Lauren Graham zegt dat het een 'wonder' is dat 'Gilmore Girls' meerdere seizoenen had

Inhoudsopgave:

Lauren Graham zegt dat het een 'wonder' is dat 'Gilmore Girls' meerdere seizoenen had
Lauren Graham zegt dat het een 'wonder' is dat 'Gilmore Girls' meerdere seizoenen had
Anonim

Gilmore Girls besloeg zeven seizoenen in 2000-2007 en genoot bijna tien jaar later van een Netflix-revival. De serie is met de tijd alleen maar populairder geworden!

De comedy-dramaserie is altijd een fenomeen in de popcultuur geweest, maar sinds de Netflix-revival in 2016 is de populariteit van de show plotseling weer toegenomen. Ondanks het feit dat Gilmore Girls in 2007 uit de lucht ging, blijft Gilmore Girls kijkers pure escapisme bieden door het idyllische stadje Stars Hollow, zijn eigenzinnige bewoners, Lorelai (Lauren Graham) en Rory's (Alexis Bledel) moeder-dochterrelatie en zijn snelle cafeïne -gevoede dialogen.

Eerder vandaag verscheen Lauren Graham op Jimmy Kimmel Live! en besprak waarom de show 20 jaar na de première populair is, en sprak haar verbazing uit over het feit dat Gilmore Girls elk jaar wordt opgepikt… ongeacht of de serie destijds niet populair was.

Lauren Graham vindt het een wonder dat de show werd opgepikt

Lauren Graham verscheen in de talkshow om haar Disney+ show The Mighty Ducks te promoten! De acteur ging verder met de recente heropleving in het gesprek rond Gilmore Girls.

In gesprek met de presentator van de talkshow vertelde de acteur dat Gilmore Girls nu "veel populairder" was. Ze ging terug naar de filmdagen van de show en legde uit: "Het was niet zo populair, we zaten tegenover Friends …"

"Niemand wist zelfs echt dat we bezig waren," voegde ze eraan toe.

Graham sprak haar verbazing uit over het feit dat de show meerdere seizoenen ontving! "Het was een wonder, elk jaar werden we opgehaald."

"De mensen die het leuk vonden vonden het leuk, maar het was geen grote hit en het is te gek… nieuwe generaties blijven ernaar kijken!"

Lauren Graham hernam haar rol als Lorelai in de Netflix-revival, en het grootste deel van de cast, waaronder Alexis Bledel, Kelly Bishop (Emily), Scott Patterson (Luke), Liza Weil (Parijs), Milo Ventimiglia (Jess) en Jared Onder andere Padalecki (Dean) nam fans mee op een reis vol nostalgie!

De heropleving van Gilmore Girls werd na de release door bijna 5 miljoen mensen bekeken en de serie werd na het verschrikkelijke zevende seizoen ingewisseld. Maker Amy Sherman-Palladino en haar man Daniel Palladino waren niet in staat om Gilmore Girls het einde te geven waar fans op hoopten, maar het paar ging weer aan het werk aan de revival!

Gilmore Girls ging 20 jaar geleden in première, maar er zal altijd een reden zijn om het vandaag nog een keer te bekijken.

Aanbevolen: