Heeft de cast van 'Siesta Key' een echte baan?

Inhoudsopgave:

Heeft de cast van 'Siesta Key' een echte baan?
Heeft de cast van 'Siesta Key' een echte baan?
Anonim

Het is verbazingwekkend om te bedenken hoeveel mensen beroemd en rijk zijn geworden nadat ze hun leven hebben laten zien in een reality-tv-show. De inspiratie voor Siesta Key van MTV was het besef dat een groep vrienden die in deze stad in Florida wonen perfect zou zijn voor de camera. En fans kunnen het daar mee eens zijn. Juliette, Kelsey, Chloe, Amanda, Garrett, Brandon en Madison zijn allemaal erg leuk om naar te kijken.

Terwijl er wordt gedebatteerd over de echtheid van Siesta Key, hebben de sterren veel gesproken over de dromen die ze hebben voor hun carrière in de realityshow, wat fans nieuwsgierig maakt naar wat ze doen. Hoewel er meer dan genoeg drama is om rond te gaan in de realityshow, werken de castleden ook. Blijf lezen om erachter te komen of de Siesta Key-cast echte banen heeft.

Garrett Miller runt een bedrijf voor persoonlijke training

Siesta Key-fans hebben Garrett Miller veel zien trainen tijdens de show, en hij runt zijn eigen persoonlijke trainingsbedrijf. Fans kunnen zijn website Garretmillerfitness.com bezoeken.

Garrett biedt veel verschillende programma's en mensen kunnen zich aanmelden voor ma altijdplannen of trainingsschema's of een combinatie van een ma altijd- en trainingsplan voor 4 weken, 8 weken of 12 weken.

In de beschrijving van het 12-wekenplan zegt Garrett dat hij 1-op-1 coaching biedt aan een cliënt en dat hij hen zal helpen bij het opbouwen van spieren en het uitzoeken welke macronutriënten ze zouden kunnen eten. Garrett schreef: "Ik zal een ma altijdplan voor je ontwerpen voor je fitnessdoelen dat daadwerkelijk is afgestemd op je voorkeuren, antipathieën en je werkelijke lichaamsstatistieken. Dit betekent niets vooraf gemaakt of één maat die iedereen past. jij."

Garrett heeft ook een paar e-books die mensen kopen over macroplannen, trainen met kettlebells, strekken en buik- en armoefeningen. Er zijn veel positieve recensies op de website van mensen die zeggen dat de ma altijdplannen en trainingen hen veel hebben geholpen.

Hoewel Garrett een zeer fit persoon is die lijkt te geven om een gezonde levensstijl die zeer actief is, draait zijn rol op Siesta Key ook helemaal om zijn datingleven. Garrett en Kelsey Owens begonnen opnieuw te daten in seizoen 3 nadat ze eerder uit elkaar waren gegaan en Garrett sprak over zijn relatie met Kelsey in een interview met Hollywood Life.

Garrett zei: "Uiteindelijk hopen we altijd het beste voor elkaar, ongeacht de omstandigheden." Hij legde ook uit: "Als we besluiten om verder te gaan, komen er af en toe nog dingen uit het verleden naar boven die ons raken. Mensen zullen zien hoe het verleden een toekomstige relatie kan beïnvloeden met de persoon met wie je ooit iets had. Het is een beetje klote, maar we werken er voor het grootste deel doorheen.”

Juliette Porter houdt van mode

Juliette Porter heeft een badpaklijn, JMP The Label, en ze sprak met Feeling The Vibe over het willen creëren ervan.

Juliette legde uit dat het moeilijk was om door de COVID-19-pandemie te leven en: "Voor mij persoonlijk, zo moeilijk als het was toen we in lockdown gingen, kreeg ik de kans om in mezelf te graven en na te denken over wat Ik wilde uit het leven. Ik wilde me concentreren op de persoon die ik wilde zijn." Juliette zei dat ze "gelukkig en gezegend" is omdat ze echt houdt van wat ze heeft gecreëerd.

Voordat ze met deze lijn begon, was Juliette een medewerker bij Blend Fashion House, een winkel in Sarasota, Florida. In een paar afleveringen van Siesta Key vertelde Juliette haar manager dat ze wat werk wilde gaan doen voor Ashley, een ondernemer in de mode-industrie, terwijl ze haar baan in de winkel wilde behouden.

Amanda Miller is een Instagram-beïnvloeder

Amanda Miller is een influencer en volgens Life & Style Magazine was ze een Hooters-kalendermeisje.

Amanda vertelt over veel producten op haar Instagram-account, waaronder Malana CBD en Fashion Nova.

Wat krijgt iemand betaald voor het promoten van een product op Instagram? Business Insider meldde dat het ervan afhangt of iemand een "macro" of "micro" influencer is, oftewel hoeveel volgers ze hebben.

Amanda heeft 407.000 Instagram-volgers, dus het lijkt erop dat ze aardig wat geld kan verdienen.

USA Today meldde dat als je 1 miljoen mensen hebt die je volgen op Instagram, je $ 10.000 voor een bericht zou kunnen vragen. De publicatie zegt dat Instagram-beïnvloeders die het meest bekend zijn, $ 250.000 - $ 500.000 in rekening kunnen brengen voor elke post. Het is natuurlijk moeilijk om te weten wat Amanda verdient voor elk bericht op sociale media, maar het lijkt voor veel mensen een goede bron van inkomsten.

Wat betreft de andere castleden van Siesta Key, Chloe Trautman heeft een blog genaamd Concept by Chloe, Madison Hausburg ging naar verschillende acteerlessen en dat werd onderdeel van haar verhaallijn, en Brandon Gomes houdt van muziek maken.

Aanbevolen: