Alles wat Jennifer Aniston doet om er jonger uit te zien dan haar 51 jaar

Inhoudsopgave:

Alles wat Jennifer Aniston doet om er jonger uit te zien dan haar 51 jaar
Alles wat Jennifer Aniston doet om er jonger uit te zien dan haar 51 jaar
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat Jennifer Aniston in februari 51 werd. Ze ziet er tenslotte nog steeds hetzelfde uit als haar zelf uit de jaren 90 toen ze beroemd werd als Rachel Green in Friends. Een snelle blik op haar levensstijl legt uit hoe ze erin slaagt zo jeugdig en adembenemend mooi te blijven.

Het grootste deel van haar schoonheidsroutine is gemakkelijk betaalbaar. Ze is heel open over het gebruik van drogisterijmerken die niet al te veel geld kosten. Bovendien zweert ze bij schoonheidstrucs die niets kosten. Maar schoonheidsproducten alleen zullen het niet redden; Jennifer Aniston promoot het uitstralen van schoonheid van binnenuit, evenals het belang van een uitgebalanceerd dieet en een strikt trainingsregime. Jennifer Aniston ziet er waarschijnlijk zo mooi uit omdat ze een oprecht gelukkig persoon is. Haar dagelijkse routine vereist heel wat discipline, maar de beloning lijkt het zeker waard te zijn.

10 Het belang van een heerlijk ontbijt

Jennifer Aniston begint haar dag met haar schoonheid en gezondheid in gedachten. Ze drinkt 's ochtends als eerste lauwe limonade, gevolgd door een shake, smoothie of eieren met avocado.

Haar smoothies bestaan meestal uit bessen, bananen en kersen, samen met wat extra gezonde toevoegingen. Als het om eieren gaat, voegt ze zelfs eiwit toe aan haar havermout als extra eiwitbron. Het is belangrijk op te merken dat ze de tijd neemt om rustig van haar eerste ma altijd te genieten in plaats van gehaast.

9 Boksen, yoga, spinnen: Jennifer Aniston doet het allemaal

Sporten is een dagelijkse gebeurtenis voor talloze beroemdheden, variërend van de Beckhams, die hun leeftijd ook ongelooflijk goed verbergen tot Britney Spears, die onlangs per ongeluk haar sportschool tot de grond toe afbrandde.

Jennifer Aniston beperkt zich niet tot één type training. Haar favoriet is absoluut yoga. Ze beweert dat zij waarschijnlijk degene zou zijn die het zou uitvinden als het nog niet bestond. Dat betekent niet dat ze geen tijd heeft voor cardio. Ze houdt ook van joggen, spinnen en boksen.

8 Een wekelijks bezoek aan een infraroodsauna

Het gerucht gaat dat het haar Friends-co-ster is die Jennifer kennis heeft laten maken met een van haar favoriete anti-verouderingsbehandelingen. Jennifer Aniston en Courtney Cox kunnen het ook goed met elkaar vinden in hun privéleven en ze zijn sinds kort op zoek naar een Friends-reünie.

Jeniffer beschouwt zichzelf als een saunaverslaafde. Geen wonder, want het verwijdert gifstoffen en is zeer ontspannend. Ze gaat ongeveer drie keer per week naar de infraroodsauna nadat ze klaar is met trainen.

7 Ze neemt superfoods op in haar dieet

Jennifer Aniston draait helemaal om superfoods. Bladgroenten, macapoeder, noten, bessen, ze eet het allemaal. Voor de lunch eet ze meestal salades met een soort eiwitbron en geeft niet snel toe aan haar aflaten.

Bovendien zorgt deze vrouw ervoor dat ze voldoende water drinkt: 100 ons (3 liter) per dag, om precies te zijn. Een menselijk lichaam moet zowel van binnen als van buiten worden gehydrateerd om jong en gezond te blijven.

6 Jennifer Aniston neemt SPF 50 zonnebrandcrème letterlijk overal mee

Net als Gwen Stefani heeft Jennifer Aniston altijd een zonnebrandcrème bij de hand, idealiter een SPF 30. Ze beweert dat dit het allerbelangrijkste is dat iemand zou moeten gebruiken om de tekenen van veroudering op afstand te houden.

Rimpels en fijne lijntjes verschijnen veel sneller als de huid niet wordt beschermd tegen de zon. Zonnebrandcrème houdt ook de teint van de huid egaal en beschermt keratine, een zeer belangrijk eiwit dat voorkomt in haar, nagels en huid.

5 Ze beheerst de kunst van huidverzorging

Naarmate ze ouder werd, vereenvoudigde Jennifer Aniston haar huidverzorgingsroutine zo veel mogelijk en het lijkt alsof het haar goed doet. Nogmaals, hydratatie is de sleutel; ze zweert bij lotions en gezichtscrèmes. Een van haar favoriete merken is Aveeno. Natuurlijk gebruikt ze ook gezichtsserums die haar huid tintelend en stralend maken.

Ze heeft ook een paar goedkope trucjes waar ze bij zweert: in plaats van zich af te drogen met een handdoek na het douchen, houdt Jennifer Aniston het vocht gewoon vast met een lotion.

4 Jennifer Aniston heeft nooit te veel make-up gebruikt

Make-up kan de beste vriend van een meisje zijn, maar het kan ook de ergste nachtmerrie van een meisje worden; denk maar eens aan hoe smerig beautyblenders kunnen zijn. Jennifer Aniston droeg nooit veel make-up. Ze heeft het altijd licht en natuurlijk gehouden.

Ze is heel bescheiden en gebruikt alleen mascara, oogschaduw en blos om haar stralende look te krijgen. Als het op haar lippen aankomt, zweert ze bij een tamme, glamoureuze glans.

3 Langzame ochtenden beginnen met een meditatieoefening

Het klinkt als een cliché, maar Jennifer Aniston zorgt ervoor dat ze zowel fysiek als spiritueel voor zichzelf zorgt. Ze begint haar dagen met een transcendente meditatiebeoefening van 20 minuten, die stress en angst vermindert. Vrijwel iedereen kan mediteren; het kost niets, en alles wat je nodig hebt is tijd.

Met behulp van haar praktijk voedt Jennifer Aniston vriendelijkheid, vreugde en liefde. Ze houdt haar zorgen op afstand en benadert haar leven op een aanzienlijk rustigere manier.

2 De koningin van alle zelfzorgdingen

Jennifer Aniston heeft openlijk gesproken over haar verliefdheid op allerlei anti-verouderingsgadgets voor zelfzorg. Ze bezoekt niet alleen de infraroodsauna, maar heeft ook een vibrerende gezichtsmassagebar en andere merkwaardige hightech massageapparaten.

Bovendien wijdt ze de zondagen exclusief aan haar welzijn. Dat omvat het eten van haar favoriete troostma altijd (pasta) en uitgaan met haar dierbaren. Haar levenshacks zijn eenvoudig, maar ze maken een enorm verschil als ze regelmatig worden geoefend.

1 Spat je gezicht met ijskoud water als je op haar wilt lijken

Koud water vermindert de tekenen van veroudering, zoals rimpels en andere effecten van niet-aflatende zonnestralen. Ook al heeft ze haar huidverzorgingsspel niet meer, Jennifer Aniston oefent nog steeds deze eenvoudige truc om haar gezicht er nog voller en jonger uit te laten zien.

Ze heeft ook gesproken over de negatieve effecten van warm water voor de haarkleur, dus het is veilig om aan te nemen dat ze warme douches ook helemaal vermijdt. Koud water stimuleert in het algemeen ons immuunsysteem en verhoogt het zuurstofgeh alte in ons bloed.

Aanbevolen: