Hier is hoeveel Tommy Lee heeft uitgegeven aan zijn scheiding van Pamela Anderson

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Tommy Lee heeft uitgegeven aan zijn scheiding van Pamela Anderson
Hier is hoeveel Tommy Lee heeft uitgegeven aan zijn scheiding van Pamela Anderson
Anonim

Tommy Lee, 59, en Pamela Anderson, 54, zullen voor altijd het posterkoppel zijn voor rockstar (rotsachtige) relaties. Het voormalige stel stapte beroemd in het huwelijksbootje in 1995, slechts 4 dagen na hun eerste date. Ze hadden zelfs elkaars naam op hun ringvinger getatoeëerd. Maar zoals voorspeld zorgde het voortijdige huwelijk voor allerlei rommel. Na terugkomst uit Mexico, waar ze trouwden en op huwelijksreis gingen, verhuisde de Baywatch-actrice onmiddellijk naar het Malibu-huis van de Mötley Crüe-drummer, dat werd gerenoveerd. De twee ontsloegen abrupt verschillende onbetaalde werknemers omdat ze niet tevreden waren met hun werk.

Ze wisten niet dat dit het begin van het einde van hun huwelijk zou zijn. Een ontevreden ontslagen elektricien genaamd Rand Gauthier, 64, maakte kopieën van de huwelijksreis-sekstape van de pasgetrouwden en vernietigde het origineel. Hij maakte maar liefst $ 77 miljoen winst met de verspreide exemplaren. Nadat ze een rechtszaak hadden aangespannen wegens hun inbreuk op hun privacy, kregen Lee en Anderson te maken met een reeks huwelijksproblemen die zouden leiden tot een vervelende echtscheiding en voogdijstrijd over hun twee zonen. Dit is hoeveel de rocker had uitgegeven tijdens zijn relatie met de Playboy-centerfold.

Tommy Lee heeft ooit $ 400 uitgegeven aan seksspeeltjes om Pamela Anderson na te jagen

Voordat hun wervelende romance begon, verleidde Lee Anderson met seksspeeltjes. En ja, je leest het goed; hij heeft daar wel $400 aan uitgegeven. Voordat hij 'naar de Pleasure Chest' reed, had de drummer weken eerder de blonde bom op een oudejaarsfeestje ontmoet. Hoog in extase en dronken van champagne, gaf hij in de autobiografie van Mötley Crüe, The Dirt, toe dat hij haar gezicht van "kin tot tempel" likte en dat ze het niet erg vond."Ze verdomme lachte", schreef hij. "En zonder ook maar een slag te missen, wendde ik me af en likte het gezicht van het meisje naast haar. Iedereen begon rond de tafel te likken." En zo viel hij voor haar.

Lee zei zelfs dat hij de hele tijd alleen maar naar Anderson staarde. Ze hadden hun eerste kus veel later die avond. Hij bleef de actrice mee uit vragen, maar haar werkschema maakte het moeilijk om een date te regelen. "In plaats van nieuwe kleren te kopen en te scheren en te proberen er helemaal fris uit te zien zoals Pamela," zei de rocker over zijn plan om zijn toekomstige derde vrouw te krijgen. "Ik trok mijn smerigste, verdomde leren broek aan, trok een oud T-shirt aan dat naar B. O. stonk en schoor of douchte niet. Ik poetste echter wel mijn tanden. Ik reed naar de Pleasure Chest en pakte $ 400 aan seksspeeltjes en outfits."

Hij voegde eraan toe dat hij "klaar was om haar wereld op zijn kop te zetten." Het is duidelijk dat het werkte. Ze kregen een relatie vier dagen nadat hij haar hotel in Mexico had opgespoord, onuitgenodigd opdook en diezelfde avond het sekssymbool voor drankjes en in bed wist te pakken. Anderson's familie hoorde over de bruiloft op de roddelbladen.

De rechtszaak van $ 10 miljoen over hun beruchte sekstape

"Het was belachelijk. Het was een totale inbreuk op onze privacy. Dit is heilig, weet je wel", zei Lee over hun uitgelekte sekstape tijdens een 20/20 tell-all. "Omdat we er niets aan konden doen… voegde zoveel frustratie en stress toe aan onze relatie. Het verteerde ons gewoon." Hun intieme huwelijksreisbeelden bevonden zich in een kluis die door Gauthier uit hun garage was gestolen. De elektricien deed het als een manier om terug te komen op de rocker die hem afvuurde door een pistool op hem en de staf te richten terwijl hij schreeuwde: "Haal die f--- van mijn eigendom."

Hij dacht dat hij alleen Lee's wapens en de sieraden van zijn toenmalige vrouw kreeg. Dus toen hij de sekstape ontdekte, aarzelde hij niet om kopieën te maken die zich in 1996 als een lopend vuurtje verspreidden. Het schaadde zeker het imago van het controversiële stel. Ze dienden onmiddellijk een civiele rechtszaak van $ 10 miljoen in tegen iedereen waarvan ze vermoedden dat ze een exemplaar hadden. De rechtbank vaardigde in 1997 een bevel uit tegen het team van Gauthier en beval hen te stoppen met het produceren en verkopen van kopieën van de video. Tegen die tijd hadden ze al $ 77 miljoen van de band verdiend.

Lee en Anderson werden het uiteindelijk beu om te proberen te voorkomen dat de video viraal ging. Er waren zelfs berichten dat ze het hadden verkocht aan de eigenaar van een volwassen website, Seth Warshavsky, 48. Maar tot op de dag van vandaag beweert het ex-paar nog steeds dat ze "niet één dollar" verdienden met wat Anderson "een compilatie van vakanties noemde die we naakt waren". on, " in plaats van hoe mensen het zien - "de bestverkochte pornotitel in de geschiedenis", met een prijs van $ 15 per downloadbare kopie.

Nog 10 miljoen dollar: een rechtszaak wegens nalatigheid tegen Tommy Lee

De kosten van de scheiding van Lee en Anderson in 1998 en het bittere voogdijproces van 2001 tot 2002 zijn nooit openbaar gemaakt. Die moeilijke periode in het leven van de rocker heeft hem echter zeker veel geld gekost. Na een fysieke woordenwisseling in hun huis waardoor de Barb Wire-ster een echtscheiding moest aanvragen, werd Lee gearresteerd en veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf wegens het plegen van een misdrijf. Als onderdeel van zijn straf woonde hij counseling bij, deed hij 200 uur gemeenschapsdienst en schonk hij geld aan initiatieven tegen huiselijk geweld.

De exen werden in 2001 kort herenigd en stopten ermee toen het voogdijproces volgde. Afgezien van het huwelijksgerelateerd juridisch drama, werd Lee dat jaar ook betrapt op een nalatigheidszaak van $ 10 miljoen. Het was voor de dood van de vijfjarige Daniel Karven-Veres die op het verjaardagsfeestje was van de zoon van de drummer, Brandon. De jongen verdronk nadat zijn mannelijke oppas hem had achtergelaten bij de oppas van een ander kind omdat hij naar een concert ging. De jury hield Lee niet verantwoordelijk voor de tragische gebeurtenis.

Zeven jaar later keerde Lee terug naar Anderson, maar stopte er uiteindelijk na twee jaar mee (mogelijk de vloek van het behandelen van de ene rechtszaak na de andere verbreken).

Aanbevolen: