15 Minder bekende feiten over de relatie tussen Kim en Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

15 Minder bekende feiten over de relatie tussen Kim en Kourtney Kardashian
15 Minder bekende feiten over de relatie tussen Kim en Kourtney Kardashian
Anonim

Met Keeping Up With The Kardashians moet de show doorgaan. De Kardashians zullen er alles aan doen om het publiek aan hun show gekluisterd te houden. Als dat betekent dat je controverses aanwakkert of fysieke gevechten hebt, het zij zo. Hoewel ze sterke familiebanden vertonen, onthullen ze ook familievetes.

De langste ruzie was tussen Kim en Kourtney - hun relatie wordt met elke aflevering complexer en omstreden. Tijdens vakanties die gelukkige gelegenheden zouden moeten zijn, raken de twee onvermijdelijk verwikkeld in vervelende ruzies over triviale kwesties. Kim zou er geen probleem mee hebben als Kourtney KUWTK verlaat. Kourtney voelt zich onderdrukt door de eisen van het filmen van de show en heeft de wens geuit om te stoppen.

Kim is de rijkste van de Kardashians - ze leidt een rijk. Kourtney heeft ook een niche voor zichzelf veroverd in media en modellenwerk. Een snelle herhaling van de afleveringen van de afgelopen jaren laat zien hoe de relatie van de twee succesvolle zussen in de loop van de tijd is veranderd, en niet ten goede.

15 Het gevecht tussen Kim en Kourtney begon in de zomer van '18

In lijn met de strategie om problemen binnen het gezin te laten zien, ontvouwde zich een aangrijpend drama tussen Kim en Kourtney Kardashian. Dit gebeurde in de zomer van '18. Kourtney verliet KUWTK een tijdje vanwege de spanning. Ze kwam terug, maar de trailers die nu worden uitgezonden, van komende afleveringen, laten zien dat de twee weer fysiek worden.

14 De Kardashian Sisters gingen schelden

Kim heeft een behoorlijk slecht humeur, zoals je misschien hebt gemerkt als je op KUWTK hebt afgestemd. Ze zal snel opwarmen en dan dingen zeggen. Ze zal haar toevlucht nemen tot schelden en dat soort dingen, en Kourtney zal in natura reageren. Deze twee zijn echt verschillend en hun relatie kan echt verschrikkelijk zijn.

13 Kourtney heeft Kims babyshower gemist

Na de ruzie was Kourtney afwezig bij Kims babyshower. Kim nam dit ter harte. Ze zei dat ze verwachtte dat haar zus over de negativiteit heen zou komen en zou deelnemen aan het familiegebeuren, maar Kourtney sleepte de vete eruit.

Een geërgerde Kim merkte op dat Kourtney niet zo gek was op familie. Kim had het gevoel dat Kourtney zou zijn komen opdagen als ze familiebanden had gewaardeerd.

12 De twee begonnen een woordenoorlog op Twitter

Toen werd er een hele reeks tweets uitgewisseld tussen Kim en Kourtney, over Kim's babyshower. Kim schreef dat ze eerder de lancering van haar schoonheidsproduct had opgeofferd in het belang van het gezin, maar toen het erop aankwam om haar babyshower bij te wonen, wees Kourtney haar af.

Kourtney zei dat mensen verschillende prioriteiten hebben; zij is moeder.

11 Kim dacht dat Kourtney hun familie niet respecteerde

Kim twitterde in augustus 2018 dat Kourtney de familie niet respecteerde, maar toch profiteerde ze van het leven van een Kardashian. De fotoshoot voor de kerstkaart was niet prettig. Blijkbaar gedroeg Kourtney zich grappig, en een evenement dat goede herinneringen moest creëren, was niet erg leuk.

Ze verpestte het evenement, maar bleef voordelen halen uit haar familienaam.

10 Kourtney beweerde dat ze altijd geplukt zou worden

Toen ze hierover werd ondervraagd, vertelde Kourtney aan E!News dat ze er zeker trots op was een Kardashian te zijn. Ze was echter regelmatig beoordeeld en bekritiseerd in de show. Ze zei dat ze dag in, dag uit werd gepest. Dit werd haar een beetje te veel. Ze kon die mentale stress niet meer aan.

9 Conflict over werk-privébalans

Er was onenigheid over de concepten moederschap en werk. Kim twitterde dat bij de fotoshoot van de kerstkaart alle kinderen betrokken zouden zijn, en dat het niet alleen werk was… het was ook een familieding. Dus iedereen kan tegelijkertijd werken en moeder zijn!

Kourtney schreef dat moeder zijn verschillende connotaties heeft voor verschillende mensen. Ze kon niet haar hele leven KUWTK maken, zoals Kim dat doet.

8 Kourtney heeft Khloe betrokken bij het drama

Er kwam een moment dat Kourtney er op Twitter uit flapte dat ze het zat was om constant beoordeeld te worden. Ze zei dat het haar persoonlijke groei beïnvloedde. Haar opmerkingen trokken Khloe ook in de oorlog. Khloe kwam tussenbeide door haar te waarschuwen haar niet bij het drama te betrekken. Khloe vertelde haar dat ze haar nooit pestte. Ze zou bij Kourtney kijken of ze in orde en gelukkig was.

7 Kim en Khloe beschuldigden Kourtney van onprofessioneel zijn

In een clip van KUWTK werd gevonden dat Khloe een poging deed om Kourtney met haar en Kim te laten praten. Kourtney negeerde haar echter en bleef bezig met haar telefoon. Daarna hoorden Kim en Khloe dat Kourtney een vakantie aan het plannen was met haar kinderen.

Ze waren erg boos op Kourtney. Ze bekritiseerden haar omdat ze onprofessioneel was en niet leverde, ondanks dat ze voor de baan werd betaald.

6 Kim was bang dat Kourtney haar voor de rechtbank zou slepen

In december 2018 ontmoette Kim Jimmy Kimmel en sprak haar vermoeden uit dat Kourtney haar zou kunnen aanklagen voor geld, omdat ze een 'meedogenloze' vrouw was. Kim gebruikte het personage van Kourtney in een videogame en Kourtney wilde er geld voor terug.

Kim betaalde wel, maar Kourtney eiste meer. Dit gaf Kim aanleiding tot angst dat haar zus van plan zou kunnen zijn om haar voor de rechter te slepen.

5 Kourtney sprak haar wens uit om weg te gaan

In mei 2019 onthulde Paper dat Kourtney haar familie had verteld dat ze weg wilde uit KUWTK - ze wilde stoppen met het leven van de Kardashian. Ze zei dat ze op een dag L. A. zou verlaten en weg zou zeilen naar een ver land. Ze zou privacy hebben.

Ze had nog niet besloten waar ze heen zou gaan…misschien Noorwegen of Zwitserland, maar ze zou ergens heen gaan. Niemand zou haar meer kunnen zien.

4 Kim noemde Kourtney een nep-humanitair

Nog een clip uitgezonden door E! vertoonde onaangename uitwisselingen tussen Kim en Kourtney - dit keer over Kourtney's humanitaire werk. Kim noemde haar een 'nep-humanitaire ho'. Kim voelde zich waarschijnlijk superieur omdat ze plannen had om rechten te studeren en mensen te helpen. Ze dacht dat Kourtney gewoon deed alsof hij om mensen gaf.

3 De spanning tussen de Kardashian Sisters bleef toenemen

De botsingen tussen de zussen gingen door. In een aflevering van KUWTK kwam Kourtney erachter dat Khloe Kim de wettelijke voogd van haar dochter had gemaakt. Kourtney voelde zich in de steek gelaten. In weer een andere aflevering vochten de zussen om hun outfits tijdens een tour door Tokio, voor Kim's Yeezy-campagne. Elk beledigde elkaars modekeuzes.

2 De zussen vochten tijdens het verjaardagsfeestje van hun dochters

In november 2019 kregen Kim en Kourtney een behoorlijk bittere ruzie tijdens het gezamenlijke verjaardagsfeestje van hun dochters. Het thema was Candy Land - Kim zou snoep en ijs bestellen, terwijl Kourtney het eten gezond en glutenvrij wilde houden. De verhitte discussie bevatte gemene woorden en zoveel woede.

1 Meer drama wacht in het nieuwe seizoen

Kim en Khloe vinden dat Kourtney te veel grenzen heeft en niet bereid is om openhartig over haar leven te zijn voor het publiek, volgens het contract. Ze denken dat dit soort pogingen om dingen te verbergen de toekomst van de show zullen bedreigen.

De trailer voor het komende seizoen van KUWTK geeft een glimp van fysieke gevechten tussen Kim en Kourtney. Dit seizoen zou het begin kunnen zijn van het einde van Kourtney op KUWTK.

Aanbevolen: