Wie is Haley Grable, ster van 'Tampa Baes' op Amazon Prime?

Inhoudsopgave:

Wie is Haley Grable, ster van 'Tampa Baes' op Amazon Prime?
Wie is Haley Grable, ster van 'Tampa Baes' op Amazon Prime?
Anonim

Snookie, Kim Kardashian, Paris Hilton en nu Haley Grable. Wat hebben deze vrouwen gemeen? Ze waren allemaal, of zijn nog steeds, reality-tv-sterren. Je kunt naar de eerste paar namen op deze lijst kijken en snel herkennen dat je op zijn minst eerder van hen hebt gehoord, je kunt je waarschijnlijk zelfs hun gezichten voorstellen. Maar als je Haley Grable niet helemaal kunt plaatsen, voel je dan niet slecht.

Haley Jean Grable is een van de weinige vrouwen die de hoofdrol zal spelen in de komende Amazon Prime realityshow Tampa Baes. Zoals de titel al doet vermoeden, speelt deze show zich af in Tampa Bay, Florida, en toont het de levens van jonge lesbiennes die gewoon proberen hun beste leven te leiden. Binnen deze hechte gemeenschap zijn er ongetwijfeld wilde avonturen, misverstanden en momenten die aan je hart trekken.

Met al dit achtergrondverhaal wil de trailer ons weten: wie is Haley Grable, de ster van Tampa Baes ?

8 'Tampa Baes' wordt haar eerste optreden op het scherm

Hayley Grable en vriendin
Hayley Grable en vriendin

Het is duidelijk dat Haley Grable een televisiester is (of in ieder geval binnenkort een). Dit zal haar eerste optreden op het scherm zijn, maar ze is verheugd om haar liefde voor entertainment uit te breiden naar het voor de camera's staan. Haley Grable is nieuw in de scene, met Tampa Baes als eerste titel op haar IMDb-filmografielijst, maar ze gaat nergens heen, dus Tampa Baes zal niet haar laatste werk zijn.

7 Ze is een producer van 'Tampa Baes'

Hayley Grable bij MOMA
Hayley Grable bij MOMA

Hoewel Grable vooral bekend staat als filmacteur, zou deze jonge vrouw uit de opkomende it-crowd ook hebben geholpen met de productie van haar show. Op dit moment is er geen informatie gedeeld over op welke afleveringen ze een hand leunde, maar haar IMDb-profiel laat ons weten dat ze erbij betrokken was. Haley beweert dat het haar idee was om deze show te pitchen met haar vriendin en hun vriendengroep en het kreeg al snel grip bij de producers.

6 Ze is afgestudeerd aan de Universiteit van Zuid-Florida

Hayley Grable drinkt
Hayley Grable drinkt

Onmiddellijk na zijn afstuderen aan de middelbare school in Napels, Florida, verhuisde de jonge Haley naar Tampa Bay en ging naar de Universiteit van Zuid-Florida. Hoewel ze toegeeft dat ze altijd al een voorliefde heeft gehad voor de entertainmentindustrie, heeft deze realityster zich vastgebonden op de universiteit om biomedische wetenschappen te studeren. Hayley houdt van onderzoek en deelde met trots dat ze het vaak en uitgebreid doet voor elk onderwerp waarin ze op dit moment geïnteresseerd is.

5 Ze is een fervent tuinier

Hayley Grable-promenade
Hayley Grable-promenade

Als ze geen onderzoek doet, problemen krijgt met haar vrienden of met haar vriendin omgaat, wijdt Grable haar tijd aan haar persoonlijke tuin. Thuis heeft ze een ruime tuin waar ze alles kan verzorgen, van bloemen tot bomen tot exotische en zeldzame plantensoorten. Ze is trots op haar groene vingers en vindt vrede in het één zijn met de natuur.

4 Ze is een artistieke entertainer

Hayley Grable paaldansen
Hayley Grable paaldansen

Deze opkomende ster treedt niet alleen op het scherm op, maar ze heeft een hart voor allerlei soorten entertainment. Een van Haley's hobby's, buiten tuinieren, is zingen en haar eigen muziek produceren. Bij het vinden van haar stijl heeft ze zich op EDM gevestigd en speelt ze graag DJ wanneer de gelegenheden zich voordoen. Naast het maken van haar eigen muziek, gebruikt ze muziek ook om zich via dans uit te drukken. En met dans bedoelt ze allerlei dansstijlen.

3 Ze is een reiziger

Hayley Grable op het strand
Hayley Grable op het strand

Grable woont misschien in de baaien van Tampa, Florida, maar je kunt haar door het hele land zien reizen om te genieten van de zon vanaf alle beste vakantiebestemmingen (binnen de Amerikaanse grenzen, tenminste). Haar Instagram laat zien dat ze in de zomer haar beste leven op de stranden van Hawaï leidde en in de herfst met haar vriendin naar Californië ging. Waar gaat deze Tampa Bae nu naartoe? We zullen moeten afwachten.

2 Wie is haar vriendin?

Hayley Grable en Brianna
Hayley Grable en Brianna

Zoals Tampa Baes-kijkers snel zullen ontdekken, zijn Haley Grable en haar langdurige vriendin Brianna Murphy een van de "it-koppels" in de nieuwe serie. Deze twee tortelduifjes zijn officieel zes jaar samen, nadat ze in mei hun datingjubileum hadden gevierd. Volgens de persoonlijke website van Haley Grable hebben zij en Murphy elkaar naar verluidt ontmoet terwijl Haley USF bijwoonde en zijn ze onafscheidelijk geworden sinds ze zich in 2015 aan de titel 'vriendinnen' verbonden. De tijd zal leren dat hun hernieuwde bekendheid alles zal veranderen in de relatie van dit paar.

1 Ze is een gecertificeerde "Tampa Bae"

Tampa-Baes1
Tampa-Baes1

Wat is er nodig om te worden geclassificeerd als een Tampa Bae? Grable is een goed voorbeeld van iemand die deze gloednieuwe titel belichaamt. Ze is een jonge vrouw in Tampa, Florida, die tegenspoed heeft gehad omdat ze haar leven als een trotse lesbienne leidde. Daarnaast lacht ze en speelt ze samen met haar vriendin en goede vrienden, en ze is klaar om de rivaliteit te omarmen die zal komen als andere haar status als de helft van het ultieme Tampa Baes-machtspaar uitdagen.

Aanbevolen: