Fans zijn gek dat 'Ed, Edd 'n Eddy' en andere Cartoon Network-shows op HBO Max zullen verschijnen

Fans zijn gek dat 'Ed, Edd 'n Eddy' en andere Cartoon Network-shows op HBO Max zullen verschijnen
Fans zijn gek dat 'Ed, Edd 'n Eddy' en andere Cartoon Network-shows op HBO Max zullen verschijnen
Anonim

Het is tijd om terug te keren naar de doodlopende straat!

Eerder deze week kondigde WarnerMedia aan dat de Cartoon Network-serie Ed Edd 'n Eddy vanaf 1 januari beschikbaar zal zijn om te streamen op HBO Max.

De show volgt de humoristische en misleide capriolen van de drie jonge jongens genaamd Ed in een buitenwijk genaamd Peach Creek. De geliefde animatieserie ging in première in 1999 en werd een van de langstlopende originele shows op Cartoon Network.

GERELATEERD: Fans zijn boos over de live-actieserie van 'The PowerPuff Girls'

Fans van Ed Edd 'n Eddy waren enthousiast om het nieuws te horen, gezien het feit dat de serie momenteel op geen enkel streamingplatform gratis te bekijken is. Erger nog, de eerste twee seizoenen kregen een volledige dvd-release. Seizoen 3 tot en met 4 zijn echter alleen in het buitenland op dvd uitgebracht, waardoor ze niet in de Verenigde Staten kunnen worden bekeken.

Zelfs de kerst- en Halloween-specials zijn niet te vinden op internet, noch op de Cartoon Network-streamingservice. Beide kerstspecials zijn ooit uitgebracht op verschillende Cartoon Network dvd-compilaties, maar zijn nu moeilijk te vinden.

Als toegewijde fans de show willen bekijken, is deze te koop op iTunes, maar dat zou een flinke cent zijn. Zelfs dan hebben potentiële kopers geen toegang tot de volledige collectie.

Op dit moment is het nog steeds onduidelijk of alle vier de seizoenen van de show en de televisiefilm Ed, Edd n Eddy's Big Picture Show uit 2009 op HBO Max zullen worden uitgezonden. Voorlopig zullen fans moeten afwachten of de serie op het streamingplatform arriveert.

Op Twitter plaatsten fans een overvloed aan komische memes en gifs die hun opwinding toonden voor Ed Edd n Eddy en de andere Cartoon Network-shows die op HBO Max verschijnen.

Samen met de Ed, Edd n Eddy-serie komen er in januari ook andere Cartoon Network-klassiekers op het streamingplatform. De shows omvatten Codename: Kids Next Door, Courage the Cowardly Dog en The Grim Adventures of Billy & Mandy.

Recente Cartoon Network-shows gaan in januari ook in première op HBO Max. Lang leve de Royals en het tweede seizoen van Craig of the Creek zijn beide beschikbaar om te streamen. Het vierde seizoen van Ben 10 zal daar op 9 januari landen.

Aanbevolen: