The Challenge: All Stars' Seizoen 2: Wie heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

The Challenge: All Stars' Seizoen 2: Wie heeft het hoogste vermogen?
The Challenge: All Stars' Seizoen 2: Wie heeft het hoogste vermogen?
Anonim

MTV's The Challenge begon eind jaren negentig en heeft verschillende seizoenen en castleden gehad die strijden om het prijzengeld. In de loop der jaren is de prijs aanzienlijk gestegen, waardoor de deelnemers van elke periode een beetje competitiever zijn dan de vorige.

Op 13 oktober werd een nieuw seizoen van de show genaamd The Challenge: All-Stars aangekondigd door Paramount+, met sterren die eerder in de show zijn verschenen. Een ding dat deze OG's gemeen hebben, is dat ze allemaal een trackrecord hebben van hun vorige optreden en dat ze ook een paar dollar hebben verdiend aan de show. Hier zijn enkele van de rijkste castleden.

8 Janelle Casanave - $14 miljoen

Laat je niet misleiden door het goede uiterlijk, want Janelle Casanave is zo stoer als ze komen. Casanave, over het algemeen beschreven als onafhankelijk en dat feit heeft ze herhaaldelijk bewezen met haar levenskeuzes. Ze deed mee aan The Real World: Key West. Bovendien was ze ook een concurrent van The Gauntlet, voor haar recente casting op de All-Stars 2. Naast haar succes in de reeks wedstrijden, is ze ook een model en een visagist. Casanave heeft ook een diploma in de rechten van de Universiteit van San Francisco. De ster heeft momenteel een geschat vermogen van $ 14 miljoen, die ze verdiende met haar carrière in modellenwerk en make-upartiesten.

7 Jasmine Reynaud - $12 miljoen

Amerikaanse tv-persoonlijkheid Jasmine Reynaud werd beroemd door haar optredens in verschillende realityshows. Ze was de eerste cast voor een aantal MTV-shows, waaronder The Real World: Cancun, een show die in juni 2009 werd uitgezonden. Daarvoor werkte ze als barman bij Derek Chavez, voordat het duo later in de show werd gecast. Reynaud was te zien in andere tv-shows, zoals The Real World spin-offshow The Challenge, evenals de reality-wedstrijdshow Endurance, die ze won. Reynaud verwierf bekendheid en winst door haar reeks optredens, in combinatie met andere investeringen die haar hebben geholpen een nettowaarde van $ 12 miljoen te vergaren.

6 M. J. Garrett - $12 miljoen

M. J. Garrett begon zijn carrière in entertainment als acteur, voordat hij later een professionele voetballer werd bij de Cleveland Browns van de National Football League. De ster was vroeger een speler bij Texas A&M, totdat hij in 2017 werd opgesteld door de NFL. Tot nu toe heeft Garrett twee Pro Bowls op zijn naam staan en in 2020 ontving hij de First-Team All-pro eer. Hij wordt over het algemeen beschouwd als een OG van The Challenge, omdat hij in The Real World: Philadelphia. Garrett deed mee en won The Gauntlet 2. Kort daarna nam hij ook deel aan The Gauntlet III, The Duel II en nu aan All-Stars 2. Hij heeft momenteel een geschat vermogen van $ 12 miljoen.

5 Laterrian Wallace - $7 miljoen

Laterrian Dominique Wallace nam deel aan de Road Rules: Maximum Velocity Tour en Battle of the Sexes, The Gauntlet, All-Stars en All-Stars 2. Hij bereikte ook de finalistenposities in The Extreme Challenge. Wallace doet het goed voor zichzelf, aangezien hij onlangs een graad in biologie heeft behaald, wat hem een reeks banen heeft opgeleverd. Wallace heeft ook een paar modelleringsoptredens gekregen, waaronder een baanbaan voor Versace. In de loop van zijn carrière heeft Wallace een geschat vermogen van $7 miljoen verdiend.

4 Darrell Taylor - $5 miljoen

Darrell Taylor is al heel lang een favoriet bij fans van The Challenge. Hij heeft The Gauntlet, The Inferno II en Fresh Meat gewonnen. Naast zijn drie titels won hij ook het bedrag van $ 243.000. Dankzij zijn winst en zijn werk als personal trainer wordt de ster momenteel geschat op $ 5 miljoen.

3 Derrick Kosinski - $1,5 miljoen

Derrick Kosinski is een televisiepersoonlijkheid die beroemd is om zijn concurrentievermogen in MTV's The Challenge. Kosinski heeft verschillende optredens gehad, waaronder in The Inferno II, Fresh Meat, Battle of the Sexes 2 en The Gauntlet 2. Kort daarna bouwde hij een succesvolle carrière op in competitieve CrossFit-games. Kosinski heeft momenteel een geschat vermogen van $1,5 miljoen.

2 Jonna Mannion - $1,25

Jonna Mannion begon haar carrière in entertainment op 13-jarige leeftijd in de Discovery Kids-show Endurance en won de wedstrijd met haar partner Aaron Thornberg, wat hen een reis naar de Amazone opleverde. Mannion speelde daarna in andere competities en tv-shows, waaronder MTV's The Real World: Cancun, Rehab: Party at the Hard Rock Hotel, The Challenge en het nieuwe All-Stars-seizoen in 2021. Mannion wordt momenteel geschat op $ 1,25, die werd verdiend met haar verschillende televisieoptredens.

1 Teck Holmes - $400, 000

Teck Holmes is een professionele acteur en televisiepersoonlijkheid die tussen 2000 en 2001 te zien was in MTV's The Challenge. Holmes is vooral bekend om zijn rollen in realityshows zoals Hole in the Wall, Say What? karaoke. Later stapte hij over naar de filmindustrie en kreeg hij belangrijke rollen in een grote verscheidenheid aan films zoals Ganked, Malibooty en Trust Issue. Holmes heeft momenteel een geschat vermogen van $ 400.000.

Aanbevolen: