Fans praten nog steeds over deze uitwisseling tussen Stephen Colbert en Donald Trump

Inhoudsopgave:

Fans praten nog steeds over deze uitwisseling tussen Stephen Colbert en Donald Trump
Fans praten nog steeds over deze uitwisseling tussen Stephen Colbert en Donald Trump
Anonim

Het is geen geheim dat Stephen Colbert geen fan is van Donald Trump. In feite zijn er weinig, meer uitgesproken critici van de 45e president dan de presentator van CBS' The Late Show.

Zelfs toen Trump eind 2020 COVID opliep, kon Colbert niet anders dan een paar handelsmerkfoto's maken op de toenmalige POTUS. "Ik maak me zorgen om de president van de Verenigde Staten", plaagde hij. "Ik maak me vooral zorgen waarom iemand onze president niet heeft beschermd tegen deze pandemie."

Terwijl de presidentsverkiezingen van 2020 naderbij kwamen, maakte Colbert ook van de gelegenheid gebruik om nogmaals de spot te drijven met Trump, die weigerde te verklaren of hij de resultaten zou accepteren als hij zou verliezen. De presentator van de Late Show heeft zijn therapeut aanbevolen aan het staatshoofd om te helpen bij het proces.

Ongeveer vijf jaar eerder had de komiek de kans gekregen om Trump te interviewen, toen de zakenman uit New York voor het eerst naar kantoor rende. De uitwisseling werd toen heel raar. Het is de laatste jaren zelfs nog meer een gespreksonderwerp geworden, gezien de omstandigheden.

Stephen Colbert verontschuldigde zich verrassend bij Donald Trump

Het interview begon verrassend, waarbij Colbert zich bij de voormalige presentator van The Apprentice verontschuldigde voor alle slechte dingen die hij in het verleden over hem had gezegd. Vervolgens bood hij Trump de mogelijkheid hetzelfde te doen, maar de Republikeinse kandidaat weigerde op een typische manier.

De komiek nam vervolgens zijn gast onder de loep over immigratie, zijn beroemde 'bouw de muur'-beleid en de bewering dat hij Mexico ervoor zou laten boeten. Colbert, de toenmalige Mexicaanse president Enrique Peña Nieto, vroeg Trump om uit te leggen hoe het Latijnse land verantwoordelijk zou zijn voor een stukje Amerikaanse infrastructuur.

De mogul leek nauwelijks geïnteresseerd in deze route van toneelspelen. Niettemin legde hij zijn plan uit om de muur te financieren uit het handelstekort van de Verenigde Staten met Mexico. Tijdens het interview leek het publiek verscheurd of ze wel of niet voor Trump moesten klappen.

In de jaren die volgden, is een veelvoorkomend thema in de reacties van fans op het interview het ongeloof dat Trump daadwerkelijk president werd, iets wat de meesten destijds zeer onwaarschijnlijk leek.

Sommige fans van 'The Late Show With Stephen Colbert' vinden dat Trump burgerlijk en rationeel was

'Om te bedenken dat ik op dat moment nog steeds geloofde dat Trump nooit meer zou zijn dan slechts een paar gênante regels in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek', schreef een Marco Bodini in het YouTube-commentaargedeelte van de video. 'Ik ben [nu] geschokt om te beseffen dat ik Amerikanen ooit genoeg vertrouwde om het idee dat hij zou winnen af te doen als een grap… Het was nooit een grap.'

'In de loop der jaren is dit interview van hilarisch, naar betreurenswaardig, naar huiveringwekkend gegaan', schreef een andere fan. Aan de andere kant lijken sommige volgers van de show het gevoel te hebben dat Trump eigenlijk beschaafd was.

'Hoe raar dit ook is om te zien, het is beschaafd, het is respectvol', luidt zo'n opmerking. 'Het is, voor Trumps maatstaven, verrassend rationeel. We kunnen ons zo'n gesprek nu niet eens meer voorstellen. We hebben de afgelopen vier jaar echt een lange weg afgelegd.'

De vraag of Colbert Trump ooit terug in zijn show zou moeten of zou hebben, is ook een hot-buttononderwerp geworden onder fans. 'Ik daag je uit om Trump terug uit te nodigen in 2019', plaagde iemand, terwijl de zakenman nog in functie was.

Stephen Colbert en Donald Trump speelden 'Wie zei het'

In wat waarschijnlijk de laatste keer zou zijn dat de twee aartsvijanden samen plezier hadden, eindigden Colbert en Trump hun interview op een veel luchtigere toon.

Ze speelden een paar rondes van een spel genaamd Who Said It, waarbij de gastheer oude citaten voorlas en Trump moest raden of hij of Colbert het zei. Het zou blijken dat de nachtelijke ster nogal wat Trump-achtige citaten in zijn kluisje had.

We hebben Obama daar nu, en de Chinezen testen hem bing bing bing. Je krijgt daar een vrouw bing bam boem, en de hele wereld gaat achter haar aan, 'ging een van zijn oude citaten. Blijkbaar, hij had ook een keer gezegd: 'Het spijt me dat ik perfect ben.'

Trump keurde uiteindelijk alle citaten goed, waaronder een aan het einde die eigenlijk van de beruchte seriemoordenaar en sekteleider Charles Manson was: "De echte sterke hoeven het niet te bewijzen aan de nep."

'Man, Trump heeft die val uiteindelijk omzeild', constateerde een fan op YouTube. 'Stel je voor dat hij zei dat hij het was!'

Aanbevolen: