Rebel Wilson zegt dat ze "raar" een betere actrice is na haar gewichtsverlies

Inhoudsopgave:

Rebel Wilson zegt dat ze "raar" een betere actrice is na haar gewichtsverlies
Rebel Wilson zegt dat ze "raar" een betere actrice is na haar gewichtsverlies
Anonim

Tegenwoordig voelt Rebel Wilson zich gelukkiger en gezonder dan ooit tevoren. In 2020 onthulde de Australische actrice haar beslissing om op reis te gaan om af te vallen. Ze heeft dat in het verleden misschien geprobeerd, maar deze keer was Wilson vastberadener dan ooit tevoren. En door gezond te eten en regelmatig te bewegen, verloor ze ongeveer 77 pond.

Sindsdien pronkt Wilson met haar nieuwe figuur op sociale media en op het scherm (haar slanke frame was volledig te zien in haar recente Netflix-film Senior Year). Het is duidelijk dat de actrice geniet van haar gezondere lichaam. En het blijkt dat er ook een ongelooflijke bijwerking is aan het gewichtsverlies dat Wilson nooit had verwacht.

Het was haar wens om een gezin te stichten dat Rebel Wilson inspireerde om af te vallen

Wilson worstelde al lang met polycysteus ovariumsyndroom, wat betekende dat ze mogelijk worstelde met vruchtbaarheid. En toen de actrice in 2019 haar vruchtbaarheidsdokter bezocht, kreeg ze meer slecht nieuws te horen.

"Hij bekeek me van top tot teen en zei: 'Je zou veel beter doen als je gezonder was'", herinnert Wilson zich het gesprek dat ze met haar arts had over het invriezen van haar eieren. Dat was ook het moment waarop de actrice wist dat ze iets moest doen.

“Hij had gelijk. Ik droeg veel overgewicht bij me', zei Wilson. 'Het is bijna alsof ik niet aan mijn eigen behoeften heb gedacht. Ik dacht aan de behoeften van een toekomstig kind die me echt inspireerden om gezonder te worden.” Al snel kondigde de actrice aan dat 2020 haar 'gezondheidsjaar' zou worden.

Om haar gezondheidsjaar te beginnen, beloofde Wilson meer fysiek te worden. In plaats van naar de sportschool te gaan, koos ze echter voor een trainingsplan dat een stuk eenvoudiger en gemakkelijker vol te houden is: wandelen."Een Oostenrijkse arts zei: 'Rebel, de beste manier om ongewenst lichaamsvet te verliezen is door gewoon te lopen, het hoeft niet intensief of bergopwaarts te zijn… loop gewoon een uur per dag'", vertelde de actrice tijdens de première van seizoen drie van Apple Fitness+ Time to Walk op Apple Watch.

Wat haar dagelijkse voeding betreft, besloot Wilson om meer eiwitten binnen te krijgen. "Voordat ik de meeste dagen waarschijnlijk 3.000 calorieën at, en omdat het normaal gesproken koolhydraten waren, zou ik nog steeds honger hebben", legde de actrice uit. "Dus ik ben echt overgestapt op het eten van een eiwitrijk dieet, wat een uitdaging is omdat ik vroeger niet veel vlees at. Ik eet vis, zalm en kipfilet.”

Dat gezegd hebbende, stond Wilson zichzelf af en toe fastfoodtraktaties toe. Ik heb deze staat van zijn, wat niet mijn citaat is, maar ik ga 'Niets is verboden.' We zullen zeggen: 'Moeten we een In-N-Out burger krijgen?' En ik heb zoiets van: 'Niets is verboden.' Ik kan daarheen gaan, misschien eet ik wel de helft van wat ik vroeger at. Je weet wel? En ik neem een hamburger, en een paar frietjes, en dan voel je je goed, 'legde de actrice uit.

Dat gezegd hebbende, Wilson regeerde ook over haar emotionele eetgedrag door aan te pakken wat het veroorzaakt. "Het ging over het omgaan met de emotionele problemen die ervoor zorgden dat ik emotioneel ging eten, en dat is een proces", legde de actrice uit. “Je huilt veel, analyseert dingen. Dat had ik nog nooit eerder gedaan.'

Sinds het bereiken van haar doel, ontdekte Rebel Wilson deze bijwerking van gewichtsverlies

Behalve dat ze zich tegenwoordig gezonder en actiever voelt, ontdekte Wilson ook dat afvallen nog een ander effect op haar heeft. En deze keer is het direct gerelateerd aan haar dagelijkse baan. "Toen ik zwaarder was, was het een soort barrière. In sommige opzichten beschermde die barrière me tegen dingen, maar nu die weg is, ben ik veel rauwer als persoon, "legde ze uit.

"Het heeft een onverwacht voordeel gehad om mijn acteerwerk te helpen, omdat ik niets heb dat me beschermt, ik ben rauw."

Voor Wilson lijkt het erop dat afvallen haar ook heeft geholpen om emotioneel meer beschikbaar te zijn voor de verschillende personages die ze op het scherm vertolkt. Als gevolg hiervan is ze er vrij zeker van dat haar acteerwerk is verbeterd (niet dat ze ooit heeft moeten verbeteren).

“Er komen dit jaar twee films uit, de Netflix-komedie Senior Year en het serieuze drama The Almond and the Seahorse, en ik heb het gevoel dat tussen die twee films het beste werk is dat ik heb gedaan maar toch', zei Wilson. "Ik ben gewoon een veel betere actrice, en ik had nooit gedacht dat dat een bijkomend voordeel zou zijn."

Tegelijk voelt Wilson zich nu veel zelfverzekerder, en dat is te zien. "Het gaat niet alleen om hoe ik er aan de buitenkant uitzie, maar ook om hoe ik over mezelf denk", zei de actrice. "Veel van mijn vrienden zeggen dat ik, hoewel ik eerst zelfverzekerd was, een hernieuwd vertrouwen heb."

Ondertussen, wat betreft haar carrière, heeft Wilsons verbeterde zelfvertrouwen de actrice ook in staat gesteld om alleen projecten te doen die goed voelen."Als er iets is dat je niet wilt doen of wat dan ook, dan zeg ik gewoon 'Nee'", legde ze uit. Daarom zullen fans, naast het aankomende drama The Almond and the Seahorse, gewoon moeten afwachten wat Wilson vervolgens gaat doen.

Aanbevolen: