Betty White doodsoorzaak onthuld terwijl president Biden hulde brengt aan de iconische 'Golden Girl

Inhoudsopgave:

Betty White doodsoorzaak onthuld terwijl president Biden hulde brengt aan de iconische 'Golden Girl
Betty White doodsoorzaak onthuld terwijl president Biden hulde brengt aan de iconische 'Golden Girl
Anonim

Beloved Golden Girls-ster Betty White is overleden.

De Emmy-winnende actrice had een carrière van meer dan 80 jaar. Ze zou vrijdagochtend een natuurlijke dood zijn gestorven in haar huis, bevestigde TMZ. De politie werd gezien in het huis van White om haar dood te onderzoeken als een procedure. Er werd ook een busje van een zwarte lijkschouwer gezien die haar huis verliet, aangezien de autoriteiten bevestigden dat er "geen kwaad opzet" was in verband met de dood van White.

Op 28 december tweette ze haar laatste bericht: "Mijn 100e verjaardag… Ik kan niet geloven dat het eraan komt en People Magazine viert feest met mij! Het nieuwe nummer van @People is morgen in het hele land verkrijgbaar bij kiosken."

'Een cultureel icoon'

President Joe Biden leidde hulde aan de ster en tweette: "Betty White bracht een glimlach op de lippen van generaties Amerikanen. Ze is een cultureel icoon dat heel erg zal worden gemist. Jill en ik denken aan haar familie en zo degenen die van haar hielden deze oudejaarsavond."

Het Amerikaanse leger bedankte haar ook voor haar diensten in de Tweede Wereldoorlog. "We zijn bedroefd door het overlijden van Betty White", tweette het leger. "Ze was niet alleen een geweldige actrice, ze diende ook tijdens de Tweede Wereldoorlog als lid van de American Women's Voluntary Services."

'De wereld ziet er nu anders uit'

Michelle Obama, Ryan Reynolds, Reese Witherspoon en Viola Davis brachten ook hulde aan de iconische artiest.

First Lady Jill Biden, die genoot van een oudejaarslunch met haar man, voegde toe: "Wie hield er niet van haar? We zijn zo verdrietig over haar dood."

Reynolds, die een dag eerder een grapje met White had gemaakt via sociale media, plaatste een foto van de actrice op zijn Instagram."De wereld ziet er nu anders uit. Ze was geweldig in het trotseren van verwachtingen. Ze slaagde erin heel oud te worden en op de een of andere manier niet oud genoeg. We zullen je missen, Betty", schreef hij.

"Zo verdrietig om te horen dat Betty White is overleden", zei actrice Reese Witherspoon. "Ik vond het geweldig om naar haar personages te kijken die zoveel vreugde brachten. Bedankt, Betty, dat je ons allemaal aan het lachen hebt gemaakt."

"RIP Betty White! Man dacht ik dat je voor altijd zou leven, "schreef HTGAWM-ster Viola Davis. "Je blies een enorm gat in deze wereld die generaties zal inspireren. Rust in glorieuze vrede … je hebt je vleugels verdiend."

Jennifer Love Hewitt heeft een emotionele video gedeeld

Actrice Jennifer Love Hewitt plaatste een video van haarzelf huilend met de boodschap: "Heartbroken. Mijn engel. Mijn idool. Mijn vriend. Ik mis je nu al." Het paar speelde samen in de Hallmark-film The Lost Valentine uit 2011 en werden goede vrienden.

Voormalig first lady Michelle Obama deelde een foto van Betty en hun overleden hond Bo terwijl ze haar hulde bracht.

Betty White doorbrak barrières, tartte de verwachtingen, diende haar land en zette ons allemaal aan het lachen. Ze was ook een dierenliefhebber en activist, en Bo bracht graag tijd met haar door.

Er was niemand zoals zij, en Barack en ik sluiten ons aan bij zovelen die de vreugde zullen missen die ze de wereld heeft gebracht. Ik weet dat onze Bo ernaar uitkijkt haar in de hemel te zien.

White had de langste tv-carrière voor een vrouwelijke entertainer

Op haar 96e verjaardag schreef ze "wodka en hotdogs" voor haar lange levensduur en voegde eraan toe dat het op en neer gaan van de trappen van haar huis met twee verdiepingen haar in vorm hield. Het belangrijkste was dat ze zei: "Het is je kijk op het leven die telt. Als je jezelf licht opvat en jezelf niet al te serieus neemt, kun je al snel de humor in ons dagelijks leven vinden."

Toen ze in 2014 het Guinness World Record kreeg voor de langste tv-carrière voor een vrouwelijke entertainer, zei ze: "Ik heb helemaal geen spijt. Geen. Ik beschouw mezelf als de gelukkigste oude vrouw op twee voeten."

Aanbevolen: