Stunned Britney Spears geeft toe dat ik niet veel buiten kom na een bezoek aan de Van Gogh-tentoonstelling

Inhoudsopgave:

Stunned Britney Spears geeft toe dat ik niet veel buiten kom na een bezoek aan de Van Gogh-tentoonstelling
Stunned Britney Spears geeft toe dat ik niet veel buiten kom na een bezoek aan de Van Gogh-tentoonstelling
Anonim

Britney Spears en haar kinderen gingen naar Van Gogh - The Immersive Experience, een reis naar het universum van de Nederlandse post-impressionistische schilder met 360º digitale projecties, VR-ervaring en een unieke sfeervolle licht- en geluidsshow.

Britney Spears danst tussen Van Goghs kunstwerken in LA

Spears plaatste een video van haar en haar twee kinderen die de tentoonstelling bezochten, dwalend door zalen waar de beroemdste schilderijen van de kunstenaar op de muren werden geprojecteerd terwijl meeslepende muziek speelde.

Toegegeven, de popster had de tijd van haar leven. Ze zei ook dat ze niet veel buiten komt, wat de gelegenheid bijzonder speciaal voor haar maakte.

"Mijn kinderen en ik gingen naar de geweldige @vangoghla … het was zo ontzettend cool … ik kom natuurlijk niet veel buiten, dus ik was behoorlijk opgewonden, " vertelde Spears.

"Ik ging met de mensen die toch van me zouden houden, hoe gek ik ook deed toen ik mijn mond opendeed !!! Het einde van de video zijn ik en een vriend die spelen en dansen op de muziek … niet doen maak je geen zorgen, het was VIP, dus er was niemand anders … we moeten echt spelen !!!" ging ze verder.

De clip stra alt zoveel vreugde uit, met Britney en haar twee zonen die door de gangen slenteren en dansen in de verlaten kamers. Ze draagt ook een rugzak geïnspireerd op een van de kunstwerken, geschonken door het bedrijf dat de tentoonstelling organiseert.

"Heel erg bedankt voor je komst!! We vonden het geweldig dat je er was", reageerde het account van de tentoonstelling op Britney's lieve kreet.

Spears sloeg biopic-scripts op Instagram

De …Baby One More Time-zangeres ging onlangs om een heel andere reden naar Instagram: om de biopicscripts te bekritiseren die ze naar verluidt zou ontvangen.

"Het is echt een raadsel voor mij dat al deze mensen me al deze scripts van mijn eigen leven beginnen te sturen, maar geen van deze scripts is zelfs waar", zegt Spears in de video.

Ze had het ook over Madonna, die momenteel samen met de met een Oscar bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody aan haar eigen 'visuele autobiografie' werkt. In een interview met Jimmy Fallon begin oktober bevestigde Madonna het nieuws van een film over haar leven.

"Ze zei dat mensen haar scripts over haar leven sturen en de scripts zijn niet eens waar. Wat denken ze?!" Vroeg Spears.

"Ik ben 39, Madonna is 60. Ik ben niet dood. Wat denken ze?!" vroeg ze ook.

Aanbevolen: