Quentin Tarantino geeft toe dat hij weigerde zijn moeder te steunen nadat ze zijn schrijfcarrière had beledigd

Inhoudsopgave:

Quentin Tarantino geeft toe dat hij weigerde zijn moeder te steunen nadat ze zijn schrijfcarrière had beledigd
Quentin Tarantino geeft toe dat hij weigerde zijn moeder te steunen nadat ze zijn schrijfcarrière had beledigd
Anonim

Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino, wiens werk in Hollywood aanzienlijk heeft bijgedragen aan zijn vermogen van $ 120 miljoen, heeft onthuld dat hij zijn moeder niet steunt sinds hij als kind een gelofte aflegde.

De regisseur-scenarist-producent die bekend staat om zijn werk in goedgeprijsde en veelgeprezen films zoals Pulp Fiction, Inglourious Basterds en Once Upon A Time In Hollywood deed de onthulling tijdens zijn podcastaflevering op The Moment met Brian Koppelman.

Waarom Tarantino weigert zijn moeder financieel te ondersteunen

De regisseur herinnerde zich zijn ervaringen, waarbij zijn moeder de kant van zijn leraren koos en hem uitschold voor het schrijven van scenario's op school. Tarantino was toen nog maar 12 jaar oud.

De directeur zei ook dat zijn leraren zijn gedrag als "een opstandige daad van rebellie" beschouwden.

Nadat hij in de problemen kwam, zei Tarantino dat zijn moeder "daarom tegen me zeurde…,' met de vingeraanhalingstekens en alles. Deze kleine 'schrijfcarrière' die je doet? Die shit is voorbij.'"

De jonge Tarantino was gefrustreerd door het gebrek aan steun van zijn moeder, en bovendien brachten haar harde en beledigende opmerkingen over zijn ontluikende schrijverscarrière hem ertoe een serieuze belofte te doen. Hij nam op de meest verrassende manier wraak en liet zijn moeder weten dat ze nooit een cent van zijn succes zou zien.

Hij voegde eraan toe: "Toen ze dat op die sarcastische manier tegen me zei, zei ik: 'Oké, dame, als ik een succesvolle schrijver word, zul je nooit een cent van mijn succes zien. Er zal geen huis zijn voor jou Er is geen vakantie voor jou, geen Elvis Cadillac voor mama. Je krijgt niets. Omdat je dat zei.'"

De 58-jarige zei ook dat hij trouw was gebleven aan zijn gelofte en "haar hielp met een storing bij de IRS", maar "nee, geen Cadillac, geen huis."

De Kill Bill-directeur zei dat er "gevolgen waren voor je woorden als je met je kinderen omgaat."

Hij voegde er verder aan toe: "Vergeet niet dat er consequenties zijn voor je sarcastische toon over wat voor hen van betekenis is."

Sommige fans van Tarantino vinden het vervelend hoe trots de regisseur was op het 'boycotten' van zijn ouder, terwijl anderen zeiden dat het goed van hem was om dat te doen, aangezien zijn moeder hem nooit enige steun bood.

Aanbevolen: