5 beroemdheden die Kanye West verdedigden (& 5 wie niet)

Inhoudsopgave:

5 beroemdheden die Kanye West verdedigden (& 5 wie niet)
5 beroemdheden die Kanye West verdedigden (& 5 wie niet)
Anonim

Kanye West heeft onlangs een inzinking gehad in verband met zijn bipolaire stoornis. Hij beschuldigde zijn vrouw, Kim Kardashian, ervan hem te bedriegen met rapper Meek Mill. Hij vertelde iedereen dat hij en Kim bijna de zwangerschap van Kim hadden beëindigd terwijl ze hun eerstgeboren dochter North droeg. Hij zei dat Harriet Tubman de slaven nooit heeft bevrijd. Hij noemde Kris Jenner een blanke supremacist. Hij vertelde iedereen dat hij dit jaar ook president zou worden.

Kanye West heeft openlijk toegegeven dat hij worstelt met een bipolaire stoornis en in 2018 bracht hij een album uit met de titel Ye, met albumhoezen waarop staat: "Ik haat het om bipolair te zijn, het is geweldig."De woorden op de albumhoes zijn sarcastisch bedoeld, maar er zit natuurlijk ook een kern van waarheid in. Zijn diagnose is iets waar hij, net als vele anderen, duidelijk mee worstelt, het is niet zijn schuld en moet met mededogen worden beschouwd. Dit zijn de beroemdheden die hem verdedigden en degenen die dat niet deden.

10 Verdedigde Kanye: Halsey

Halsey begrijpt de situatie van Kanye West meer dan de meesten omdat ze zelf ook bipolair is. Ze plaatste op sociale media: "Geen grappen op dit moment. Ik heb mijn carrière gewijd aan het bieden van onderwijs en inzicht in de bipolaire stoornis en ik ben zo verontrust door wat ik zie." Wat ze online zag, was een stel trollen die grappen maakten over Kanye's zenuwinzinking.

Ze ging verder met te zeggen: "Persoonlijke meningen over iemand terzijde, een manische episode is geen grap. Als je geen begrip of sympathie kunt bieden, bied dan je stilte aan." Haar verklaring was zeer welbespraakt, oprecht en direct ter zake.

9 Verdedigde Kanye niet: T. I

T. I. ging naar Instagram om het deel van de inzinking van Kanye West aan te pakken waarin hij negatief sprak over Harriet Tubman. TI geplaatst:

T. I.'s woede over het gebrek aan respect voor Harriet Tubman werd beantwoord met een stortvloed aan instemmingen van mensen in zijn commentaarsectie. TI eindigde het bericht met 'liefde en oprechtheid', wat betekent dat hij niet noodzakelijkerwijs een oorlog met Kanye West probeerde te beginnen. Het bericht T. I. schreef, leek gevuld met frustratie en verwarring over de recente acties van Kanye.

8 Verdedigde Kanye: Kim Kardashian

Kim Kardashian verdedigde Kanye West, ondanks het feit dat hij haar ervan beschuldigde hem te bedriegen met Meek Mill en dat hij een intiem detail over hun relatie noemde - het feit dat ze bijna haar zwangerschap beëindigde toen ze haar eerstgeborene droeg dochter, Noord. Kim plaatste drie pagina's met getypte woorden op haar Instagram-verhaal en legde de situatie met de bipolaire stoornis van Kanye West uit.

Ze vroeg anderen om nu medelevend en empathisch te zijn voor Kanye West en hun familie, terwijl ze deze moeilijke tijd doormaken. Na het feit plaatste Kanye West een verontschuldigende tweet die gericht was aan Kim en de twee ontmoetten elkaar persoonlijk in Wyoming.

7 Verdedigde Kanye niet: 50 Cent

50 Cent is nooit iemand geweest die achterover leunt en zwijgt. Waar drama ook gaat, hij heeft de neiging om te volgen en hij heeft ALTIJD iets te zeggen, wat soms negatief, kwaadaardig of wreed kan zijn.

50 Cent schreef dit bericht aan Kanye op sociale media zodat de wereld het kan zien: “Oh sh, idioot, je zei dat je bijna je dochter had vermoord. Je vrouw weet het het beste, ga lekker zitten. Gelukkige vrouw gelukkig leven. De opmerking was gemeen en hatelijk. Het was ook totaal ongepast. De dochter van Kanye West, North, wordt dit jaar zeven jaar, wat betekent dat ze oud genoeg is om te begrijpen wat er om haar heen gebeurt. Deze opmerking van 50 Cent is net iets extra's voor hun gezinssituatie.

6 Verdedigde Kanye: Justin Bieber

Volgens People bezocht Justin Bieber Kanye West op zijn ranch in Wyoming en "moedigde" Kanye aan om Kim Kardashian naar beneden te laten vliegen en persoonlijk met hem te praten. Volgens een bron zei hij tegen Kanye dat ze haar niet meer moest ontwijken.

Justin Bieber is echt volwassen en volwassener geworden sinds hij met Hailey Baldwin trouwde. Het lijkt alsof ze een goede invloed op hem heeft. Hij is dit jaar misschien nog maar 26 jaar oud, maar hij is wijs geworden en heel goed in het geven van levensadvies aan anderen.

5 Verdedigde Kanye niet: Taylor Swift

Taylor Swift en Kanye West zijn in een voortdurende vete verwikkeld sinds de VMA Awards 2009 toen hij de microfoon uit haar hand pakte op het podium, in het bijzijn van iedereen, en de wereld vertelde dat Beyonce verdiende te winnen in plaats van haar. Dingen in de popcultuur waren nooit meer hetzelfde na die dag.

Te midden van het Kanye West-drama rond zijn zenuwinzinking, heeft Taylor Swift een nieuw album uitgebracht. Het heet Folklore en het bevat een lied genaamd 'Peace'. Een van de teksten zegt: "rovers naar het oosten, clowns naar het westen." Omdat ze West met een hoofdletter schreef en niet Oost, speculeren fans dat ze Kanye West een clown noemt.

4 Verdedigde Kanye: Elon Musk

Toen Kanye West aankondigde dat hij president zou worden, was Elon Musk een van de personen die aan boord sprong om hem te steunen. Toen Kanye een heleboel onsamenhangende tweets begon te tweeten, stapte Elon ook tussen., weet je, ik kijk gewoon naar je, veel mensen maken zich zorgen, ze vragen zich gewoon af of je in orde bent. Het feit dat hij incheckte bij Kanye West was attent en attent.

Musk zei verder: "Hij belde me terug en hij leek eigenlijk in orde. Hij video FaceTimed me en hij was in Wyoming met een stel vrienden. Hij leek in orde tijdens het gesprek. Maar het klinkt alsof de dingen, weet je, niet in orde zijn. Er schijnen nogal wat problemen te zijn." Zijn zorg voor Kanye West is duidelijk en het is duidelijk dat hij om Kanye West geeft, zonder enig oordeel.

3 Verdedigde Kanye niet: Paris Hilton

Direct nadat Kanye West aankondigde dat hij president zou worden, sprong Paris Hilton op de sarcasmetrein en tweette: "ParisForPresident" naar haar 16,8 miljoen volgers.

Ze was duidelijk sarcastisch en zei dat als Kanye beweringen kan doen over het presidentschap, zij dat ook kan… en dat kan zo ongeveer iedereen.

2 Verdedigde Kanye: Chance The Rapper

Chance the Rapper heeft zijn best gedaan om Kanye te verdedigen. In termen van West's idee om president te worden, verklaarde hij dat hij Kanye West meer vertrouwt dan Joe Biden, ook al zouden de meeste mensen anders zeggen. Chance the Rapper plaatste verschillende tweets over de presidentiële campagne en zijn eigen persoonlijke opvattingen.

Op zijn lijst van wat hij de volgende president zou willen zien doen? Herstelbetalingen, afschaffing van de gevangenis, universele basishuisvesting, onderwijshervorming en universeel basisinkomen.

1 Verdedigde Kanye niet: Octavia Spencer

Met betrekking tot de aankondiging van Kanye West om president te worden, namen veel mensen hem niet serieus. Octavia Spencer is een van deze mensen. Ze twitterde: "Te veel dwaasheid vandaag. SitAllTheWayDown. Het is duidelijk dat sommige mensen in een bubbel leven. Het wordt tijd om hem te laten barsten. 2020vision." Ze was erg bot over haar mening!

Octavio Spencer is niet de enige beroemdheid die zich zo voelt. Meerdere celebs hebben zich uitgesproken tegen het idee dat Kanye West zich kandidaat stelt voor het presidentschap en dat geldt ook voor verschillende niet-celebs. Mensen zijn bezorgd dat een verdeelde stemming tussen Joe Biden en Kanye West tot slechte resultaten kan leiden.

Aanbevolen: