Hoe de nettowaarde van Shay Mitchell en Ashley Benson zich verhoudt sinds 'Pretty Little Liars' eindigde

Inhoudsopgave:

Hoe de nettowaarde van Shay Mitchell en Ashley Benson zich verhoudt sinds 'Pretty Little Liars' eindigde
Hoe de nettowaarde van Shay Mitchell en Ashley Benson zich verhoudt sinds 'Pretty Little Liars' eindigde
Anonim

In de zomer van 2010 ging het tienermysteriethrillerdrama Pretty Little Liars in première en het werd al snel een enorme hit. De show liep uiteindelijk zeven seizoenen en het resulteerde zelfs in een paar spin-offs. Shay Mitchell en Ashley Benson werden uiteindelijk twee van de grootste sterren van de show en fans houden ze nog steeds bij, ook al werd de show vier jaar geleden afgesloten.

Vandaag bekijken we hoe de rijkdom van de twee actrices zich verhoudt tot na Pretty Little Liars. Als je je ooit hebt afgevraagd of Shay Mitchell of Ashley Benson een hoger vermogen heeft, blijf scrollen om erachter te komen!

10 Beide dames zijn beroemd geworden in het tienermysteriedrama 'Pretty Little Liars'

We beginnen de lijst met het feit dat, hoewel zowel Ashley Benson als Shay Mitchell enige ervaring hadden in de industrie voorafgaand aan Pretty Little Liars, het zeker de show was die hen hielp internationale bekendheid te verwerven. In het ABC Family/Freeform tienerdrama speelde Ashley Benson Hanna Marin terwijl Shay Mitchell Emily Fields speelde. De show ging in première in 2010, en na zeven seizoenen eindigde het in 2017.

9 Sinds het einde van de show, verscheen Benson in twee films

Sinds 2017 konden fans Ashley Benson in twee films zien. Ze portretteerde Roxie Rotten in de dramafilm Her Smell uit 2018, die momenteel een 5,8-beoordeling heeft op IMDb. Dit jaar kregen fans haar te zien als Tracey in de misdaadthrillerfilm The Birthday Cake, die een 4,3 rating heeft op IMDb. Momenteel heeft Ashley Benson één aankomend project - de korte film Ask Me If I Care.

8 Terwijl Mitchell in slechts één verscheen

Terwijl Ashley Benson het niet zo druk had met filmrollen sinds Pretty Little Liars klaar was, was Shay Mitchell dat ook niet.

In feite verscheen de actrice sinds 2017 in slechts één film, de bovennatuurlijke horrorthriller The Possession of Hannah Grace. De film werd uitgebracht in 2018 en heeft momenteel een 5,2 beoordeling op IMDb. Daarin speelde Shay Mitchell Megan Reed.

7 Benson is echter in geen enkele show verschenen

Gezien het feit dat de twee dames niet in te veel films zijn verschenen sinds Pretty Little Liars eindigde, zou je denken dat ze in plaats daarvan aan meerdere shows hebben gewerkt. Ashley Benson lijkt de zaken echter nogal traag op te pakken, aangezien de actrice sinds het tienerdrama in 2017 niet meer in één televisieproject is verschenen.

6 Terwijl Mitchell aan drie werkte

Nadat Pretty Little Liars was ingepakt, verscheen Shay Mitchell in twee zeer beroemde shows. In 2018 konden fans de actrice Peach Salinger zien vertolken in het eerste seizoen van de psychologische thrillershow You en sinds 2019 speelt ze Stella Cole in de comedyshow Dollface. Naast deze twee verscheen Mitchell ook als zichzelf in een aflevering van RuPaul's Drag Race: All Stars en Almost Ready. Dit jaar konden fans de stem van de actrice horen in de door anime geïnspireerde schoen Trese, waarin zij de stem is achter Alexandra Trese.

5 Beide actrices zijn geen vreemden voor merkaanbevelingen

Een andere bron van inkomsten voor beide actrices zijn ongetwijfeld merkdeals. In de loop der jaren hebben ze samengewerkt met tal van merken om hun producten te promoten. Mitchell werkte met merken als Pantene, American Eagle Outfitters, Acuvue en Bioré, terwijl Ashley Benson onlangs samenwerkte met het merk Hempz.

4 En ze waagden zich ook aan het bezitten van bedrijven

Naast het werken met bekende merken, waagden beide dames zich ook aan het starten van hun eigen bedrijf. Shay Mitchell richtte het productiebedrijf Amore & Vita Inc., het reismerk BÉIS en het tequila seltzer merk Onda op.

Ashley Benson lanceerde een capsulecollectie voor brillen met Privé Revaux, evenals een mode-app genaamd Daily Vice.

3 Shay Mitchell heeft meer volgers op sociale media

Hoewel beide dames erin slaagden beroemd te blijven nadat Pretty Little Liars was ingepakt, lijkt het alsof Shay Mitchell iets populairder is. Momenteel heeft Mitchell 31,2 miljoen volgers op Instagram, terwijl Benson 21,9 miljoen volgers heeft. Op Twitter heeft Mitchell momenteel echter 3 miljoen volgers, terwijl Benson 3,9 miljoen heeft. Op TikTok heeft Mitchell 6,4 miljoen volgers, terwijl Benson slechts ongeveer 600.000 volgers heeft.

2 Ashley Benson heeft momenteel een nettowaarde van $6 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Ashley Benson momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 6 miljoen. Een groot deel van het inkomen van de ster komt uit acteren, maar een deel ervan komt ook uit sociale media en merkaanbevelingen. Het is echter veilig om te zeggen dat het grootste deel van Ashley Benson's vermogen afkomstig is van zeven jaar op Pretty Little Liars te zijn geweest.

1 En Shay Mitchell ook

Hoewel het lijkt alsof Shay Mitchels vandaag iets succesvoller is, heeft de actrice volgens Celebrity Net Worth ook een geschat vermogen van $ 6 miljoen. Mitchell heeft een aantal zeer succesvolle bedrijven, dus haar vermogen zal in de toekomst zeker groeien, maar voorlopig lijkt het erop dat het grootste deel van haar rijkdom nog steeds afkomstig is van Pretty Little Liars.

Aanbevolen: