15 Dingen die nooit logisch waren over de relaties van Carrie Bradshaw

Inhoudsopgave:

15 Dingen die nooit logisch waren over de relaties van Carrie Bradshaw
15 Dingen die nooit logisch waren over de relaties van Carrie Bradshaw
Anonim

Carrie Bradshaw's relaties staan centraal in Sex and the City. Hoewel we verliefd worden op Miranda en Steve, wortelen voor Charlotte en Harry, en graag zien hoe Smith Samantha ten goede verandert, gaat de meeste aandacht van de show uit naar de relaties die Carrie heeft. Maar als het gaat om haar belangrijke relaties met Big en Aidan, en in mindere mate met Berger en Petrovsky, zijn er een paar details die ons na al die tijd nog steeds op het hoofd krabben.

Het is geen geheim dat Carrie Bradshaw verre van de perfecte vriendin is. Maar de manier waarop ze zich soms gedraagt als ze een relatie heeft, is erg verwarrend. En de mannen met wie ze uitgaat zijn niet beter! Bekijk deze 15 dingen die nooit logisch waren over de relaties van Carrie Bradshaw.

15 Carrie is een relatie-expert, maar blijft groots nastreven (die emotioneel niet beschikbaar is)

draag en groot
draag en groot

Dit verbaast ons echt over Sex and the City. Carrie wordt verondersteld een relatie-expert te zijn, tot het punt waarop ze genoeg geld heeft betaald om een levensstijl in New York City te onderhouden, alleen maar om haar lezers te zegenen met één column aan kennis per week. Kent ze de gouden regel van de liefde niet? Achtervolg nooit iemand die emotioneel niet beschikbaar is.

14 Big maakt zich nooit zorgen over Carrie's grenskwesties, zelfs niet wanneer ze in zijn kerk verschijnt en het kantoor van zijn ex-vrouw bezoekt

draag en groot op Sex And The City
draag en groot op Sex And The City

Big heeft veel schuld tijdens zijn relatie met Carrie, maar ze is ook niet perfect. Ze lijkt bijvoorbeeld al vroeg ernstige grensproblemen te hebben door Big en zijn moeder in de kerk te stalken en op het kantoor van zijn ex-vrouw te verschijnen. Ondanks de rode vlaggen lijkt Big het niet erg te vinden.

13 Ze weigert Aidans ouders te ontmoeten, maar is blij om Vaughns te ontmoeten

carrie en vaughn
carrie en vaughn

Als Carrie met Aidan begint te daten, maakt ze zich druk over hoe ze zijn ouders niet wil ontmoeten omdat het te vroeg is en de relatie te soepel verloopt om echt voor haar te voelen. Maar als ze met Vaughn uitgaat, ontmoet ze zijn familie meteen. Waar is de logica?

12 Carrie bedriegt Aidan met Big, de man die wilde trouwen (alleen niet met haar)

groot en draagbaar
groot en draagbaar

De affaire tussen Carrie en Big is niet logisch voor ons. Carrie beweert van Aidan te houden en zijn gevoelens te waarderen, maar toch is ze bereid hem op de ergste manier te verraden. En van alle mannen met wie ze vals kon spelen, kiest ze degene die haar minachtte door te zeggen dat hij niet geïnteresseerd was in het huwelijk en vervolgens trouwde met een 26-jarige die hij in Parijs ontmoette.

11 De enige persoon met wie ze medelijden heeft tijdens de affaire is zijzelf

draag en groot voor de affaire
draag en groot voor de affaire

Carrie brengt veel tijd door met zich vreselijk te voelen tijdens en na haar affaire met Big. Maar we konden het niet helpen, maar we vroegen ons af: is de enige persoon met wie ze medelijden met zichzelf heeft? Carrie kan er niet tegen dat Natasha haar na de affaire haat, en ze kan er ook niet tegen als Aidan nog steeds boos op haar lijkt te zijn. Dat zijn niet de acties van iemand die zich echt schuldig voelt.

10 Carrie geeft alleen toe dat ze Aidan heeft bedrogen op de trouwdag van haar beste vriend

charlotte's bruiloft
charlotte's bruiloft

We prijzen Carrie voor de moed om toe te geven dat ze een affaire heeft met Big. Maar van alle mogelijke momenten om te bezwijken, doet ze het op de trouwdag van haar beste vriend. Was er echt geen ander moment om het te doen? Iedereen weet dat een trouwdag in het teken van de bruid moet staan.

9 Ze wordt boos op Aidan omdat ze boos is over het bedrog

carrie en aidan
carrie en aidan

In het vierde seizoen komt Carrie weer samen met Aidan, maar ze merkt een paar veranderingen in hem op. Hij kust niet langer de grond waarop ze loopt. Wanneer ze een hint krijgt dat hij haar misschien straft voor bedrog, ha alt ze uit naar hem en eist dat hij haar vergeeft. We zijn er vrij zeker van dat dit niet is wat je hoort te doen nadat je iemand hebt bedrogen!

8 Het kan Aidan niet schelen dat Carrie hem als vanzelfsprekend beschouwt

aidan en carry in seizoen 4
aidan en carry in seizoen 4

Een van de vreemdste dingen aan de relatie tussen Carrie en Aidan is dat hij niet eens lijkt te merken dat ze hem als vanzelfsprekend beschouwt. Zowel in het eerste als in het tweede hoofdstuk van hun relatie snauwt ze voortdurend naar hem en raakt gefrustreerd door hem, vaak als hij alleen maar probeert te helpen. En hij lijkt er nooit een probleem mee te hebben.

7 Aidan laat Big eigenlijk naar zijn landhuis komen terwijl hij bij Carrie is

carrie bij aidans landhuis
carrie bij aidans landhuis

Nadat Carrie Aidan met Big bedriegt en ze weer bij elkaar komen, nodigt ze Big eigenlijk uit in Aidans landhuis - wat ze niet kan uitstaan ondanks het feit dat het veel voor Aidan betekent - zonder zelfs maar eerst te vragen ! En nogmaals, Aidan lijkt het gewoon te accepteren, ook al is hij een beetje ontevreden.

6 Ze stemt ermee in om met Aidan te trouwen, ook al heeft ze er een slecht gevoel over

carrie en aidan verloofd
carrie en aidan verloofd

Voor een relatiegoeroe neemt Carrie zeker veel vreemde beslissingen. Wanneer ze voor het eerst ontdekt dat Aidan een aanzoek gaat doen, geeft ze over. Als ze trouwjurken probeert, barst haar lichaam uit in uitslag. Maar om wat voor reden dan ook besluit ze toch door te gaan met de bruiloft, totdat Aidan zich realiseert dat hij haar nooit echt door het gangpad zal krijgen.

5 Berger maakt het uit met haar op een post-it ondanks dat ze geen tienerjongen is

carrie en haar post-it
carrie en haar post-it

Jack Berger is mogelijk een van Carrie's meest irritante vriendjes. Een andere auteur, Berger, kan er niet tegen dat Carrie succesvoller is dan hij. Hij is nukkig en zelfspot, alleen maar omdat zijn boek niet zo succesvol was als het hare. Het meest verbijsterende aan hem is echter dat hij het op een post-it met haar uitmaakt, ondanks dat hij een volwassen man is en geen tienerjongen.

4 Ze probeert haar vriendjes te dwingen haar vrienden te ontmoeten, zelfs als ze dat niet willen

carrie kijkt naar groot
carrie kijkt naar groot

We weten dat Carrie's vrienden belangrijk voor haar zijn. Maar ze zet haar vriendjes onder druk om ze te ontmoeten voordat ze er klaar voor zijn, wat niet zo cool is. Ze doet het met Big en ze doet het met Aleksandr Petrovsky, die haar duidelijk maakt dat hij bezig is met belangrijk werk en niet kan stoppen.

3 Ze wordt boos op haar vrienden omdat ze Petrovsky niet goedkeuren in plaats van naar hun advies te luisteren

carrie en petrovsky
carrie en petrovsky

Het is moeilijk als je vrienden je vriendje niet goedkeuren. Dat gezegd hebbende, Carrie is niet in lijn met het boos worden op haar vrienden omdat ze Petrovsky niet goedkeurden. Voor iemand die het grootste deel van haar leven in cafés doorbrengt met meisjespraat, is het vreemd dat ze hun mening, die correct blijkt te zijn, niet serieuzer neemt.

2 Ze gaat met Petrovsky naar Parijs, wetende hoe hij is, maar is dan verrast als hij zich gedraagt als een workaholic

carrie en groot in parijs
carrie en groot in parijs

Het is niet oké dat Petrovsky Carrie een klap geeft in Parijs. Maar wat betreft de hele tijd werken en haar alleen laten in de hotelkamer, ze had het kunnen verwachten. Ze weet dat hij een workaholic is en ze weet hoe belangrijk zijn opening voor hem is. Het lijkt erop dat ze de beslissing om hem naar Parijs te volgen zorgvuldiger had moeten overdenken.

1 Big realiseert zich niet dat Carrie degene is tot het laatste moment

big and carrie in parijs
big and carrie in parijs

Voor het grootste deel van de show is Big emotioneel niet beschikbaar, weigert contact te maken met Carrie op een niveau dat ze nodig heeft. Maar wanneer ze eindelijk verder gaat met Petrovsky, besluit hij plotseling dat zij degene is. In het echte leven hebben relaties niet de neiging om die kant op te gaan. Mensen hebben geen onthullingen die in tegenspraak zijn met alles wat ze ooit op het laatste moment hebben gedaan.

Aanbevolen: