Waarom fans nog steeds praten over deze aflevering van 'It's Always Sunny In Philadelphia

Inhoudsopgave:

Waarom fans nog steeds praten over deze aflevering van 'It's Always Sunny In Philadelphia
Waarom fans nog steeds praten over deze aflevering van 'It's Always Sunny In Philadelphia
Anonim

De eerste keer dat mensen naar een aflevering van It's Always Sunny in Philadelphia kijken, kan het gemakkelijk zijn om de show af te schrijven als overdreven en aanstootgevend. Zoals elke fan van de serie je zal kunnen vertellen, is de show zeker beide dingen, maar er is veel meer dan dat.

Een buitengewoon intelligente show, It's Always Sunny in Philadelphia kan schokkend diep zijn voor een serie die zichzelf niet al te diep graaft. Omdat de show vaak fantastisch schrijft en bij elke beurt hilarisch is, heeft It's Always Sunny in Philadelphia een uiterst toegewijde schare fans. Veel fans ervan willen zelfs alles weten over It's Always Sunny in Philadelphia en ze houden ervan om afleveringen van de show te ontleden. Er is bijvoorbeeld één aflevering die jaren na de eerste uitzending nog steeds wordt onderzocht.

Een geweldige run

Elk jaar is er een hele reeks nieuwe shows die op televisie debuteren. Hoewel daar veel verschillende redenen voor zijn, is de belangrijkste reden dat de meeste shows die worden geproduceerd snel eindigen vanwege gebrek aan interesse. Aan de positieve kant, elk jaar zijn er ook een heleboel verschillende shows die de kansen verslaan door een groot genoeg publiek te vinden om rond te blijven hangen. Natuurlijk gaan veel ervan maar een paar seizoenen mee.

In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van shows die niet lang duren, zijn er een handvol shows geweest die tot de langstlopende in de televisiegeschiedenis behoren. Verbazingwekkend genoeg is It's Always Sunny in Philadelphia een van de langstlopende comedyshows in termen van uitgezonden seizoenen. Gezien het feit dat It's Always Sunny in Philadelphia een zeer donkere en controversiële show kan zijn, is dat gewoon geweldig.

Brilliant Minds

Om een show te laten genieten van langdurig succes, komt er veel geluk bij kijken. Dat gezegd hebbende, lijdt het geen twijfel dat It's Always Sunny in Philadelphia een legendarische show is geworden, bijna volledig vanwege de talenten van zijn getalenteerde sterren.

Als een show al vele jaren in de lucht is, kan het heel moeilijk worden om je voor te stellen dat andere acteurs de hoofdpersonages van de serie spelen. Als je er echter goed over nadenkt, kunnen de meeste tv-personages worden gespeeld door een breed scala aan acteurs. Als het gaat om It's Always Sunny in de hoofdpersonen van Philadelphia, zou de show echter vrijwel zeker niet werken als je een van de hoofdsterren van de serie zou veranderen. De sterren van de show delen tenslotte een werkelijk unieke chemie en ze slagen er allemaal in om kijkers om hun betreurenswaardige personages te laten geven. Bovendien voelen vroege afleveringen waarin Danny Devito niet voorkomt gewoon niet goed.

Bovenop het feit dat de sterren van It's Always Sunny in Philadelphia fantastisch werk leveren door hun personages te spelen, spelen sommigen ook een cruciale rol achter de schermen. Rob McElhenney creëerde bijvoorbeeld de show, hij en Glenn Howerton ontwikkelden het, en die twee executives produceren de serie samen met Charlie Day. Met dat alles in gedachten, is het duidelijk dat de sterren van de show elke cent waard zijn die ze krijgen voor hun rollen in de show.

Een fascinerende aflevering

Oorspronkelijk uitgezonden in 2012 als onderdeel van It's Always Sunny in het achtste seizoen van Philadelphia, is "Charlie Rules the World" een fascinerende aflevering van televisie. Gefocust op een fictief videospel waar de bende van de ene op de andere dag geobsedeerd door raakt, krijgt elk van de personages van de show avatars die echt interessant zijn als je ze van dichterbij bekijkt.

Zoals een Reddit-gebruiker opmerkte op de subreddit die is gewijd aan It's Always Sunny in Philadelphia, vertegenwoordigt elk van de avatars perfect hun personages in de rest van de show. Charlie wordt bijvoorbeeld snel de beste in de videogame en bewijst dat hij tot geweldige dingen in staat is. Helaas is Charlie's hernieuwde trots op zichzelf van korte duur, aangezien een ander lid van de bende hem tegenhoudt door zijn avatar volledig te verwijderen. Evenzo is Dee in het begin de enige die het spel speelt waardoor ze de leiding heeft. Zodra ze echter wordt ondergraven wanneer Charlie machtig wordt in het spel, geeft Dee snel haar machtspositie op om de avatars van haar vriend te bloeden.

Vervolgens wijst de Reddit-gebruiker erop dat Frank de videogame ziet als een excuus om te feesten, te roddelen en andere mensen te gebruiken, en dat is precies wat hij in het echte leven graag doet. Natuurlijk raakt Mac snel geobsedeerd door van zijn avatar een fysiek sterke badass te maken. Zodra hij erachter komt dat die route nergens heen gaat voor hem, kiest Mac ervoor om in plaats daarvan zijn weg naar de top te plannen. Ten slotte moet Dennis zoals gewoonlijk degene zijn die de touwtjes in handen heeft, dus als hij erachter komt dat hij nooit de beste in het spel zal zijn, besteedt hij zijn tijd aan het proberen de bende ervan te overtuigen dat het spel zwak is. Als dat niet werkt, kan Dennis het niet aan en gaat hij naar de verschroeide aarde door alle avatars van de bende te verwijderen.

Zoals een Reddit-gebruiker perfect aangaf in zijn eerder genoemde post, is de aflevering van het achtste seizoen "Charlie Rules the World" een geweldig voorbeeld van It's Always Sunny in Philadelphia op zijn best. Absoluut hilarisch en compact, de aflevering is rijp voor analyse op een manier die veel kijkers in eerste instantie waarschijnlijk niet zullen beseffen. In feite zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat deze aflevering van It's Always Sunny In Philadelphia gaming beter vertegenwoordigt dan de meeste videogamefilms. Dat is precies het soort schrijven waardoor fans van de show zo toegewijd zijn aan de serie dat ze praten over deze aflevering van het achtste seizoen, jaren nadat deze voor het eerst werd uitgezonden.

Aanbevolen: