Welk castlid van 'Siesta Key' heeft de meeste volgers op Instagram?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Siesta Key' heeft de meeste volgers op Instagram?
Welk castlid van 'Siesta Key' heeft de meeste volgers op Instagram?
Anonim

De MTV reality-tv-show Siesta Key ging in première in de zomer van 2017 en fans over de hele wereld merkten meteen dat het een Laguna Beach-sfeer uitstra alt. Later werd onthuld dat de show die ons Lauren Conrad en Co. gaf inderdaad de inspiratie erachter was.

Hoewel er nogal wat discussie is of Siesta Key echt of nep is, lijdt het geen twijfel dat de show een enorme hit is geweest bij kijkers. Vandaag bekijken we welke van de castleden de meeste volgers op Instagram heeft!

10 Camilla Cattaneo heeft meer dan 176 duizend volgers op Instagram

De aftrap is Camilla Cattaneo, die momenteel meer dan 176.000 volgers op Instagram heeft. Cattaneo is de ex van Brandon Gomes en hoewel ze een terugkerend castlid was in seizoen twee en drie, werd ze een vast castlid in seizoen vier van de MTV-show.

9 Sam Logan heeft meer dan 218 duizend volgers op Instagram

Laten we verder gaan met Sam Logan die een relatie had met een van de hoofdrolspelers van de show, Juliette Porter. Net als Camilla Cattaneo was Logan een terugkerend castlid in seizoen drie, en hij trad toe tot Siesta Key als hoofdcastlid in seizoen vier. Op het moment van schrijven heeft hij meer dan 218.000 volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

8 Brandon Gomes heeft meer dan 288 duizend volgers op Instagram

Brandon Gomes is een van de weinige Siesta Key-sterren die sinds seizoen één regelmatig in de show te zien is.

Degenen die alle vier de seizoenen hebben gezien, weten dat Gomes het middelpunt was van nogal wat drama. Momenteel heeft de reality-tv-ster en muzikant meer dan 288.000 volgers op Instagram.

7 Alex Kompothecras heeft meer dan 393 duizend volgers op Instagram

Laten we verder gaan met Alex Kompothecras, die van seizoen één tot het einde van seizoen drie een hoofdrolspeler was in de MTV reality-tv-show. Zoals fans van de show zeker weten, werd de ster in 2020 ontslagen bij Siesta Key vanwege racistische posts op sociale media. Op dit moment heeft Kompothecras meer dan 393.000 volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

6 Amanda Miller heeft meer dan 407 duizend volgers op Instagram

Siesta Key-ster Amanda Miller heeft momenteel meer dan 407.000 volgers op Instagram. Miller was een terugkerend castlid van seizoen één tot seizoen drie - en ze trad toe tot de MTV-show als een vast castlid in seizoen vier, waar fans absoluut enthousiast over waren.

5 Chloe Trautman heeft meer dan 455 duizend volgers op Instagram

De volgende op de lijst is Chloe Trautman, nog een ander castlid dat al vier seizoenen in het middelpunt van de belangstelling staat. Op het moment van schrijven heeft Trautman meer dan 455.000 volgers op Instagram. De ster was geen groot deel van seizoen vier, en ze onthulde dat ze een stap terug deed van de show door te zeggen:

"Ik kan er niet tegen om deze leugens meer te zien verspreiden. Ik ben niet ontslagen. Ik besloot een stap terug te doen van het filmen omdat het extreem giftig werd. Ik ben niet bereid om mijn reis en mijn geluk op het spel te zetten voor roem en geld."

4 Garrett Miller heeft meer dan 456 duizend volgers op Instagram

Met meer dan 456.000 volgers op het beroemde socialemediaplatform is Garrett Miller de meest gevolgde mannelijke Siesta Key-ster.

Net als Brandon Gomes en Chloe Trautman is Miller ook een vaste waarde in de show sinds seizoen één, en in de loop van de afgelopen vijf jaar ging hij uit met een paar van zijn co-sterren.

3 Madisson Hausburg heeft meer dan 609 duizend volgers op Instagram

De top drie op de lijst van vandaag openen is Madisson Hausburg, nog een ander hoofdcastlid dat al vier seizoenen op de MTV-show is. Momenteel heeft Hausburg meer dan 609.000 volgers op Instagram. De ster is getrouwd met een van de producenten van de show, Ish Soto, die ze had ontmoet tijdens het werken aan Siesta Key. Dit jaar deelde Madisson Hausburg dat ze een doodgeboorte had gehad, een onderwerp waar ze heel open over was op haar Instagram.

2 Kelsey Owens heeft meer dan 663 duizend volgers op Instagram

De nummer twee als het gaat om Instagram-faam is Kelsey Owens. De ster voegde zich bij de cast van Siesta Key als een buitenstaander die net naar het gebied was verhuisd. Sindsdien heeft ze zeker haar plaats in de groep gevonden en is ze ook uitgegaan met een paar mannelijke castleden. Op het moment van schrijven heeft Kelsey Owens - die alle vier de seizoenen een hoofdrol heeft gespeeld - meer dan 663.000 volgers op het populaire sociale mediaplatform.

1 Juliette Porter heeft meer dan 776 duizend volgers op Instagram

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Juliette Porter met meer dan 776.000 volgers op Instagram. De ster, die meer dan $ 400.000 waard is, kan zeker worden beschouwd als het 'hoofdpersonage van de MTV-show. Of ze nu drama heeft met haar BFF's of ruzie maakt en het goed maakt met haar vriendjes - kijkers van MTV's Siesta Key zijn zo dol op Juliette Porter dat veel van hen haar volgen op sociale media!

Aanbevolen: