Dit is waarom Jaimie Alexander een slechte reputatie heeft omdat ze verschrikkelijk is om mee samen te werken

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Jaimie Alexander een slechte reputatie heeft omdat ze verschrikkelijk is om mee samen te werken
Dit is waarom Jaimie Alexander een slechte reputatie heeft omdat ze verschrikkelijk is om mee samen te werken
Anonim

Op de set van een film of televisieprogramma staan is in veel opzichten vergelijkbaar met een normale werkomgeving. Een belangrijke overeenkomst hier is dat iedereen gedwongen wordt om te werken met mensen met een contrasterende persoonlijkheid. Hierdoor kunnen sommige mensen het gewoon niet met elkaar vinden. Sommige mensen hebben een regelrechte hekel aan elkaar, terwijl anderen hun rundvlees kunnen laten uitbarsten in iets veel lichamelijkers.

Jaimie Alexander is een succesvolle Hollywood-actrice die bekend staat om haar werk in de MCU en op Blindspot. Alexander is fantastisch op het scherm, maar er wordt gefluisterd over hoe het is om met haar op de set te werken.

Dus, is Jaimie Alexander verschrikkelijk om mee te werken? Laten we eens luisteren naar wat deze beschuldigingen te zeggen hadden.

Jaimie Alexander heeft een bloeiende carrière

Sinds haar debuut in de jaren 2000, heeft Jaimie Alexander gebruik gemaakt van de kansen die ze heeft verdiend. De actrice is betrokken geweest bij een aantal succesvolle projecten en ze hebben allemaal haar carrière een enorme boost gegeven.

Op het grote scherm is Alexander misschien het best bekend om haar werk als Lady Sif in het MCU. Ze is in verschillende andere projecten verschenen, maar haar rol in 2 Thor-films spant hier zeker de kroon.

Wat haar televisiewerk betreft, was Alexander te zien in shows als It's Always Sunny in Philadelphia, Kyle XY, CSI: Miami, Agents of SHIELD en Loki.

MCU-fans waren verheugd om haar terugkeer als Lady Sif op Loki te zien, en Alexander postte op sociale media over haar uiterlijk en haar MCU-toekomst.

"De dame is teruggekeerd… en ze is hier om te blijven", schreef ze.

Het was geweldig om het werk te zien dat Jaimie Alexander heeft geleverd sinds ze haar grote doorbraak kreeg, en fans kunnen niet wachten om meer te zien. Als je naar haar meest populaire werken kijkt, is het belangrijk om je te verdiepen in Blindspot.

Ze was geweldig op 'Blindspot'

In 2015 begon Jaimie Alexander haar tijd in de hitserie Blindspot, die een succesvolle run op het kleine scherm had. Tegen die tijd had ze al enige tijd als Lady Sif in de MCU doorgebracht, dus veel fans waren bekend met haar werk. Toen Blindspot eenmaal begon, kon Alexander in populariteit groeien dankzij haar werk aan de show.

Een van de meest opvallende dingen aan Alexander in de show waren haar tatoeages, die elke keer dat ze filmde uren nodig had om aan te brengen.

EW besprak dit en schreef: "De 200+ tatoeages nemen zeven uur in beslag om door drie tattoo-artiesten te worden aangebracht."

“Ik ben altijd dronken. Als ik me beweeg, trekt het aan mijn huid en vechten ze niet goed. We luisteren naar de Beatles op Pandora, zei de actrice.

Gedurende 5 seizoenen en 100 afleveringen nam Bilndspot televisiefans mee op een wilde rit door zijn primaire verhaal, en fans genoten van elke seconde. Het bereiken van de grens van 100 afleveringen is een tip voor de cast en crew van de show, en het is duidelijk dat er al vroeg een gouden balans werd gevonden, en dit hielp de show enorm tijdens de uitvoering.

Over het algemeen is het goed gegaan met Jaimie Alexander, maar er is gefluisterd over haar gedrag achter de schermen.

Is ze moeilijk om mee te werken?

Dus, waarom wordt de getalenteerde Jaimie Alexander door sommigen als moeilijk beschouwd om mee samen te werken? Toen Blindspot in 2015 debuteerde, doken er rapporten op over Alexanders vermeende gedrag op de set. Onnodig te zeggen dat deze rapporten de actrice in het openbaar negatief afschilderden.

Een bron vertelde Page Six: "Ze is een perfectionist die constant klaagt, en ze is zo'n nachtmerrie dat de producenten bijna alles zullen doen om de marteling te stoppen."

Rond deze tijd ging het gerucht dat Alexander verschillende mensen had ontslagen uit de show, en deze informatie kwam als een schok voor mensen. Het werd echter bestreden door zowel Warners Bros als door haar eigen woordvoerder.

"Onlangs zijn drie mensen uit de productie ontslagen. Dit heeft niets te maken met showtalent en is een productie-/studiobeslissing", aldus Warner Bros.

Haar woordvoerder voegde eraan toe: "Ik heb nog nooit gehoord dat een castlid kan beslissen wie er op de set is. Ze staat niet eens als eerste op de bellijst."

Op basis van deze informatie lijkt het zeker een situatie die volledig overdreven zou kunnen zijn. Desalniettemin werden de beschuldigingen geuit, en daardoor zouden sommige fans de verkeerde indruk van Alexander hebben gekregen.

Jaimie Alexander heeft een geweldige carrière gehad, en hoewel sommige mensen moeite hebben gehad om met haar samen te werken, lijkt het zeker niet alsof ze een monster is om op de set mee te maken.

Aanbevolen: