Taylor Hawkins doodsoorzaak gespeculeerd als Travis Barker leidt eerbetoon

Inhoudsopgave:

Taylor Hawkins doodsoorzaak gespeculeerd als Travis Barker leidt eerbetoon
Taylor Hawkins doodsoorzaak gespeculeerd als Travis Barker leidt eerbetoon
Anonim

50-jarige drummer Taylor Hawkins dood wordt in verband gebracht met drugsgebruik.

De vader van drie kinderen had een geschiedenis van drugsgebruik en stierf in een hotelkamer in Casa Medina - ten noorden van de Colombiaanse stad Bogota. Foo Fighters zou spelen tijdens een concert in de Colombiaanse hoofdstad.

De politie in Bogota heeft een verklaring vrijgegeven

De Metropolitan Police van Bogota zei in een verklaring aan lokale kranten: "De doodsoorzaak moet nog worden vastgesteld. Volgens zijn naasten zou de dood verband kunnen houden met het gebruik van drugs."

Bronnen in het hotel waar Hawkins stierf, belden naar verluidt de hulpdiensten nadat de drummer klaagde over pijn op de borst. Helaas stierf hij tegen de tijd dat de medische hulpverleners arriveerden.

In 2001 nam Taylor Hawkins een overdosis heroïne

Vier jaar nadat hij bij Foo Fighters kwam, nam Hawkins een overdosis heroïne en belandde in 2001 in coma in Londen.

Zijn Foo Fighters-bandmaat Dave Grohl stond aan zijn bed totdat hij volledig herstelde. Grohl schreef over het incident in het nummer "On The Mend" voor hun album uit 2005.

Hawkins vertelde Q magazine over de track: "Ik wil die s--t niet weten. Ik echt niet. Helaas zal dat voor altijd een deel van mijn verhaal zijn, iets dat gebeurde in ik ben achter in de twintig door een idioot te zijn. Sommige dingen kunnen wat mij betreft beter onuitgesproken blijven."

Miley Cyrus en nog veel meer hebben hulde gebracht aan Taylor Hawkins

Miley Cyrus, die momenteel op tournee is in Zuid-Amerika, kondigde op Instagram aan dat ze haar volgende concert zou opdragen aan de overleden drummer. Het voormalige kindsterretje deelde een zwart-witfoto van Hawkins die op zijn drumstel op het podium rockt terwijl hij zijn kenmerkende glimlach liet zien.

"Dit is hoe ik je altijd zal herinneren…", schreef ze bij haar foto, voordat ze eraan toevoegde: "Mijn show morgen is opgedragen aan Taylor Hawkins."

Ozzy Osbourne twitterde: "@TaylorHawkins was echt een geweldig persoon en een geweldige muzikant. Mijn hart, mijn liefde en mijn condoleances gaan uit naar zijn vrouw, zijn kinderen, zijn familie, zijn band en zijn fans. Tot ziens aan de andere kant."

Zijn vrouw, Sharon Osbourne, voegde toe: "Rust in vrede taylorhawkins die al onze liefde naar zijn vrouw en kinderen stuurt."

Blink-182-drummer Travis Barker deelde een zwart-witfoto van Hawkins, in het bijschrift dat hij gedeeltelijk schreef: "Ik heb de woorden niet. Triest om dit te schrijven of om je nooit meer te zien. Om te zeggen Ik zal je missen, mijn vriend is niet genoeg. Tot de volgende keer dat we drummen en roken in de jongenskamer… Rust in vrede."

Queen-gitarist Brian May schreef: "Nee. Het kan niet. Hartverscheurend. Taylor, je was familie voor ons. Onze vriend, onze broer, ons geliefde kind. Zegen je. We zullen je zo erg missen."

Nickelback voegde toe: “In volslagen ongeloof bij het nieuws van Taylor Hawkins. Ons diepste medeleven aan zijn familie, zijn bandleden, zijn team, zijn vrienden en iedereen die ooit werd geraakt door de muziek die hij creëerde met @foofighters @Alanis en zoveel anderen. Dit is zo ongelooflijk triest."

Kiss-frontman Gene Simmons schreef online: "Geschokt en bedroefd om te horen dat @taylorhawkins vandaag is overleden.! Onze gebeden en condoleances gaan uit naar de familie Hawkins, vrienden en fans van @foofighters. Verdrietig."

Beatles-icoon Ringo Starr twitterde: "God zegene Taylor vrede en liefde voor al zijn familie en de band vrede en liefde."

Aanbevolen: