Hoe de nettowaarde van Penn Badgley en Ed Westwick zich verhoudt sinds 'Gossip Girl' eindigde

Inhoudsopgave:

Hoe de nettowaarde van Penn Badgley en Ed Westwick zich verhoudt sinds 'Gossip Girl' eindigde
Hoe de nettowaarde van Penn Badgley en Ed Westwick zich verhoudt sinds 'Gossip Girl' eindigde
Anonim

Het tienerdrama Gossip Girl ging in 2007 in première en werd meteen een grote hit. Fans over de hele wereld konden geen genoeg krijgen van de bevoorrechte tieners uit de hogere klasse van New York City en de cast van de show werd al snel internationale sterren. De show duurde zes indrukwekkende seizoenen en eindigde in 2012. Dit jaar ging een reboot van de show in première met een gloednieuwe cast, maar de originele cast is zeker nog steeds erg populair

Vandaag bekijken we Gossip Girl-castleden Ed Westwick en Penn Badgley en hoe hun carrière veranderde nadat de show was afgelopen. In het bijzonder gaan we de twee sterren vergelijken op basis van hun rijkdom. Als je je ooit hebt afgevraagd welke beroemde acteur momenteel rijker is, blijf dan scrollen om erachter te komen!

7 Beide acteurs speelden alle zes seizoenen in 'Gossip Girl'

Laten we beginnen met te zeggen dat zowel Ed Westwick als Penn Badgley van begin tot eind bij Gossip Girl waren. De twee speelden acht jaar lang Chuck Bass en Dan Humphrey, en het is veilig om te zeggen dat het niet gemakkelijk voor hen was om afscheid te nemen van de twee personages. Voorafgaand aan Gossip Girl was Ed Westwick vooral bekend door zijn rol in films als Children of Men en Breaking and Entering, terwijl Penn Badgley vooral bekend was door zijn hoofdrol in shows als The Young and the Restless, Do Over, The Mountain en The Bedford Diaries..

6 In 2017 voegde Westwick zich bij de cast van de sitcom 'White Gold'

In 2017 voegde Ed Westwick zich bij de cast van de Engelse sitcom White Gold. Daarin portretteerde hij Vincent Swan en speelde hij naast James Buckley, Joe Thomas, Rachel Shenton, Nigel Lindsay, Linzey Cocker, Lauren O'Rourke en Lee Ross.

White Gold volgde het verhaal van het hoofd van een verkoopteam voor dubbele beglazing in het midden van de jaren tachtig en heeft momenteel een 7,4 rating op IMDb. De sitcom bracht uiteindelijk twee seizoenen uit - één in 2017 en één in 2019.

5 En in 2018 voegde Badgley zich bij de cast van de psychologische thrillershow 'You'

Net als Westwick vond ook Penn Badgley een nieuw televisieproject om in te schitteren. In 2018 ging de psychologische thrillershow You in première en daarin portretteert Badgley Joe Goldberg. Naast de Gossip Girl-acteur zijn er in de show ook Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Tati Gabrielle, Luca Padovan, Zach Cherry, Shay Mitchell, Jenna Ortega, James Scully, Carmela Zumbado, Saffron Burrows, Shalita Grant, Travis Van Winkle. en Dylan Arnold. Je volgt het verhaal van een boekwinkelmanager en seriemoordenaar die gemakkelijk geobsedeerd raakt door vrouwen en momenteel een 7,7 heeft op IMDb. Dit jaar ging seizoen drie van de show in première op Netflix, waarna het werd verlengd voor een vierde seizoen.

4 Sinds 'Gossip Girl' klaar is, is Westwick in acht films verschenen

Nadat Gossip Girl in 2012 was afgerond, heeft Ed Westwick zich zeker aangesloten bij een flink aantal projecten op het grote scherm. De afgelopen negen jaar verscheen de acteur in acht films. In 2013 was hij te zien in het romantische drama Romeo & Julia en in 2014 maakte hij deel uit van de cast van de bovennatuurlijke actiethriller Last Flight.

In 2015 was de acteur te zien in het drama Bone in the Throat en in de horrorkomedie Freaks of Nature. In 2016 werd hij gecast in de thrillerfilm Billionaire Ransom en een jaar later kregen fans hem te zien in de thriller The Crash. Vorig jaar was Westwick te zien in de oorlogsfilm Enemy Lines en dit jaar was hij te zien in de komische thriller Me, You, Madness.

3 Terwijl Badgley te zien was in zes

Terwijl Westwick meedeed aan acht films, is Badgley in vijf verschenen sinds Gossip Girl eindigde. In 2015 speelde hij in de dramafilm Greetings from Tim Buckley en in 2014 was hij te zien in het romantische drama Parts per Billion. In 2015 maakte hij deel uit van de cast van de dramafilm Cymbeline en een jaar later verscheen hij in zowel de dramafilm The Paper Store als de indiefilm Adam Green's Aladdin. Ten slotte kregen fans dit jaar Penn Badgley te zien in het komische drama Here Today.

2 Momenteel heeft Ed Westwick een nettowaarde van $6 miljoen

Gezien het feit dat Ed Westwick speelde in een van de beroemdste tienerdrama's in de geschiedenis, is het geen verrassing dat de acteur behoorlijk rijk is. Volgens Celebrity Net Worth heeft Westwick momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 6 miljoen. De acteur maakte in 2006 zijn acteerdebuut en sindsdien is hij actief in de entertainmentindustrie. Naast acteren heeft Westwick zich ook met muziek beziggehouden en door de jaren heen heeft hij geld verdiend met tal van merkdeals.

1 Terwijl Penn Badgley $8 miljoen waard is

Ed Westwick heeft zeker een indrukwekkend vermogen - maar dat van Penn Badgley wordt iets hoger geschat. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 8 miljoen, wat hem zeker rijker maakt dan zijn voormalige tegenspeler. Penn Badgley maakte in 2000 zijn acteerdebuut en is daarmee al langer actief in de entertainmentindustrie. Daarnaast is Badgley's huidige show You erg populair en het heeft zijn vermogen zeker geholpen om te groeien.

Aanbevolen: