10 dingen die we hebben geleerd over Lady Gaga's vriend Michael Polansky

Inhoudsopgave:

10 dingen die we hebben geleerd over Lady Gaga's vriend Michael Polansky
10 dingen die we hebben geleerd over Lady Gaga's vriend Michael Polansky
Anonim

Een groot deel van Lady Gaga's leven blijft een mysterie voor haar fans, ondanks de hoeveelheid informatie die ze deelt met haar 'Little Monsters'. De ster heeft eeuwenlang de krantenkoppen gehaald vanwege haar wilde modekeuzes, haar relaties en zelfs geruchten over relaties (zoals haar vriendschap met Bradley Cooper).

Maar onlangs onthulde Lady Gaga dat ze een relatie had met Michael Polansky, waardoor fans geobsedeerd raakten door de nieuwe man in Gaga's leven. Geen zorgen: hier zijn alle details die fans zo graag willen weten over Michael Polansky (en zijn relatie met Lady Gaga).

10 Het vermogen van Michael Polansky is de concurrent van zijn vriendin

Michael Polansky is niet zomaar een snoepje voor een van de grootste muzikanten in de industrie. Hij is misschien aan het daten met Lady Gaga, maar Polansky ging ook naar Harvard en werkt nu samen met Facebook-medeoprichter Sean Parker. HITC bevestigt dat, hoewel niemand zijn exacte vermogen kent, de 'waarde' van Michael Polansky volgens schattingen tussen $ 300 en $ 600 miljoen ligt.

Dat is meer dan Lady Gaga's geschatte vermogen van $ 275 miljoen, waardoor het paar een echt powerkoppel is. Het is duidelijk dat Michael Gaga's roem niet nodig heeft om hem geld te verdienen.

9 De tech-ondernemer is een CEO

Zoals HITC uitlegt, is Polansky de CEO van The Parker Group, waartoe ook het Parker Institute for Cancer Immunotherapy behoort. In wezen werkt hij voor een particulier filantropisch bedrijf, wat een van de redenen kan zijn waarom Lady Gaga zo verliefd is.

Lady Gaga heeft tenslotte haar eigen liefdadigheidsstichting en zet grote stappen in het onder de aandacht brengen van sociale kwesties. Ongetwijfeld kan Michael Gaga ook advies geven over haar bedrijfsvoering, aangezien hij een CEO is en zo! Zoals je snel zult leren, hebben de twee al samengewerkt.

8 Michael's ex schreef een opiniestuk over hem en Gaga

Hoewel de kop de aandacht trok, was de inhoud niet zo schandalig. Maar het is waar dat de ex-vriendin van Michael Polanksy, Lindsay Crouse, een senior stafredacteur bij The New York Times, een opiniestuk schreef over de ex van Lady Gaga's nieuwste vlam.

Lindsay en Michael gingen zeven jaar met elkaar om, en toen het nieuws bekend werd dat haar ex Lady Gaga's nieuwe vlam was, legde Lindsay uit dat vrienden begonnen te bellen en bij haar incheckten. Gelukkig eindigde het voormalige stel op goede voet, en Lindsay had niets dan goede dingen te zeggen over Gaga.

7 Lady Gaga heeft Michael waarschijnlijk ontmoet via zijn werkpartner

Volgens Elle is het zeer waarschijnlijk dat Lady Gaga en Michael Polansky elkaar hebben ontmoet via Sean Parker. Sean Parker organiseert immers tal van branche-evenementen, waaronder een waar Gaga optrad en Bradley Cooper charmeerde. Nadat ze Lady Gaga had zien optreden, koos Cooper ervoor om haar te casten in A Star is Born.

Het is heel goed mogelijk dat Lady Gaga Michael Polansky op dezelfde manier charmeerde toen het paar een ander evenement van Sean Parker bijwoonde. "Bronnen" zeggen dat het Parker's verjaardagsfeestje in december 2019 het magische moment voor het paar was.

6 Het koppel heeft samengewerkt

Elle legde uit dat Lady Gaga en Michael Polansky (naast een lange lijst van anderen!) samenwerkten aan een benefietactie voor mensen die met het coronavirus te maken hebben. De inzamelingsactie was het COVID-19 Solidarity Response Fund, waar Lady Gaga in april voor reageerde. De twee hebben ook gesproken over het maskeren en beschermen van anderen.

Met Lady Gaga's achtergrond in liefdadigheid en Michael's connecties met kankeronderzoek en meer, is het niet verwonderlijk dat het super filantropische paar besloot hun quarantainetijd goed te gebruiken. Nog een reden om het paar te verzenden, toch?

5 Lady Gaga wil misschien kinderen met Michael

In een interview dat volgde op de publicatie van haar relatie met Michael, legde Lady Gaga uit hoe graag ze een huwelijk en kinderen wil. Dat kwam natuurlijk na haar uitspraak dat ze meer liefdadigheidswerk wil doen en geld wil inzamelen om genezing te vinden voor veel moderne ziekten.

Maar Lady Gaga legde ook uit dat ze ernaar uitkijkt om moeder te worden en "erg opgewonden" is om kinderen te krijgen. En aangezien Lady Gaga in 2020 34 is en Michael 42 jaar, is de timing misschien wel goed voor hen beiden.

4 Lady Gaga's man wijnt en dineert haar

Hoewel Lady Gaga een eigen vermogen heeft dat hoog genoeg is, zeiden Elle's bronnen dat Michael graag wijn en diner voor zijn vrouw genoot. Hij houdt ervan om de ster te verwennen, merkte de publicatie op, ook al kan de zanger duidelijk alles kopen wat haar hartje begeert.

Van haar autocollectie tot haar eigendom, Lady Gaga heeft alles wat een meisje maar kan wensen. Maar een man die dol op haar is, is precies wat alle fans van Gaga willen voor de zangeres.

3 Maar Michael is super privé online

In tegenstelling tot zijn hoofdrolspeelster lijkt Michael Polansky zijn sociale media op slot te houden. Terwijl meerdere journalisten zijn LinkedIn-ervaring hebben geciteerd in hun artikelen over de nu-celebrity, vliegen Michael's sociale media onder de radar. Met slechts een paar honderd volgers heeft Michael zijn Instagram op privé gezet.

Dus hoewel hij open is over het feit dat hij met Gaga aan het daten is, verspreidt Michael geen foto's van het paar op internet. En hoewel Lady Gaga foto's van hen heeft gepost, heeft ze ook een video gedeeld waarin ze dansen op nummers van Chromatica.

2 De relatie werd serieus, snel

Beschrijvende de relatietijdlijn van Lady Gaga en Michael Polansky, legde Elle uit dat 'bronnen' zeiden dat het paar al een maand aan het daten was voordat ze all-in gingen. Als de tijdlijn van hun eerste ontmoeting klopt, wachtte het paar slechts een maand of twee voordat Lady Gaga schattige koppelfoto's op Instagram begon te delen.

Van een foto van Lady Gaga zittend op Michaels schoot tot een selfie van het paar op Valentijnsdag, het ging snel. Toen begon het stel samen in quarantaine te gaan, meldde Elle. Wat een manier om de lockdown door te brengen!

1 Ze gaan misschien trouwen (privé)

Zoals OK! Magazine meldde onlangs dat, hoewel het paar pas ongeveer acht maanden samen is, ze plannen hebben om te schaken. In de publicatie werd uiteengezet dat de plannen van het paar om naar Las Vegas, Nevada te gaan om daar in het huwelijksbootje te stappen, onlangs zijn opgedoken.

Fans zullen moeten afwachten of de geruchten waar blijken te zijn, of dat het gewoon wishful thinking is. Natuurlijk kunnen de twee soulmates blijken te zijn, en fans zijn er helemaal voor.

Aanbevolen: