De echte reden waarom Katie Homes Suri uit de schijnwerpers houdt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Katie Homes Suri uit de schijnwerpers houdt
De echte reden waarom Katie Homes Suri uit de schijnwerpers houdt
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat Katie Holmes nu moeder is van de 16-jarige tienerdochter Suri Cruise.

Sinds haar breuk met ex-man Tom Cruise - Suri's vader - heeft Holmes haar enige kind grotendeels buiten de media gehouden.

Katie Holmes beschrijft Suri Cruise als een 'sterke persoonlijkheid'

Katie Holmes heeft in interviews verschillende opmerkingen gemaakt over haar hechte band met haar dochter Suri Cruise.

De voormalige Dawson's Creek-ster vertelde InStyle: "Ik hou zoveel van haar. Mijn grootste doel is altijd geweest om haar te koesteren in haar individualiteit. Om ervoor te zorgen dat ze 100 procent zichzelf is en sterk, zelfverzekerd en bekwaam. En om het te weten."

Holmes beschreef haar enige dochter verder als 'gefocust'.

"Ze kwam er heel sterk uit - ze is altijd een sterke persoonlijkheid geweest. Ze zal een activiteit kiezen en haar best doen totdat ze er echt goed in is. Dan zegt ze: 'Ok, ik ga het proberen het volgende ding.' Ze is erg gefocust en een harde werker."

Tijdens een interview met de Australian Daily Telegraph onthulde Holmes echter dat ze de naam van haar dochter graag buiten het interview houdt. De ster van Pieces Of April heeft het wel gehad over hoe het paar omging tijdens de COVID-19-lockdown in 2020. "Ik hou haar graag buiten mijn interviews", begon ze. "Ik zal zeggen dat deze tijd van quarantaine zo'n les is geweest, gewoon echt kijken naar alles wat je hebt en de eenvoud vieren van het eten maken en samen tijd doorbrengen. Ik ben ervan overtuigd dat de kracht van je eigen houding zeker de mensen om je heen beïnvloedt, inclusief je kinderen."

Holmes plaatst nu af en toe foto's van Suri op sociale media nu ze ouder is. Voor haar 15e verjaardag bracht Holmes op Instagram een oprecht eerbetoon aan haar dochtertje. De actrice deelde een foto van Suri met een bloemenkroon terwijl ze thuis in New York aan de tafel zat, omringd door cadeautjes, terwijl ze haar "lieverd" veel gelukkige terugkeer wenste.

Tom Cruise heeft naar verluidt zijn dochter Suri sinds 2012 niet meer gezien

Tom Cruise en Katie Holmes De scientoloog-bruiloft vond plaats in het Castello Orsini-Odescalchi in Bracciano, Italië in november 2006. Zeven maanden later werd hun dochter Suri geboren op 18 april 2006. In 2012 werden Tom Cruise en Katie Holmes kondigde aan dat ze na zes jaar huwelijk gingen scheiden. Er wordt algemeen aangenomen dat dit het moment is waarop Cruise vervreemd raakte van zijn enige biologische kind Suri. De laatste keer dat ze samen werden gefotografeerd was in 2012, toen vader en dochter Disneyland bezochten.

Volgens meerdere bronnen ziet Suri Cruise haar vader niet vanwege zijn sterke geloof in de Scientology Kerk. Een praktijk in de religie die 'ontkoppeling' wordt genoemd, ontmoedigt leden om om te gaan met niet-gelovigen. In 2012 klaagde Cruise de tijdschriften Life & Style en In Touch aan omdat hij had gemeld dat hij zijn dochter in de steek had gelaten. Maar in de verklaring gaf hij toe dat Scientology een van de redenen was waarom zijn ex-vrouw, Katie Holmes, de echtscheiding had aangevraagd. Volgens een HuffPost-rapport explodeerde Cruise in woede toen hem werd gevraagd of Holmes hem gedeeltelijk verliet om Suri tegen Scientology te beschermen. De Scientology Kerk heeft heftig ontkend Tom bij zijn dochter weg te hebben gehouden.

Suri Cruise heeft naar verluidt een band met Katie Holmes New Man

Volgens People heeft de vriend van Katie Holmes, Bobby Wooten III, haar 16-jarige dochter, Suri Cruise, voorgesteld. "Hij leert haar familie kennen", zegt de insider over Wooten. De bron merkte op dat Holmes genoot van haar ontluikende relatie met de getalenteerde componist. "Katie heeft een geweldige tijd met Bobby", deelt de bron mee."Hij is erg aardig en gelukkig. Hij maakt haar aan het lachen.'

Een bron onthulde ook details over de relatie van Wooten en Suri met HollywoodLife. "Bobby behandelt Suri als een volwassene, wat ze leuk vindt", zegt hun insider. “Suri is 16 jaar oud, en ze weet wat liefde is en ze weet wat liefdesverdriet is. Ze weet wat het betekent als twee mensen een echte band delen en ze ziet dit bij haar moeder en Bobby. Ze is er helemaal voor.”

Aanbevolen: