De slechtste superheldenfilm aller tijden, volgens Rotten Tomatoes

Inhoudsopgave:

De slechtste superheldenfilm aller tijden, volgens Rotten Tomatoes
De slechtste superheldenfilm aller tijden, volgens Rotten Tomatoes
Anonim

Wij, de fans, kijken graag naar een geweldige film of tv-show, maar de waarheid is dat veel projecten gewoon niet geweldig zijn. Film is kunst en kunst is subjectief. Sommige projecten zijn echter niet erg goed. Alle genres worden het slachtoffer van slechte projecten, zelfs het stripboekgenre.

Stripfilms hebben ongelooflijke dingen gedaan, maar sommige waren rampzalig. Deze bodemfilms gingen allemaal in vlammen op, en hoewel ze allemaal slecht zijn op hun eigen speciale manier, kan er maar één de titel vasthouden als de slechtste van het stel.

Laten we eens kijken naar de slechtste van het genre, en de film die de slechtste van allemaal is.

Stripfilms domineren Hollywood

Stripfilms maken al tientallen jaren deel uit van releases op het grote scherm, en het genre heeft zeker zijn aandeel in hits gehad. Als het goed wordt gedaan, kunnen stripboekfilms meer dan $ 1 miljard verdienen en iets nieuws en interessants aan het genre toevoegen. Als een film echter slecht wordt uitgevoerd, kan hij in vlammen opgaan en voor eeuwig worden bespot.

In deze tijd zijn Marvel en DC de belangrijkste twee krachten die op het grote scherm optreden. Dat gezegd hebbende, zo nu en dan kan een stripboekfilm van een andere uitgever echt aanslaan bij het reguliere publiek.

We hebben films gezien zoals Spawn, The Mask, Men in Black, Sin City, Kingsman en Teenage Mutant Ninja Turtles, om er maar een paar te noemen. Nogmaals, Marvel en DC runnen dingen, maar andere studio's hebben ook succes gevonden.

Helaas zijn we hier om ons te concentreren op het ergste van het ergste.

'I, Frankenstein' is de op één na slechtste met een rating van 5%

Op nummer twee staat de science-fantasiefilm I, Frankenstein, die in 2014 werd uitgebracht. Het was gebaseerd op een digitale grafische roman, en deze film werd een kritieke ramp toen het werd eindelijk vrijgegeven.

Met getalenteerde artiesten als Aaron Eckhart, en Bill Nighy, en Jai Courtney, had deze film een budget van $ 65 miljoen, en Lakeshore Entertainment geloofde dat ze een potentiële hit in handen hadden. Helaas hebben ze zich vergist.

Deze film heeft maar een magere 5% met critici op Rotten Tomatoes, en velen van hen hebben er meestal slechte dingen over te zeggen.

In zijn recensie merkte Richard Crouse op dat de film misschien beter af was geweest als hij zichzelf minder serieus had genomen.

"Er is een aantal coole gotische Gargoyle-beelden te zien en een verscheidenheid aan chique Engelse accenten om de joint te classificeren, maar het lijkt erop dat alleen Nighy beseft dat dit beter zou hebben gespeeld als een campy-komedie", schreef Crouse.

Critici hadden een hekel aan deze film, maar hij scoorde wel 38% bij het publiek, dat hem iets minder haatte, voor wat het waard is.

Hoe slecht deze film ook was, hij was niet erg genoeg om te worden beschouwd als de slechtste stripboekfilm die ooit is gemaakt. Dat onderscheid hoort bij een noodlottig vervolg waar niemand om heeft gevraagd.

'The Crow: Wicked Prayer' is de laatste met een 0%

Op de laatste plek komt het beruchte The Crow: Wicked Prayer, dat in 2005 werd uitgebracht. Het was absoluut niet nodig dat deze film uitkwam, en zoals veel mensen verwachtten, werd het uiteindelijk een kolossale ramp.

De film speelde herkenbare namen als Edward Furlong, David Boreanaz, Tara Reid en zelfs Dennis Hopper. Het was de vierde film in de Crow-franchise en net als de andere twee sequels werd deze film door fans en critici uitgewist.

Scott Weinberg van DVD Talk versnipperde de film in zijn recensie.

"The Crow: Wicked Prayer is net als de eerste -- als de eerste was gemaakt door een kamer vol gemene zesjarigen met een vingerverf-budget van $ 12,00," hij schreef.

Daniel Barnes heeft de film ook gedumpt in zijn recensie.

"Een film die te hard probeert zonder enige moeite te doen, The Crow: Wicked Prayer, gaat over een ex-gevangene die tragisch gevangen zit tussen rijke christelijke fundamentalistische Azteekse casino-eigenaren en satanistische mijnwerkers. Nee, serieus, dat doet het wel," Barnes vermeld.

Het is vrij moeilijk te geloven dat deze film echt gemaakt is, vooral als je kijkt naar de ontvangst die zijn twee voorgangers hadden. Desalniettemin gooide de studio de dobbelsteen en ontketenden ze de slechtste stripboekfilm ooit gemaakt.

Het zal moeilijk zijn voor een stripboekfilm om zo slecht te zijn als The Crow: Wicked Prayer, maar je kunt maar beter geloven dat er op een gegeven moment kanshebbers zullen zijn.

Aanbevolen: