Alle vriendjes van Gilmore Girls gerangschikt van nutteloos tot lief

Inhoudsopgave:

Alle vriendjes van Gilmore Girls gerangschikt van nutteloos tot lief
Alle vriendjes van Gilmore Girls gerangschikt van nutteloos tot lief
Anonim

Opgroeien met Gilmore Girls als tiener of adolescent (of, hey, ze misschien opnieuw bezoeken in onze 20s), was het gemakkelijk om te kiezen welke jongens bij Lorelai en Rory moesten zijn en welke niet op elkaar stapelden. Gedurende zeven seizoenen (hoewel de laatste op zijn zachtst gezegd een teleurstelling was), gaan we deze personages zien groeien, verliefd worden en misschien de liefde vinden die ze al die tijd voor ogen hadden.

Vooral voor Rory Gilmore zijn fans verdeeld in drie kampen (Team Jess, Team Dean en Team Logan), terwijl het lijkt alsof er maar één man was waar Lorelai bij hoorde. Maar hoe zit het met de andere personages in de show en de jongens voor wie ze vielen? We rangschikken alle GG-vriendjes van slechtst naar beste (maar we laten de opwekking weg, omdat deze het beste kan worden genegeerd). Mee eens of oneens?

15 Marty loog tegen Lucy

Toen Marty nog maar "The Naked Guy" was, werd Rory buiten de gang van haar slaapzaal gevonden en toen ze een band kregen over de Marx-broers, was hij geweldig! Snijd naar later wanneer hij met Rory's vriend Lucy uitgaat en doet alsof hij niet weet wie Rory is, en we hebben een probleem. Zijn vriendschap met Rory voor Lucy verbergen omdat hij nog steeds gevoelens voor de eerste had, is een waardeloze zet.

14 Asher was een griezel

Sorry, maar het is onmogelijk dat professor Asher Fleming geen totale skeeze was. Hij sloeg niet alleen op Paris - die trouwens pas 19 was toen ze bij elkaar kwamen en nog een eerstejaarsstudent - maar naar verluidt had hij dat eerder gedaan met tal van andere jonge studentes! Hun relatie was in het geheim verwikkeld toen Paris Jamie bedroog, en we kunnen het niet vergeven.

13 Logan had geen persoonlijke groei

Sorry TeamLogan-fans, maar deze man was de definitie van een grove jongen die weigert op te groeien. Hij deed alles met een grijns en stekelig haar en deed echt zijn best om Rory als stront te behandelen, vooral in het begin. Hij was een slechte invloed die Rory niet verdedigde tegenover zijn familie en hij groeide niet op toen we hem in 2016 opnieuw bezochten.

12 Christopher heeft nooit een besluit genomen

Net als Logan was Christopher een totaal mannelijk kind. Hij kon nooit lijken te beslissen of hij in Rory's leven wilde zijn of niet en kwam maar lang genoeg opdagen om met Lorelai's hoofd te rotzooien voordat hij er weer vandoor ging. De bruiloft in Parijs was een beetje slecht geschreven en we hebben Lorelai's gehechtheid aan hem nooit echt begrepen.

11 Zach miste chemie met Lane

Het is zijn verdienste dat Zach in de latere seizoenen opgroeide van een feestende gitarist tot een echtgenoot en vader die erg psychisch leek over zijn situatie. Hij was echter gewoon niet goed genoeg voor Lane, vooral niet na Dave Rygalski. Zach was in orde, maar hij was lang niet zo speciaal (en het is moeilijk om niet te vergelijken).

10 Dean probeerde Rory te veranderen

Dean begon als een lief vriendje, ging naar Rory's schooldansen en bouwde een auto voor haar, maar toen werd hij behoeftig en controlerend. Natuurlijk wist hij dat Rory wegglipte, maar hij hield zich alleen maar steviger vast. Als een meisje zich altijd zorgen maakt dat haar vriend in een gesprek van streek raakt, is dat geen gezonde relatie.

9 Alex was prima, maar vergeetbaar

Als je Alex bent vergeten, een personage dat een beetje uit het leven van Lorelai is verdwenen, is het je vergeven. Hij was een aardige vent en het stel kreeg een band tijdens de koffie en Lorelai probeerde zelfs op hem te leren vissen, maar het was niet genoeg vonk voor een langdurige tv-romance. Hij was aardig, maar niet opwindend.

8 Jason begreep de wereld van Gilmore

Jason was een rare kerel met een rare hond die heel kieskeurig was over dingen, maar hij begreep Lorelai's wereld en kreeg haar referenties. Deze twee hadden een leuke, schertsende relatie, en het was jammer dat het werd afgebroken toen Jason in wezen werd gedwongen Richard aan te klagen. Als dat niet was gebeurd, hadden deze twee misschien de hele weg afgelegd!

7 Jess gaf ons uitstekende Bad Boy Vibes

Het personage met de meeste groei tussen de show en de revival moest Jess zijn, maar we zullen de eerste bespreken. Hij daagde Rory intellectueel uit en kreeg haar niet één maar twee keer weer op de been! Hij had zijn schokkerige momenten, maar hij leek oprecht van haar te houden en om haar te geven zonder te proberen van haar iemand te maken die ze niet was.

6 Jamie was niet genoeg voor Parijs

Parijs is een sterke, zelfverzekerde vrouw en de meeste jongens zouden daar bang voor zijn, maar Jamie niet. Jamie verleidde Parijs met geplande diners (met behulp van de Zagat-gids!) en uiteindelijk gooide ze hem opzij voor de oude Asher. Jamie was niets anders dan lief en attent en hij verdiende beter dan hoe hij werd behandeld.

5 Max was een hopeloze romanticus

Daten met een vrouw met een kind brengt zijn eigen verantwoordelijkheden met zich mee en Max was meer dan bereid. Hij kreeg een band met Rory, Dean, Lane en Lorelai op een manier die geen van Lorelai's andere vriendjes deed. Voorstellen met 1000 gele madeliefjes was zo'n groots romantisch gebaar! Het is alleen omdat Lorelai wist dat haar hart ergens anders thuishoorde dat deze twee niet werkten, omdat Max geweldig was.

4 Doyle gewaardeerd Parijs

Als Jamie Parijs aankon, dan was Doyle er om zo goed mogelijk terug te geven. Ondanks het feit dat hij Paris redacteur van de krant maakte (wat achteraf geen slimme beslissing was), heeft Doyle nooit geprobeerd om Paris minder te maken dan ze was. We waren verdrietig om te zien dat ze gingen scheiden in de opwekking.

3 Luke hield van Lorelai, wat er ook gebeurt

Luke zag vriendjes komen en gaan en nog steeds rondhangen. Hij was meer een vaderfiguur voor Rory dan haar echte vader en was in staat om Lorelai onvoorwaardelijke liefde en steun te bieden. Hij nam zelfs zijn toevlucht tot zelfhulpboeken om het meisje eindelijk te pakken te krijgen! Afgezien van de verhaallijn van april, won Luke langzaam maar zeker Lorelai (het publiek was er al).

2 Jackson vulde Sookie perfect aan

Sookie heeft misschien niet veel relaties gehad (zoals Lorelai gemeend opmerkte), maar het is gewoon omdat het universum haar Jackson wilde geven. Dwaas en dankbaar voor haar interesses, Jackson was een gouden ster van een vriend die altijd helemaal betrokken was bij Sookie als het ging om hun leven en toekomst samen.

1 Dave was bedoeld om bij Lane te zijn

Het is de grootste tragedie van Gilmore Girls dat Adam Brody moest vertrekken naar The O. C. en ons de voor de hand liggende toekomst van Lane met Dave Rygalski beroven. Dave deed er alles aan om Lanes moeder voor zich te winnen, van zich voordoen als christelijke zangeres tot de hele nacht opblijven om de Bijbel te lezen. Dat niveau van toewijding levert hem de 1 plek op.

Aanbevolen: