Stunned Fans ontdekken de doodsoorzaak van Tawny Kitaen

Inhoudsopgave:

Stunned Fans ontdekken de doodsoorzaak van Tawny Kitaen
Stunned Fans ontdekken de doodsoorzaak van Tawny Kitaen
Anonim

Wijlen Tawny Kitaen had een succesvolle carrière als actrice en was misschien het best bekend als de hitsensatie die in de jaren 80 in verschillende muziekvideo's verscheen. Ze bleef schitteren in verschillende shows tot ver in de vijftig, wat resulteerde in een snelle erkenning door fans van alle leeftijden.

Fans waren stomverbaasd toen ze hoorden van haar zeer plotselinge overlijden op 7 mei 2021, en de gedachten gingen onmiddellijk naar haar twee kinderen, Wynter en Raine. Terwijl haar familie worstelde om manieren te vinden om met dit immense en werkelijk onverwachte verlies om te gaan, bleef haar doodsoorzaak onbekend - tot nu toe.

Tawny Kitaens ongelooflijke carrière

Tawny Kitaen verscheen voor het eerst op het toneel in 1984 toen ze tegenover Tom Hanks speelde in de populaire comedyserie Bachelor Party. Tawny verscheen in verschillende tv-shows tijdens haar jarenlange carrière en zal voor altijd worden gecrediteerd als het echte 'it'-meisje in de muziekvideoscene.

Tawny domineerde de scene in de jaren 80 door te verschijnen in een aantal topmuziekvideo's die nog steeds erkenning krijgen. Haar meest herkenbare werk omvat optredens in de video's voor Whitesnake's Here I Go Again, Still Of The Night en The Deeper The Love, en haar meest actuele optredens zijn de shows Botched en The Surreal Life.

Haar verlies wordt gevoeld door haar fans, vrienden en familie, en uiteindelijk, 5 maanden na haar overlijden, heeft de lijkschouwer gemeld dat Kitaen stierf in haar huis in Newport Beach, Californië als gevolg van gedilateerde cardiomyopathie. Dit bevestigt het instinct van Tawny's broer - Tawny stierf aan een gebroken hart.

Tawny Kitaen stierf aan een gebroken hart

Dilated cardiomyopathie is een relatief veel voorkomende hartziekte die werd verergerd door andere factoren. Mensen rapporteren ze als zijnde; "milde coronaire atherosclerose, mirtazapine, mirtazapine-metaboliet, alprazolam, paracetamol, pregabaline en hydrocodon."

Op het moment dat het rapport van de lijkschouwer werd vrijgegeven, sprak Tawny's broer zich uit om te bevestigen dat hij vermoedde dat dit het geval was, en voelde een gevoel van afsluiting bij het kennen van de definitieve antwoorden over de oorzaak van de dood van zijn zus.

Hij vertelde verder dat hun vader in april was overleden en dat Tawny het erg moeilijk had om zijn verlies te verwerken. Het was te veel voor haar om te dragen, en de verwoesting rond het verlies van haar vader leek bij Tawny een fysieke reactie teweeg te brengen. Helaas was het niet iets dat ze kon overwinnen.

Hoewel haar toestand een fysieke en eerder bestaande aandoening was, meent Tawny's broer dat ze geërgerd was door het verlies van haar vader, en stelt dat haar doodsoorzaak zeer zeker een gebroken hart was.

Aanbevolen: