Dit is wat fans willen zien van seizoen 5 van 'Big Mouth

Dit is wat fans willen zien van seizoen 5 van 'Big Mouth
Dit is wat fans willen zien van seizoen 5 van 'Big Mouth
Anonim

Big Mouth, een van Netflix's meest populaire originele shows, heeft zojuist zijn vierde seizoen uitgezonden, en de vreetlustige fans schreeuwen al om seizoen 5.

Gecreëerd door komiek Nick Kroll en zijn jeugdvriend Andrew Goldberg, is Big Mouth een cartoon voor volwassenen over middelbare scholieren die door de puberteit gaan, vol ongemakkelijke momenten, hilarische misverstanden en uiterst nauwkeurige personificaties van veelvoorkomende psychische aandoeningen, zoals hormonen, angst, depressie en meer.

Big Mouth staat erom bekend gevoelige onderwerpen niet uit de weg te gaan, en seizoen 4 was daarop geen uitzondering. In dit meest recente seizoen zagen we de kinderen vechten tegen meer volwassen innerlijke demonen, waaronder de nieuw geïntroduceerde angstmug. We zagen ook de terugkeer van een aantal oude vrienden - en vijanden - waaronder het oude hormoonmonster Rick en Jessie's depressieve kat.

De metaforen in de show waren niet de enige dingen die opgroeiden - zoals te verwachten was in een show over puberteit, werden de kinderen ook volwassener. Andrew en Nick overwonnen hun verschillen en werden weer beste vrienden; Jessie leerde haar angst en depressie met dankbaarheid te bestrijden; Missy begon haar volwassenheid - en haar Zwartheid - te omarmen nadat ze enige tijd met haar neven en nichten had doorgebracht; en Matthew kwam uiteindelijk uit naar zijn ouders als homo (met gemengde resultaten).

Dus wat willen fans zien in seizoen 5? Op basis van online discussie lijkt het meer van hetzelfde, min of meer. Wat fans het meest bespreken, is hun wens om de show te zien voortbouwen op enkele van deze nieuwe, complexere situaties die ze hebben gecreëerd.

Twitter-gebruiker @Lexual_ wil bijvoorbeeld meer van de bekwame afbeeldingen van geestesziekten in de show zien, en @geauxhomeRAHler wijst erop dat Missy aan het einde van het seizoen pas aan het begin stond van haar reis van zelfontdekking, wat betekent dat we daar waarschijnlijk meer van zullen zien naarmate de show vordert.

Het laatste punt is zeker iets dat de show in seizoen 5 meer gaat onderzoeken. Maanden geleden stopte Jenny Slate met het spelen van de rol van Missy om de rol aan een zwarte actrice te geven. Nu Ayo Edibiri het roer overneemt, krijgt Missy waarschijnlijk meer kans om haar identiteit te ontdekken, vooral als zwarte vrouw, in seizoen 5.

Fans zijn ook enthousiast over een mogelijke relatie tussen Missy en Devon, een populaire zwarte jongen die het net heeft uitgemaakt met zijn obsessieve, controlerende vriendin na het bijwonen van een feest met Missy en haar neven en nichten.

Een ander groot ding waar fans dit seizoen enthousiast over waren, was de verschijning van een transgender-personage: Natalie, ingesproken en geschreven door transactrice Josie Totah, die ooit stapelgenoten was met de jongens op zomerkamp, raakt bevriend met Jessie in de loop van de zomer, en fans waren dolgelukkig over haar boog met drie afleveringen.

Velen die van het personage van Natalie hielden, pleiten sterk voor haar terugkeer in seizoen 5, evenals voor de mogelijke introductie van personages die andere genderidentiteiten vertegenwoordigen, zoals een niet-binair persoon. Sinds de introductie van een panseksueel personage in seizoen 3, lijkt het erop dat Big Mouth zich heeft toegelegd op het verkennen van verschillende persoonlijke en seksuele identiteiten, dus deze voorspelling zou zeker niet vergezocht zijn.

Andere voorspellingen voor seizoen 5 zijn gebaseerd op verhaallijnen vanaf het einde van het laatste seizoen. Hoewel de laatste aflevering de zaken misschien in een nette kleine boog heeft vastgebonden, zijn er nog steeds verschillende onopgeloste spanningen.

Andrew is nog steeds geobsedeerd door Missy, Nick is nog steeds verliefd op Jessie en Jay en Lola hebben zojuist elkaars hart gebroken. Dit zijn allemaal verhaallijnen die fans van de makers verwachten om volgend seizoen te verkennen. Ze kijken er ook naar uit dat Matthew zich mogelijk zal verzoenen met zijn moeder na haar afkerige reactie op zijn coming out, wat voor velen bijzonder hard prikte.

Het goede nieuws is dat deze fans, in tegenstelling tot veel Netflix-shows, niet met ingehouden adem hoeven te wachten om te weten of er zelfs een seizoen 5 komt - Netflix heeft Big Mouth al een jaar geleden vernieuwd tot en met seizoen 6.

Dus het volgende seizoen is alleen een kwestie van wanneer, niet of - en "wanneer" betekent hoogstwaarschijnlijk eind 2021, vooral met de nieuwe spin-offshow, Human Resources, over het leven in de wereld van de hormoonmonsters, ook in de maak.

Voorlopig kunnen geobsedeerde fans seizoen 1-4 op elk moment opnieuw bekijken op Netflix.

Aanbevolen: