Drie dingen die we konden zien in de 'She-Hulk'-serie

Inhoudsopgave:

Drie dingen die we konden zien in de 'She-Hulk'-serie
Drie dingen die we konden zien in de 'She-Hulk'-serie
Anonim

Als eerste in zijn soort brengt She-Hulk de MCU naar onbekende wateren. Marvel-president Kevin Feige beschreef de show als een "juridische komedie van een half uur", die naar verluidt inspiratie zal halen uit de jaren 80-lijn van John Byrne. Die stripreeks was semi-satirisch, terwijl Jennifer W alters tegelijkertijd de vierde muur doorbrak, zoals Deadpool bekend staat te doen.

Dat vertelt ons dat de baanbrekende Disney-serie meer zal lijken op een show als Scrubs dan de typische superheldenshows die we in het verleden hebben gezien. We noemen het ziekenhuisdrama omdat het ook een personage bevatte dat regelmatig de vierde muur doorbrak, en dat is waarschijnlijk wat we zullen zien op She-Hulk.

Wat de juridische komedie nog meer te bieden heeft, zal waarschijnlijk bestaan uit Jennifer W alters (Tatiana Maslany) die zich bezighoudt met verschillende rechtszaken, variërend van de meest goedaardige tot zaken die dichter bij huis komen. Houd er rekening mee dat haar dagelijkse leven niet dat van een typische officier van justitie zal zijn.

Ontspannen op het werk

Het lijdt geen twijfel dat W alters op een gegeven moment zal veranderen in haar Hulk-tegenhanger. Maar er zullen andere situaties zijn waarin ze zichzelf niet kan beheersen, net als haar neef, en het kan erg spannend zijn. Banners innerlijke worsteling is altijd geweest met woede, wat zijn transformaties op gang bracht uit een impuls. We weten niet of W alters net zoveel moeite heeft met uitslapen, hoewel het zeer waarschijnlijk het geval is.

Het vreemde is dat W alters uitslapen niet zo'n probleem is in een tijdperk van helden. Supermensen maken deel uit van het dagelijks leven in de MCU, dus het is niet raar om ze op straat of zelfs in een rechtbankomgeving te zien. Natuurlijk zou de situatie heel zuur worden als She-Hulk naar buiten zou komen tijdens een van W alters' rechtszaken. De Disney+-serie neemt tenslotte signalen van Byrne's Sensationele She-Hulk over.

De Byrne-striplijn maakte het onderscheid tussen W alters en haar gamma-tegenhanger heel duidelijk met enig ongemak tussen hen. Het kwam erop neer dat W alters haar wederhelft overdag binnen hield, en alleen de gamma-aangedreven persona 's nachts buiten liet. Disney's She-Hulk zal waarschijnlijk een vergelijkbare dynamiek gebruiken met zijn titulaire karakter, waardoor de wilde helft van W alters' geest wordt teruggestuurd naar nachtelijke activiteiten.

Als de wilde kant van W alters in het donker naar buiten komt, zouden de schrijvers van de show genoeg mogelijkheden hebben om haar seksueel promiscue, gerechtigheid zoekende, avontuurlijke kant op het juiste moment te laten zien. Al die tijd doet Jennifer haar werk als officier van justitie alsof er nooit iets is gebeurd.

Hoe past Blonsky in 'She-Hulk'

Een ander ding waar we op kunnen rekenen wanneer de Disney+ show debuteert, is een confrontatie met Emil Blonsky (Tim Roth). Hoewel de show een comedy-thema heeft, kunnen er gespannen ontmoetingen zijn tussen W alters en verdachten van de rechtbank. Blonsky past in die categorie omdat hij terecht kan staan, of op zijn minst kan worden gevraagd om te getuigen, aangezien is bevestigd dat hij in de show is.

Getuigenis zou Blonsky een forum geven om enkele van Banners fouten uit het verleden op te rakelen. De Hulk heeft zichzelf verlost en zijn eigen leven op het spel gezet om de wereld te redden. Maar zelfs met al die verdiende goodwill, betekent dit niet dat Banner vrij is van alle wandaden.

Blonsky kan ook misbruik maken van de situatie en liegen over de gebeurtenissen in The Incredible Hulk. Banner beschuldigen van het doden van burgers waar Abomination verantwoordelijk voor is, zou hem opnieuw in het nauw brengen. En in dat scenario zal W alters waarschijnlijk woedend worden dat Blonsky de naam van haar neef door het slijk ha alt, ondanks het feit dat ze een arm heeft opgeofferd ter wille van de wereld.

Er zit waarschijnlijk meer achter She-Hulk, aspecten die niet al te verweven zijn met de juridische oorlogsvoering waar W alters in opgesloten zit. Maar voorlopig blijven we gissen naar wat. Er is een goede kans dat de Sensationele She-Hulk meer inzicht biedt, hoewel fans moeten onthouden dat de live-action-aanpassing misschien geen shot-voor-shot van de strips is. Het is dus het beste om de verwachtingen te temperen totdat er meer details bekend zijn.

Aanbevolen: