Hoe verhoudt de nettowaarde van de Property Brothers zich tot andere HGTV-sterren?

Inhoudsopgave:

Hoe verhoudt de nettowaarde van de Property Brothers zich tot andere HGTV-sterren?
Hoe verhoudt de nettowaarde van de Property Brothers zich tot andere HGTV-sterren?
Anonim

Er zijn veel ongelooflijke shows op HGTV, maar Property Brothers is ongetwijfeld een van de beste van hen. Jonathan en Drew zijn duidelijk gepassioneerd over wat ze doen en kunnen goed met elkaar overweg, dus het was niet schokkend toen de show van start ging en de hit werd die het nu is. De tweeling heeft veel geld verdiend met de show en door hun bedrijf, en tussen de twee hebben ze een spectaculair fortuin vergaard. Maar hebben alle HGTV-sterren vergelijkbare hoeveelheden geld op de bank? Laten we eens kijken hoeveel andere tv-sterren waard zijn en hoe ze zich verhouden tot de Property Brothers.

8 Nicole Curtis - $8 miljoen

Deze lijst begint met Nicole Curtis, bekend als "die blonde meid die oude huizen redt" (in haar eigen woorden). Gedurende vele jaren was ze de gastheer van HGTV's Rehab Addict, waarin ze oude huizen in Detroit en Minneapolis zou verbouwen en restaureren. Ze was echter niet alleen de gastheer, ze diende ook als co-executive en consulting producer, dus ze had haar handen vol, maar het droeg ook bij aan het opbouwen van haar vermogen van $ 8 miljoen. De duurzaamheid van haar methode was het belangrijkste onderdeel van de show. Ze zou geen huizen omgooien om er geld mee te verdienen, ze was eigenlijk geïnteresseerd in het redden ervan. Ze koos huizen uit die ooit de mooiste in de buurt waren geweest en gebruikte kosteneffectieve ideeën zoals het kopen van gebruikte items om ze in hun oude glorie te herstellen. Hoewel haar show een grote bron van inkomsten was, is ze ook een gediplomeerd makelaar en bezit ze een kledinglijn, Curtis Design.

7 Hilary Farr - $8 miljoen

Hilary Farr is de co-host van HGTV's Love It or List It, en ze heeft het leven van zoveel mensen veranderd en tegelijkertijd een vermogen van $ 8 miljoen gecreëerd. Het uitgangspunt van de show, die sinds 2008 wordt uitgezonden, was vrij eenvoudig. Een stel of een gezin laat hun huis zien aan Hilary en makelaar David Visentin. Hilary moet het renoveren binnen het budget dat de klanten presenteren en hen overtuigen om het huis te houden, terwijl David kopers moet zoeken en hen ertoe moet brengen het te verkopen en een nieuwe plek te kopen. Naast de show verdient Hilary ook haar geld als interieurontwerper.

6 Candice Olson - $10 miljoen

Candice Olson, een van Canada's beste interieurontwerpers, heeft momenteel een vermogen van $ 10 miljoen. Haar show, Divine Design, werd voor het eerst uitgezonden in Canada, maar vanwege het succes werd het snel opgepikt door HGTV. Het bevatte Candice die een team van ambachtslieden en geschoolde arbeiders leidde bij het herontwerpen van de huizen van de klanten.

Ze had ook een andere interieurontwerpshow die werd uitgezonden in Canada op het W Network, getiteld Candice Tells All. Tegenwoordig werkt ze als interieurontwerper via haar bedrijf Candice Olson Design, dat zich richt op residentieel en commercieel ontwerp.

5 Chip en Joanna Gaines - $20 miljoen

Chip en Joanna Gaines zijn een droomteam. De twee hebben een gecombineerd vermogen van $ 20 miljoen verzameld, en hun samenwerking als co-hosts van HGTV's Opknapper heeft zeker bijgedragen aan hun fortuin. In de show werkt het stel aan het kopen en verbouwen van huizen voor klanten. Er wordt geschat dat ze via de show aan meer dan 100 huizen hebben gewerkt. Ze verdienen momenteel hun geld als de eigenaren van Magnolia Homes, een huisrenovatie-imperium waar ze toezicht op houden en dat een reeks huishoudelijke artikelen bij Target en meerdere tv-shows omvat.

4 Bryan Baeumler - $20 miljoen

Bryan Baeumler was presentator op verschillende HGTV-shows, waaronder Disaster DIY, Disaster DIY: Cottage Edition, Leave It to Bryan, House of Bryan, Bryan Inc. en Island of Bryan. De meeste hiervan werden uitgezonden op HGTV Canada. Met deze shows en zijn werk met zijn bouwbedrijf, Baeumler Quality Construction and Renovations Inc., waarvan hij president en CEO is, heeft hij een fortuin van $ 20 miljoen vergaard. Van oorsprong was hij een klusjesman, maar hij was ook een zeer slimme zakenman en wist zijn vak naar de entertainmentindustrie te brengen. Hij was ook jurylid bij de HGTV-show Canada's Handyman Challenge.

3 Christina Haack - $ 25 miljoen

Sommige lezers kennen Christina Haack misschien als Christina El Moussa vanwege haar werk met haar toenmalige man, Tarek El Moussa, in de HGTV-show Flip of Flop.

Het uitgangspunt van die show was dat Christina en Tarek, beide makelaars, samen zouden werken aan flipping houses. Christina richtte zich op interieurontwerp en Tarek op verbouwing. Tegenwoordig host ze haar eigen renovatie-tv-serie, Christina on the Coast, waarin ze eigendommen in Zuid-Californië verbouwt. Christina is momenteel $ 25 miljoen waard.

2 Mike Holmes - $30 miljoen

Mike Holmes begon zijn eerste aannemersbedrijf op 19-jarige leeftijd en tegen de tijd dat hij 21 was, had hij zijn eigen renovatiebedrijf opgericht. Dat wetende, is het geen verrassing dat hij zo'n indrukwekkend fortuin heeft vergaard. Hij heeft momenteel een nettowaarde van $ 30 miljoen en heeft het opgebouwd door zijn baan als renovator en met zijn werk aan Holmes on Homes van HGTV Canada. Hieruit volgt dat Mike naar huizen gaat van mensen die hulp nodig hebben na slechte ervaringen met andere verbouwers. Zijn uitdaging is om dingen te repareren en de eigenaren een volledig gerenoveerd huis te bieden.

1 Jonathan en Drew Scott - $200 miljoen

En tot slot, bovenaan deze lijst, Jonathan en Drew Scott, ook bekend als de Property Brothers, met een gecombineerd vermogen van $ 200 miljoen. De identieke tweeling had een passie voor handwerk sinds ze klein waren, en tegen de tijd dat ze tieners waren, waren ze al bezig met het renoveren van eigendommen. Jonathan en Drew richtten Scott Real Estate, Inc. op in 2004, waar ze toezicht hielden op de bouw van verschillende eigendommen. Property Brothers kwam uit in 2011 en is tot op de dag van vandaag een zeer populaire show. De twee zijn ongetwijfeld een stuk rijker dan de meeste HGTV-sterren, maar het kan niet gezegd worden dat een van de mensen op deze lijst precies krap bij kas zit.

Aanbevolen: