Minder bekende feiten over Yolanda Hadid

Inhoudsopgave:

Minder bekende feiten over Yolanda Hadid
Minder bekende feiten over Yolanda Hadid
Anonim

Voormalig model en tv-persoonlijkheid Yolanda Hadid,56, haalde onlangs de krantenkoppen nadat er beschuldigingen waren ontstaan dat Zayn Malik - ex-vriend van dochter Gigi - haar had geslagen tijdens een argument. De gevolgen van het nieuws waren aanzienlijk, waarbij Gigi's relatie onder de druk bezweek.

Yolanda is de moeder van Gigi, Bella en Anwar Hadid - die op zichzelf allemaal succesvolle modellen zijn - en heeft zich na het einde van haar modellencarrière in verschillende projecten vertakt, waaronder het verschijnen in een aantal realityshows, en schrijft haar eigen memoires Believe Me: My Battle with the Invisible Disability of Lyme Disease na haar reis met de ziekte.

Je kent Yolanda misschien het beste van haar periode in de populaire realityshow The Real Housewives of Beverly Hills. Maar hoe goed ken je haar? Hier zijn enkele minder bekende feiten over de ster die je misschien nog niet hebt gehoord!

6 Yolanda is twee keer getrouwd

De Nederlandse schoonheid is misschien het meest bekend om haar huwelijk met de Jordaans-Amerikaanse zakenman Mohammed Hadid, waaruit haar drie kinderen voortkwamen, maar ze trouwde in feite opnieuw na hun scheiding in 2000.

In 2011 stapte Hadid opnieuw in het huwelijksbootje met de Canadese muzikant David Foster. Na vier jaar huwelijk kondigden ze echter aan dat hun relatie was beëindigd en dat hun scheiding in 2017 werd afgerond. Foster is nu getrouwd met zangeres en actrice Katharine McPhee.

Yolanda heeft haar relaties met haar kinderen vaak geprezen, wat haar veel kracht en betekenis geeft. Hadid is niet alleen een ondersteunende moeder, maar ook een zeer praktische oma, en wordt vaak gezien wanneer ze met kleindochter Khai (dochter van Gigi) aan het wandelen is.

5 Ze heeft ook gevochten tegen de ziekte van Lyme

Fans zijn misschien ook niet op de hoogte van Yolanda's 'onzichtbare' strijd tegen de ziekte van Lyme - een ernstige ziekte veroorzaakt door tekenbeten - waarmee ze in 2012 werd gediagnosticeerd. De strijd is lang en zwaar geweest voor de ster, maar na jaren van medische behandelingen, dieetveranderingen en ziekenhuisbezoeken, is ze nu in remissie van de ziekte en voelt ze zich weer gezond en levendig.

Dit heeft Yolanda er niet van weerhouden om door te gaan met het verspreiden van het bewustzijn over de ziekte, die vaak verkeerd wordt begrepen en notoir moeilijk te behandelen is.

4 Yolanda had een moeilijke jeugd

Yolanda staat bekend om haar sterke arbeidsethos - en haar inspanningen om dit bij haar succesvolle kinderen bij te brengen - maar je weet misschien niet waar deze sterke persoonlijke drive vandaan komt. Het was inderdaad haar eigen moeilijke jeugd die de jonge Yolanda aanspoorde om rijkdom en succes te vinden.

Op zevenjarige leeftijd verloren Yolanda en haar broer Leo hun vader, die omkwam bij een tragisch auto-ongeluk. Hierdoor moest hun moeder hen alleen opvoeden, en het legde een aanzienlijke financiële druk op het gezin. Yolanda werd aangemoedigd om op 12-jarige leeftijd te gaan werken om hen te ondersteunen, en op 16-jarige leeftijd werd ze ontdekt als een modellentalent. Deze moeilijkheden en vroege druk hebben ervoor gezorgd dat Yolanda de vrouw is die ze nu is.

3 Ze maakte de familieband met de Jenner-clan

Het is misschien verrassend om te horen, maar er is een familieband tussen de modellerende Hadid-familie en de modellerende Jenner-clan! Ja het is waar. Door haar tweede huwelijk met David Foster legde Yolanda een link. Davids eerste vrouw, Linda Thompson, was getrouwd met Caitlyn Jenner, die op haar beurt getrouwd was met Kris Jenner, met wie ze dochters Kylie en Kendall heeft. Beetje ingewikkeld! Kleine wereld, hè?

2 Yolanda houdt van paardrijden als hobby

Als er iets is waar Yolanda meer van houdt dan haar dochters, dan zijn het haar paarden. Het ex-model is gewoon gek op ze en brengt veel van haar vrije tijd door met paardrijden, uitmesten en anderszins zorgen voor haar paardenvrienden. Ze rijdt al tientallen jaren paard en heeft enkele jaren geleden haar droom vervuld om haar eigen boerderij te kopen. In haar huis in Pennsylvania fokt Yolanda runderen, kippen, schapen, bijen, paarden, miniatuurpaarden en zelfs geiten! Schattig!

1 En ze heeft momenteel een vriendje

Te midden van al het drama van de afgelopen tijd, heb je misschien niet gehoord dat Yolanda momenteel aan het daten is! Ja, Yolanda heeft al meer dan twee jaar een relatie met vriend Joseph Jingoli en vierde onlangs hun tweejarig jubileum. Om dit te vieren, ging Yolanda naar Instagram om een oprechte boodschap aan haar man te delen:

"Mijn hele leven heb ik gebeden voor iemand zoals jij!! Bedankt dat je zo'n helder licht in mijn leven bent, de rust in mijn storm en dat je de meest eervolle man bent die ik ken", schrijft Yolanda. "Gelukkige 2-jarige verjaardag Joey Jingoli, ik hou van je en waardeer je."

Er lijkt zeker liefde in de lucht te zijn voor Yolanda en haar 'cowboy' - de Real Housewives-ster plaatst vaak schattige foto's van het stel dat samen opgetrokken is, of aan het werk gaat op haar boerderij in Pennsylvania.

Aanbevolen: