Memes hielpen Zack Snyder bij het ontdekken van de CGI-snorverwijdering van Superman in 'Justice League

Inhoudsopgave:

Memes hielpen Zack Snyder bij het ontdekken van de CGI-snorverwijdering van Superman in 'Justice League
Memes hielpen Zack Snyder bij het ontdekken van de CGI-snorverwijdering van Superman in 'Justice League
Anonim

Zack Snyder wilde niet dat de erfenis van Superman zou worden aangetast door de film van Joss Whedon uit 2017.

Henry Cavills terugkeer als Superman was een van de beste dingen van Zack Snyder's visie voor Justice League. Hetzelfde kan echter niet gezegd worden voor de 2017-versie, waar het doorgaans knappe gezicht van de Engelse acteur een vreemde CGI-wijziging vertoonde.

De regisseur vertelde over Superman's CGI-snor, waardoor Henry Cavill werd bespot door DC-fans, en legde uit hoe hij ze ontdekte via memes.

Henry Cavill's rampzalige snorverwijdering

Toen Joss Whedon de beslissing nam om de scènes van Cavill opnieuw op te nemen, was de acteur bezig met het filmen van Mission: Impossible Fallout. Zoals fans zich met plezier herinneren, droeg hij een snor in de film. Voor Justice League werd CGI gebruikt om het digitaal uit de definitieve versie van de film te verwijderen, en het resultaat was een chaotische puinhoop.

DC-fans maakten honderden memes met het bijna onherkenbare gezicht van Superman, wat ook de aandacht van Snyder trok.

De regisseur begon te vertellen wat er gebeurde via memes en was bang dat dit de mening van mensen over Superman zou beïnvloeden. "Ik heb het alleen in memes gezien", zei hij in een interview met MTV News.

Snyder besprak ook zijn opluchting dat hij de manier waarop Superman werd behandeld kon veranderen.

"Het was grappig omdat een deel van mij blij is dat we dat niet de totale erfenis hebben kunnen zijn van het harde werk dat hij de afgelopen tien jaar heeft verzet, weet je?"

"Het is triest om te bedenken dat het laatste beeld dat mensen van Superman hadden [zou kunnen zijn] dat…" concludeerde Snyder.

Henry Cavill's snorverwijdering zal altijd herinnerd worden als een van de grootste rampen in de film dat jaar, en hoewel de acteur minder filmtijd had in Snyders visie voor de film, portretteerde hij de verdiende Man of Steel-fans.

Superman droeg voor het eerst een geheel zwart pak en kreeg applaus van DC-fans die geloofden dat het waardig was voor zijn wederopstanding.

De personages van Cyborg en Barry Allen werden grondig verkend, Steppenwolf kreeg een gloednieuwe avatar en Batman en Joker hadden voor het eerst in tien jaar een betekenisvolle interactie, wat de film van Zack Snyder enorm beter maakte dan die van 2017.

Aanbevolen: