat ze wilde scheiden.

Nou, na deel één van de reünie Married At First Sight: Houston, lijkt het alsof Bao en Johnny niet de enigen waren die uit elkaar gingen. Elk paar is dit seizoen niet meer samen. Jakkes! Fans waren stomverbaasd dat er deze keer geen succesverhalen waren, waardoor ze zich afvroegen of de "experts" geschikt genoeg zijn om echte connecties te maken.

Myrla en Gil onthullen dat ze uit elkaar zijn

Terwijl Myrla en Gil besloten te trouwen op de dag van de beslissing, lijkt het alsof dat alles voor de camera's was, of in ieder geval voor Myrla. Tijdens de MAFS-reünie onthulde Myrla dat ze niet langer geïnteresseerd was in het huwelijk en maakte ze een einde aan de dingen. Om het nog erger te maken, gaf ze het niet eens veel tijd na de dag van de beslissing.

Gil onthulde tijdens de reünie dat Myrla ongeveer 2 weken na de beslissingsdag wachtte om hem te laten weten dat ze eruit wilde. Au! "Helaas zijn we sinds de Dag van de Beslissing niet meer samen geweest", legde Gil uit."Veertien dagen na de Dag van de Beslissing besloot Myrla dat ze niet meer bij me wilde zijn."

Myrla deed zichzelf niet echt recht tijdens de reünie, waardoor fans woedend werden omdat ze Gil de hele tijd hebben geleid. Kijkers hadden het gevoel dat Myrla bleef hangen voor de camera's en haar 15 minuten roem, wat duidelijk werd door haar gedrag bij de seizoensrecap.

Een fan schreef op Twitter: "Myrla is behoorlijk harteloos. Ze had eerlijk kunnen zijn op de dag van de beslissing, maar ze wilde er niet slecht uitzien", en we waren het daar helemaal mee eens! Hoewel Myrla niet in haar huwelijk met Gil was, lijkt het alsof ze Johnny nu in de gaten heeft.

Geruchten beweren dat Myrla en Johnny aan het daten zijn

Na de beslissingsdag begonnen de geruchten te wervelen dat Bao en Zack aan het daten zijn, maar de beschuldigingen over de MAFS-koppels van dit seizoen eindigden daar niet. Nu beweren geruchten dat Myrla en Johnny eigenlijk een item zijn. De twee waren heel close en lieten dat tijdens de reünie zien, waardoor fans zich afvragen of er meer in het verhaal zit dan waar de producers naar op zoek zijn.

Niet alleen zijn Myrla en Johnny meer kameraadschappelijk dan normaal, maar aangezien Myrla een man met financiële zekerheid wilde, en Johnny die precies dat had, zouden we niet verbaasd zijn als de geruchten waar zouden blijken te zijn!

Hoewel alles mogelijk is, spraken fans hun minachting uit over de geruchten en zeiden dat Myrla en Johnny "vuilnis" zijn als de twee echt aan het daten zijn. Kijkers beweerden verder dat de twee een onwaarschijnlijke combinatie zouden vormen, maar nadat ze allemaal hadden geglimlacht terwijl ze spraken over de hoogte- en dieptepunten van hun vorige huwelijken, zijn de geruchten misschien juist.

Aanbevolen: