17 Onflatteuze foto's van de Big Bang Theory-cast

Inhoudsopgave:

17 Onflatteuze foto's van de Big Bang Theory-cast
17 Onflatteuze foto's van de Big Bang Theory-cast
Anonim

Tenzij je de afgelopen 10 jaar onder een steen hebt geleefd, weet je dat de CBS-sitcom The Big Bang Theory de wereld volledig heeft veroverd. Onlangs, een paar maanden geleden, in mei 2019, het laatste seizoen afrondd, heeft de serie echt indruk gemaakt op kijkers. Hoewel de show geen nieuwe afleveringen uitzendt, wordt het nog steeds besproken door de massa, wat duidelijk aantoont hoe geliefd het was.

Penny, Leonard, Howard, Raj en Sheldon sierden onze tv-schermen sinds 2007, en hoewel we verdrietig zijn om te zien dat ze andere dingen gaan doen, zijn we blij dat we altijd herhalingen zullen hebben (en het internet voor foto's). De hoofdcast heeft misschien niet zoveel om hun uiterlijk op The Big Bang Theory gegeven (met uitzondering van Penny), maar toch zijn we er zeker van dat ze liever hebben dat fans de onderstaande foto's niet zien. Hier zijn 16 onflatteuze foto's van de cast van Big Bang Theory.

17 Kaley Cuoco Post Yoga

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat Kaley Cuoco hard werkt om haar vorm te behouden, en we zijn er zeker van dat ze het niet erg vindt als de paparazzi haar betrappen als ze uit een les komt en er slank en strak uitziet (zelfs als ze bezweet is na een les, we weten zeker dat ze zich er goed bij voelt).

Deze foto is echter zeker een foto die Kaley waarschijnlijk wenste dat de paparazzi nooit zouden breken. Het lijkt erop dat ze een heel slechte dag heeft en op basis van haar gezichtsuitdrukking lijkt dit een moment dat ze wil vergeten.

16 Cuoco's Mix en Match

Afbeelding
Afbeelding

We noemden hoe Kaley Cuoco een soort yogakoningin is en graag een goede zweetsessie krijgt, wat we ons afvragen is waarom ze niet kon beslissen en slechts één outfit kon kiezen. We vermoeden dat ze niet zeker wist of ze het koud zou krijgen (of niet) in een korte broek, dus koos ze voor een legging eronder.

Het losse blauwe shirt waarmee ze haar legging/short heeft gecombineerd, doet haar ook geen plezier.

15 Melissa Rauch is niet klaar voor de camera

Afbeelding
Afbeelding

Het v alt niet te ontkennen dat Melissa Rauch een hottie van een pint is. Of ze nu Bernadette speelt in The Big Bang Theory, of gewoon rondhangt met een paar vrienden, ze trekt zeker onze aandacht. Helaas, als ze naar de foto hierboven kijkt, trekt ze onze aandacht om de verkeerde redenen.

We gaan haar een pass geven omdat het lijkt alsof ze een kleine pauze neemt op de set, maar dat roze gewaad complimenteert haar figuur niet.

14 Mayim Bialik probeert te doen alsof

Afbeelding
Afbeelding

Amy Farah Fowler is een van de meest geliefde sterren in The Big Bang Theory, en we hoeven je niet te vertellen waarom (ze heeft tenslotte Sheldons hart gestolen). Het lijkt erop dat Amy's karakter niet ver verwijderd is van haar echte tegenhanger, Mayim Bialik, op basis van haar humoristische posts op sociale media. Bialik plaatste deze foto op Twitter en schreef: tbt om te doen alsof de paparazzi me volgden in NYC terwijl ik op de metro wachtte. Ik denk dat ik erin opga!

Hoewel we Mayims humor kunnen waarderen, kunnen we niet zeggen dat dit de meest flatterende foto van haar is.

13 Geen tijd om te veranderen

Afbeelding
Afbeelding

Er is niets mis met beroemdheden die eropuit gaan om hun eigen boodschappen te doen, in plaats van dat assistenten het voor hen doen. Nou, het lijkt erop dat Johnny Galecki op niemand wacht en besloot om wat houtblokken te kopen. Hij moet echt haast hebben gehad om die boomstammen te bemachtigen, want hij nam niet eens de moeite om zijn broek te verschonen… die onder de verf lijkt te zitten. Zijn jas en vest zien er in ieder geval schoon uit.

12 Bialiks eigenaardige outfitkeuze

Afbeelding
Afbeelding

Eerder in het artikel hadden we een foto van Cuoco die een korte broek over haar legging draagt, en het lijkt erop dat Penny niet het enige Big Bang-personage is dat niet weet wat ze moet dragen als ze onderweg is.

Misschien ging ze ervan uit dat we de legging onder haar rok niet zouden opmerken, omdat ze allebei exact dezelfde kleur lijken te hebben. Maar we hebben het gemerkt, Mayim, en we zijn niet onder de indruk.

11 We graven niet de ‘Stache, Kunal

Afbeelding
Afbeelding

Kunal Nayyar speelt de beminnelijke Rajesh Ramayan Koothrappali op The Big Bang Theory, en de show zou gewoon niet hetzelfde zijn zonder Raj's eigenzinnige gedrag en zijn onvermogen om met vrouwen te praten. Raj's naïviteit maakt hem zeker een aantrekkelijk personage in de show, maar helaas kon hetzelfde niet gezegd worden over zijn snor op de foto hierboven.

We realiseren ons dat dit misschien een rol was, maar we betwijfelen of Kunal deze foto nu aan iemand zou willen laten zien.

10 Bialiks meest controversiële afbeelding

Afbeelding
Afbeelding

Nu willen we beginnen met te zeggen dat er niets onflatteus is aan de afbeelding zelf. De reden dat we deze foto hebben toegevoegd, is vanwege de controverse eromheen. Als je de afgelopen jaren niet onder een steen hebt geleefd, dan heb je deze foto zeker eerder gezien, en hij was waarschijnlijk verbonden met het onderwerp gehechtheidsouderschap en het intense debat dat het veroorzaakt tussen moeders.

We respecteren dat Mayim trots is op haar keuzes, maar op dit moment lijkt deze afbeelding niet het werk te doen waarvoor ze bedoeld was toen ze het plaatste.

9 Mayim is NIET blij

Afbeelding
Afbeelding

Gezien de omstandigheden op de dag dat deze foto werd genomen, kunnen we begrijpen waarom Mayim er zo overstuur uitziet op de foto hierboven.

Mayim was in 2012 betrokken bij een auto-ongeluk in LA, waardoor ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen vanwege een verwonding aan haar rechterhand. Ze werd gezien toen ze haar huis verliet en op weg was om The Big Bang Theory te filmen, slechts een dag na het incident, met een volledige cast. We betwijfelen of Mayim er echt om geeft of dit beeld flatterend was of niet….

8 Niet de beste look van Sheldon

Afbeelding
Afbeelding

Jim Parsons speelt Sheldon Cooper in The Big Bang Theory en eerlijk gezegd zou de show niet zijn wat hij is als zijn personage er niet was geweest. De reden dat we zoveel van zijn karakter houden, is omdat hij er niet van weerhoudt zijn intelligentie en zijn kinderlijke kwaliteiten te tonen.

De stijl en persoonlijkheid van Sheldon Cooper zijn consistent in de hele serie, en we zijn blij dat dit het geval is. Op de foto hierboven is te zien hoe Jim Parsons schijnbaar probeert te gaan voor een Sheldon Cooper-look met zijn T-shirt, maar hij gaat veel te ver met zijn hoed en vest.

7 We herkenden je bijna niet, Sheldon

Afbeelding
Afbeelding

Moeten we echt uitleggen waarom deze foto van Jim Parsons op onze lijst met niet-vleiende foto's van The Big Bang Theory Cast terecht is gekomen? Wij denken van niet. We weten dat deze foto is genomen op Comic-Con, gebaseerd op de achtergrond en het logo op het naamplaatje, maar wat we niet weten, is waarom Jim Parsons dat enge gezicht trekt. We vermoeden dat het iets te maken heeft met de naam van Johnny Galecki die voor de stoel van Jim Parsons staat.

6 Wat is hier gebeurd?

Afbeelding
Afbeelding

Ok, we moeten toegeven dat deze foto echt grappig is, hoe onflatteus hij ook is. Het lijkt erop dat Leonard, Sheldon en Howard verkleden als superhelden naar een ander niveau hebben getild door vrouwelijke kostuums aan te trekken. Ze voegden de pruiken toe als finishing touch, en we zijn blij dat ze dat hebben gedaan!

Hoewel alle drie de karakters er grappig uitzien, denken we dat Sheldon verkleed is als Wonder Woman die de kroon trekt.

5 We herkenden je niet, Johnny

Afbeelding
Afbeelding

We moesten hier echt een dubbele take doen om erachter te komen dat dit echt Johnny Galecki is. Het lijkt erop dat Leonard, sinds het einde van de Big Bang Theory, besloot om voor een nieuwe look te gaan, en we weten niet zeker wat we ervan vinden. De sik laat hem er zeker ouder uitzien, maar nogmaals, de acteur die Leonard speelde is nu 44 jaar oud, dus we denken dat hij er door de nieuwe look zo oud uitziet.

4 Lang haar, maakt niet uit

Afbeelding
Afbeelding

Dit is misschien een beetje oneerlijk, aangezien niemand echt denkt dat hun jaarboekfoto's op de middelbare school vleiend zijn, maar we moesten het toch opnemen. Simon Helberg speelt Howard Wolowitz in The Big Bang Theory, en speelt zijn rol tot in de puntjes. Als we naar de foto hierboven kijken, vragen we ons af of Simons echte moeder hem zijn haar op deze manier heeft laten knippen… We hebben het gevoel dat het iets is dat mevrouw Wolowitz zou doen.

3 Wat is er met het gezicht, Kaley?

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat Penny niet de enige is met gevoel voor humor. Kaley Cuoco lijkt ook humoristisch te zijn. Ze werd gezien toen ze de yogales verliet en rondhing met haar vriend Jamie Greenberg, en op basis van het gezicht dat ze op de foto trekt, probeerde ze haar duidelijk aan het lachen te maken.

We vermoeden dat de missie geslaagd was voor Kaley, maar voor de rest van ons kregen we een echt onflatteuze foto van de actrice.

2 Ouch

Afbeelding
Afbeelding

Ze heeft deze misschien zelf op haar IG-account gepost, maar dat betekent niet dat het een flatterende foto van haar is. Kaley heeft een hele reeks echt aantrekkelijke foto's op haar sociale media, maar deze kwalificeert zich niet als een van hen. Toegegeven, we respecteren de ster omdat hij ons de realiteit laat zien van hoe het is om gekwetst te worden.

Ze schreef bij de foto: Wanneer je 'huwelijksreis' een schouderoperatie is en je man er net zo gelukkig uitziet lol op weg naar herstel - bedankt voor alle liefde en steun! ❤️ kennende @mrtankcook weet ik zeker dat hij tonnen hilarische juweeltjes zal posten ??

1 Geen zorg ter wereld

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs de mooiste beroemdheden maken een aantal echt onflatteuze foto's. Kaley Cuoco is absoluut een schoonheid (maar het helpt als sterren allemaal verzonnen zijn en een team aan hun haar en make-up werkt). Wanneer een celeb gewoon op pad is en wat boodschappen gaat doen, zien ze er vaak uit als gewone Joes (tenzij we het natuurlijk over de Kardashians hebben).

Kaley leek er echt niet om te geven wanneer ze boodschappen ging doen met haar man, zoals blijkt uit haar haar en wijde jas.

Aanbevolen: