10 minder bekende feiten over MTV 'Challenge' fan-favoriet, Derrick Kosinski

Inhoudsopgave:

10 minder bekende feiten over MTV 'Challenge' fan-favoriet, Derrick Kosinski
10 minder bekende feiten over MTV 'Challenge' fan-favoriet, Derrick Kosinski
Anonim

In de loop der jaren heeft The Challenge van MTV sterren gemaakt van zijn castleden, en op de lijst met sterren staat Derrick Kosinski. Kosinski nam deel aan een aantal games, waaronder Battle of the Sexes 2, The Gauntlet 2, Fresh Meat, The Duel, Cutthroat, en werd onlangs gecast in het nieuwe All-Stars seizoen 2. Hij bereikte ook de finalistenpositie in The Inferno II, XXX: Dirty 30, en won enkele andere, zoals The Inferno 3, The Island en The Ruins.

Tijdens de show gaf hij fans een voorproefje van wat hij te bieden had, waardoor hij een grote kanshebber werd. Over het algemeen hielp zijn verschijning op The Challenge hem in de schijnwerpers te zetten, aangezien hij nu wereldwijd wordt erkend door zijn deelnamedagen. Hierdoor heeft hij zich kunnen wagen aan een reeks dingen die momenteel zijn leven vormen. Ongeacht of je een ster bent, er is nog steeds veel dat fans niet weten over Kosinski, en daarom zijn we hier vandaag. Hier zijn 10 niet zo bekende feiten over Derrick Kosinski.

10 Hij heeft zich ooit vrijwillig aangemeld voor eliminatie om collega-teamgenoten te redden

Na een eliminatie-aflevering van The Challenge in november 2018 onthulde fan-favoriete deelnemer Derrick Kosinski dat hij probeerde zichzelf op te geven voor eliminatie.

Volgens de ster was de reden voor zijn bereidheid om te worden geëlimineerd vanwege een blessure die mededeelnemer Travis op dat moment had. Voor Kosinski was het geen nadeel dat hij werd uitgeschakeld, aangezien hij ook zijn andere vrienden, Big Easy en Alton, wilde redden. Zijn teamgenoten, Aneesa en Jemmye hielden hem echter tegen voordat hij het officieel kon maken.

9 Derrick Kosinski was vroeger getrouwd

In de begindagen van zijn carrière trouwde Kosinski met Amy Manchin. Kort daarna begon de naam van Manchin de krantenkoppen te halen vanwege bepaalde huwelijksproblemen tussen haar en haar niet-gescripte televisiester-echtgenoot, Derrick Kosinski. Hoewel ze getrouwd was met een ster, slaagde Manchin erin de meeste details van haar leven uit de media te houden. Na de Road Rules Competition in 2004 nam Kosinski wat vrije tijd en kwam acht jaar later terug naar de show als een gescheiden man.

8 Hij is goed gelezen

Derrick werd in 1983 geboren uit zijn in Chicago wonende ouders en ging ook naar de middelbare school in Maine East in Chicago. Kort daarna verliet de ster de stad om zijn opleiding voort te zetten en behaalde een diploma aan het Oakton Community College, Des Plaines, Illinois.

7 Derrick Kosinski is een professionele acteur

Hoewel hij vooral bekend staat om zijn deelname aan The Challenge, aangezien hij van 2004 tot 2018 verschillende keren in de show heeft gespeeld, is Derrick Kosinski ook een professionele acteur. De ster bouwde zijn faam voor het eerst op door de shows waarin hij verscheen, zoals Road Rules, en dat hielp hem een professionele acteerrol in de film Hyenas te krijgen.

6 Derrick is een vader

In het begin van de jaren 2000, toen Kosinski nog steeds getrouwd was met Amy Manchin, werd hij vader, net als enkele van zijn andere collega-castleden. Kosinski's kind, Derrick Jr, werd in januari 12 en werd in het openbaar gevierd door zijn vader. Hoewel Derrick momenteel gescheiden is van zijn Manchin, lijkt de relatie van de ster met zijn zoon nog steeds even sterk als altijd.

5 Kosinski concurreert in CrossFit-spellen op professioneel niveau

Derrick Kosinski nam in 2012 professioneel deel aan CrossFitness met een team genaamd Mountaineer CrossFit, waar hij de 330e plaats behaalde door zijn deelname op regionaal niveau. Hij schreef zich het jaar daarop in bij hetzelfde team en klom naar de 213e positie in 2013. In de loop der jaren klom Kosinski op in de gelederen en begon hij op mondiaal niveau te concurreren. In 2016 werd de ster gerangschikt onder de Individual Men-divisie om wereldwijd op de 16469e positie te staan.

4 Hij is een van de rijkste castleden van MTV's The Challenge

Naast het geld dat hij verdiende met het winnen van verschillende competities, zoals The Inferno II, verdient Kosinski ook geld met zijn andere opdrachten. De ster is betrokken bij Ventures zoals zijn CrossFit-professionaliteit, tv-optredens, hosting The Mania Podcast en algemene entertainmentoptredens hebben hem een geschat vermogen van $ 1,5 miljoen opgeleverd. Als zodanig wordt Kosinski beschouwd als een van de rijkste The Challenge-castleden ooit.

3 Derrick Kosinski host MTV's Challenge Mania Podcast

Derrick Kosinski host momenteel de Mania-podcast, die in feite informatie geeft over MTV's The Challenge-competities. Kosinski werd gekozen voor de rol vanwege zijn ervaring met eerdere deelname aan de show. Hij runt nu een podcast waar af en toe beroemde gasten over de vloer komen.

2 De ster liep een zware blessure op terwijl de uitdaging aan de gang was

Hoewel Kosinski over het algemeen wordt beschouwd als een topkandidaat in The Challenge, had hij ook slechte dagen. Tijdens The Battle Of The Sexes 2 had de ster iets te veel gedronken en liep een blessure op. Hoewel de blessure hem afremde, herstelde hij snel en eindigde toch als finalist.

1 Kosinski is verloofd

Op 20 januari ging Derrick Kosinski naar zijn Instagram-pagina om te onthullen dat hij zijn vriendin, Nicole Gruman, ten huwelijk had gevraagd. De podcast-host van Mania onthulde dat hij de grote vraag een dag voordat de post werd geplaatst, had gesteld, terwijl hij en Gruman op een wandeltocht waren in Coopers Rock State Forest in West Virginia. Het nieuws over hun verloving heeft zich als een lopend vuurtje over het internet verspreid en het is duidelijk dat de ster meer dan klaar is om aan deze nieuwe fase van zijn leven te beginnen.

Aanbevolen: