Minder bekende feiten over Spider-Man Star, Jacob Batalon

Inhoudsopgave:

Minder bekende feiten over Spider-Man Star, Jacob Batalon
Minder bekende feiten over Spider-Man Star, Jacob Batalon
Anonim

Hij is gewoon je vriendelijke buurt Ned? Spider-Man: No Way Home komt op 17 december naar de bioscoop en iedereen kijkt uit naar de terugkeer van de oude schurken en mogelijk de terugkeer van de eerste twee Spider-Mans: Tobey Maguire en Andrew Garfield. Maar er is één personage dat erg onderschat wordt.

Ned Leeds, de beste vriend van Peter Parker, wordt gespeeld door Jacob Batalon. Hij heeft de rol gespeeld voor alle drie de films en het zal interessant zijn om te zien hoe zijn personage zich in de volgende drie zal ontwikkelen. Terwijl Ned en Peter maatjes op het scherm zijn, zijn ze er vrienden van af? Waar heb je hem eerder gezien? En wat heeft hij op komst. Batalon is misschien nog geen begrip, dus je weet misschien niet veel over hem.

Dit is wat je misschien niet weet over Spider-Man-ster, Jacob Batalon.

8 Het vroege leven van Jacob Batalon

Jacob Batalon werd geboren in Honolulu, Hawaii op 9 oktober 1996, waarmee hij 25 jaar oud is. Zijn ouders zijn Filipijns en hij heeft veel halfbroers en -zussen - een broer en zus van zijn moeder en een broer en twee zussen van zijn vader. Hoewel hij als Filipijns geboren is, kan hij de moedertaal niet spreken. Hij begrijpt het echter wel als zijn familie het gebruikt.

7 Jacob Batalon's opleiding

Hij ging als kind naar de katholieke school - St. Anthony's School en vervolgens Damien Memorial School - en ging daarna verder met zijn passies. Na zijn afstuderen aan de Damien Memorial School, ging Batalon naar het Kapi'olani Community College om muziektheorie te studeren voordat hij stopte om iets anders na te streven. Uiteraard verschoof zijn interesse naar acteren, en hij volgde een tweejarig acteerprogramma aan het New York Conservatory for Dramatic Arts.

6 Zijn acteercarrière

Kort nadat hij acteren had gestudeerd, kreeg Batalon zijn eerste rol in de film, North Woods. Maar zijn leven zou nog niet veranderen. In 2017 kreeg hij zijn eerste grote rol in Spider-Man: Homecoming als Ned Leeds. Deze rol zette hem echt op de kaart, vooral onder de jongere generatie. Na die eerste film tekende hij voor nog twee Spider-Man-films en maakte hij zelfs cameo's in de laatste twee Avengers-films.

Maar afgezien van zijn webslingerende vriend, vertakt Batalon zich naar andere rollen. Hij speelde onder meer in Every Day, Blood Fest, Banana Split en, naast de MCU, Let It Snow. En zijn acteercarrière is nog maar net begonnen.

5 Jacob Batalon's vriendschap met Tom Holland

Als je deel gaat uitmaken van de MCU, word je familie. Batalon en Tom Holland ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Spider-Man: Homecoming en zijn sindsdien onafscheidelijk. De twee acteurs en co-ster, Zendaya werden allemaal aangemoedigd om samen rond te hangen om een band op te bouwen en dat resulteerde in een filmavond in het huis van Holland. Tijdens het filmen van Homecoming trok Batalon onverwachts in bij Nederland en raakte al snel bevriend met zijn beste vrienden. Op en buiten het scherm houdt de groep ervan om rond te hangen en elkaar uit te schelden.

4 Jacob Batalon's vriendin

Batalon is momenteel aan het daten met Valerie Page Clark, volgens The Recent Times en andere media. Er is niet veel over haar bekend, maar we weten wel dat ze in 2021 zijn begonnen met daten en dat ze hun relatie graag privé houden. Haar Instagram is privé, maar ze heeft wel een indrukwekkende 42k+ volgers. Batalon deelt wel veel selfies met zijn vriendin op zijn sociale media. Hun eerste post samen was op 7 maart 2021, maar ze zijn waarschijnlijk al langer samen.

3 Hij verloor meer dan 100 pond

Hollywood krijgt hem te pakken. Mensen meldden dat de acteur meer dan 100 pond verloor voor zijn rol in Spider-Man: No Way Home, dat op 17 december uitkomt. Hij debuteerde de nieuwe look in oktober 2020 op Instagram."Probeer me niet te pakken te krijgen. Ik ben de hele dag vibin????????cheee?Trouwens, hoewel ik de bezorgdheid waardeer, kunnen mensen stoppen me te vertellen dat ik nu moet afvallen??‍♀️," hij onderschrift de foto. Veel van zijn collega's feliciteerden hem met zijn gezondheidsprestatie.

2 'Spider-Man: No Way Home'

Batalon zal verschijnen als Ned Leeds in de derde aflevering van Spider-Man: No Way Home komt op 17 december in de bioscoop en Batalon, die in de trailer te zien was, blijft aan de zijde van zijn beste vriend als een multi -vers opent in hun wereld. Veel fans worden ertoe gebracht te geloven dat hij een grotere rol in de film zal spelen en in de Hobgoblin zal veranderen, zoals stripfans eerder hebben gezien. Er zijn nog maar een paar weken om te zien of die theorie uitkomt.

1 Jacob Batalon's netto waarde

In een Marvel-film spelen betekent een behoorlijk aanzienlijk salaris krijgen. Batalon heeft een flink aantal acteercredits op zak en met de hoofdrol in MCU-films wordt zijn vermogen geschat op ongeveer $ 1 miljoen, volgens talloze websites. Na de derde film zal het alleen maar toenemen naarmate zijn bekendheid en populariteit toenemen. Om net in Hollywood te beginnen, is dat een behoorlijk indrukwekkend vermogen. Na No Way Home zal hij de hoofdrol spelen in de Syfy TV-show, Reginald the Vampire.

Aanbevolen: